Atmos Uav fotogrametrik projelere uygun vtol insansız hava aracıdır.

Atmos Uav fotogrametrik projelere uygun vtol insansız hava aracıdır.
Hollanda ürünü olan Atmos Uav 42 megapiksel full frame camera , micasense Altum , MicaSense RedEdge sensörlerini desteklemektedir.
Atmos Uav fotogrametrik projelere uygun vtol insansız hava aracıdır. Atmos Uav fotogrametrik projelere uygun vtol insansız hava aracıdır.

Fotogrametrik insansız hava araçlarından biri olan Atmos Uav vtol drone orta format büyüklüğünde fotogrametrik projelere uygun bir insansız hava aracıdır. Çoklu kamera desteği ve stabil uçuşu ile bir çok insansız hava aracından iyi durumdadır. Hollanda ürünü olan Atmos Uav 42 megapiksel full frame camera , micasense Altum , MicaSense RedEdge sensörlerini desteklemektedir. Bir çok yazılım desteği olması cihazın tercih sebeplerinden biridir.

haber arası detay

Soru ve Cevaplarla Atmos Uav

Zaten bir sensörüm olması durumunda özel entegrasyonlar sağlıyor musunuz?
Mevcut sensörünüz MicaSense Altum, MicaSense RedEdge-MX veya Sony RX1RII ise, sensör dahil olmayan bir Marlyn ünitesi satın alabilirsiniz. Teknik ekibimiz, entegrasyonun nasıl kolayca yapılacağı konusunda size rehberlik ve destek sağlayabilir.

Teslimat için öncülük süresi nedir?
Marlyn için beklenen teslimat süresi, ilk ödeme taksitinin alınmasından sonraki 4 haftadır ve sipariş gönderimize bağlı olarak değişebilir. Bu proje programınızla çelişiyorsa lütfen Atmos temsilcinizi bilgilendirin.

Şu anda hangi ülkelere gönderim yapıyorsunuz?
Hollanda'dan veya yerel distribütörlerimiz aracılığıyla dünyanın her yerine gönderiyoruz.

Marlyn'in paketinin içinde ne var?
Ana bileşenler şunlardır: Elektronik ve otopilotlu Marlyn VTOL drone (uçmaya hazır). Lens ve aksesuarlar dahil tercih edilen sensör. MarLynk planlama ve yer kontrol yazılımı (+ sınırsız güncelleme). Koruyucu taşıma çantası (veya uçuş çantası). Kullanım kılavuzu ve sahada bakım kiti. Uçuş planlarını yüklemek ve takip etmek için dizüstü bilgisayarınızı / tabletinizi Marlyn'e bağlamak için iki takım uçuş pili ve çift pil şarj cihazı (dengeleyici panosu dahil) MarLynk modem (anten). Uzaktan kumanda ve işaret takipçisi (verici + alıcı). Marlyn'in nasıl uçulacağı konusunda eğitim (seyahat masrafları hariç en fazla 2 kişi).

Gelecekte farklı sensörleri entegre etmeyi mi planlıyorsunuz?
Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlere göre farklı Ar-Ge projeleri ile platformumuzu sürekli iyileştiriyoruz. LiDAR sensörü veya daha fazla kamera gibi ek yükler şu anda geliştirilmektedir (talebe bağlı olarak gelecekte entegre edilecektir). Herhangi bir özel tercihiniz varsa bize bildirin!

Veri analizi için hangi işlem sonrası yazılım kullanılır?
Marlyn tarafından yakalanan coğrafi etiketli görüntüler, tercih ettiğiniz işlem sonrası yazılım (ör. Pix4D, Agisoft, vb.) İle analiz edilebilir. Atmos UAV size ayrıca son işlem yazılımıyla birlikte eksiksiz bir paket sağlayabilir.

Aynı uçuşta birden fazla görev planlayabilir miyim?
Evet. Daha fazla bilgi için adım adım açıklamalı videoya da bakın.

Uçuş planlama ve yer kontrol yazılımı Windows ile uyumlu mu?
Yazılım, herhangi bir Windows tablet veya dizüstü bilgisayarda çalışabilir. MarLynk için önerilen işletim sistemi Windows 10'dur.

Düşük pil seviyesi durumunda ne olur?
Kurum içi geliştirilmiş uçuş planlama ve izleme yazılımımız, kullanıcıya uçuş sırasında konum, irtifa, pil tüketimi, rüzgar hızları, proje ilerlemesi ve daha fazlası gibi gerçek zamanlı bilgiler sağlar. Bu nedenle, Marlyn'in akıllı güç panosu herhangi bir tutarsızlığı fark ederse, kalkış konumuna otomatik olarak iniş yapmak için önceden tanımlanmış güvenlik rutinini başlatır.

Bu pilin ömrü ne kadar?
Pil tüketimi, hava koşullarına ve havada asılı kalma veya seyirde harcanan süreye bağlıdır. Marlyn, optimum koşullarda 50 dakikaya kadar uçacak şekilde tasarlanmıştır.

Bakım gereksinimleri nelerdir?
Her 50 saatte bir kullanıcı tarafından kolaylıkla gerçekleştirilebilecek uçuş süresi, pervaneler, üstyapı ve hareketli parçalar üzerinde yüzeysel kontroller gereklidir. Periyodik muayeneler, bize uçuş verilerini düzenli aralıklarla göndererek Atmos mühendisleri tarafından da yapılabilir. Her 100 saatte bir uçağa Atmos mühendisleri tarafından servis verilmesi gerekiyor. Bu, 100 saatlik kontrolün gereksiz olduğunu belirleyebileceğimizden, mühendislerimize uçuş verileriyle ilgili bilgilerinizi göndererek ayarlanabilir.

Gösteriler sunuyor musunuz?
Evet. Marlyn'in uçtuğunu görmek isteyen herkes, bir teklif isteği göndererek bir gösteri talep edebilir (lütfen metin kutusunda “demo” da belirtin).

Hangi baz istasyonlarıyla uyumlusunuz?
(Septentrio) PPK modülümüz, Rinex 2/3 veya SBF formatlı çıktılar sunan tüm GNSS baz istasyonlarıyla tam uyumludur. Diğer çıktı formatları için bir ara dönüştürme adımı gereklidir. Çoğu ekipman tedarikçisi, çevrimiçi olarak ücretsiz bir dönüştürme yazılımı tedarik edecektir.

Uçuş planlama ve yer kontrol yazılımı Windows ile uyumlu mu?
Yazılım, herhangi bir Windows tablet veya dizüstü bilgisayarda çalışabilir. MarLynk için önerilen işletim sistemi Windows 10'dur.

Ortaklıklar
Bizimle ortaklık arayan potansiyel bir distribütör veya kuruluş musunuz? Lütfen "bize ulaşın" formunu kullanın, size geri döneceğiz!

Hangi dillerde destek sunuyorsunuz?
Doğrudan mühendislik ekiplerimizden 7/24 üretici desteği sağlıyoruz. Genel destek dili İngilizcedir.

ATMOS UAV 2013 yılında Hollanda'da kuruldu.
Atmos UAV, Delft merkezli Hollandalı bir endüstriyel drone üreticisidir. Atmos İHA, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Fakültesi'ndeki (TU Delft) bir üniversite projesinden doğdu. Görev, drone teknolojisini en son teknolojinin ötesine taşımak için düzenlenen uluslararası bir yarışma olan UAV Forge Challenge'daki gereksinimleri karşılayabilen bir İnsansız Hava Sistemi (UAS) tasarlamaktı. Bu, dikey kalkış, geniş kapsama alanı, yerinde gözlem yapma yeteneği ve tümü sınırlı bir uçuş süresi dahil olmak üzere katı tasarım gereksinimlerini içeriyordu. Ekip, haritalama ve ölçme uygulamaları için her iki dünyanın en iyilerinden yararlanmak için sonunda birleştirdikleri insansız helikopterler ve uçaklar üzerinde kapsamlı araştırmalar yaptı.

Bu proje ile kazanılan pratik bilgilerden esinlenilen, başarısının teşvik ettiği ve Havacılık ve Uzay Mühendisliği fakültesinin desteğiyle proje, bugün hızla büyüyen şirket haline geldi.

Yorum Yaz