Autel Dragonfish sabit kanat vtol sağlam kompak yapısıyla dikkat çekiyor

Autel Dragonfish sabit kanat vtol sağlam kompak yapısıyla dikkat çekiyor
Droganfish kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. 120 dakika uçuş süresi, 3 dakikada hızlı montaj, 4k görüntü  20x optik zoom ve farklı görevlerde kamera seçenekleri ile oldukça ilgi gören sabit kanat uçak olmuştur.
Autel Dragonfish sabit kanat vtol sağlam kompak yapısıyla dikkat çekiyor

Autel Dragonfish sabit kanat vtol insansız hava aracı CES2021 Fuarı öncesi tanıtılmıştı. Droganfish kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. 120 dakika uçuş süresi, 3 dakikada hızlı montaj, 4k görüntü  20x optik zoom ve farklı görevlerde kamera seçenekleri ile oldukça ilgi gören sabit kanat uçak olmuştur.

haber arası detay

Sağlam kompak yapısı, uzun dayanma süresi ve 4k optik zoom ile dikkat çekiyor.
Dragonfish'in benzersiz eğimli rotor tasarımı, çalışmayı basitleştirir ve performans ile verimliliği en üst düzeye çıkarır. Karmaşık hareketli parçalar içermeyen dragonfish modüler, su geçirmez, akıllı ve güvenilirdir. Dragonfish, kutudan çıktığı anda göreve hazırdır ve güçlü AI izleme yetenekleri ve çok sayıda modüler yük seçeneği içerir. 120 dakikalık bir dayanıklılık (yük dahil), Dragonfish'in sağlam görev yeteneklerini daha da artırır ve onu diğer VTOL rekabetine karşı önemli ölçüde ileriye taşır.

120 DAKİKA DAYANIKLILIK
3 DAKİKA HIZLI MONTAJ
4K 20X STABİLİZE OPTİK YAKINLAŞTIRMA
2000 MİLYON KIZILÖTESİ ALGILAMA ARALIĞI
18,6 MİL (30 KM) MAKSİMUM VİDEO İLETİM ARALIĞI
5 SANİYE SİSTEM ÖNYÜKLEME VE KENDİ KENDİNE KONTROL

RTK MODÜLÜ
Dragonfish, fazladan fazlalık için 2 RTK modülüyle donatılmıştır. Dragonfish, GNSS Baz İstasyonunu RTK modülleri ile entegre ederek santimetre doğruluğu, hassas başlıklar ve güçlü anti-manyetik girişim yetenekleri elde edebilir. Bu modüller birbirlerini yedekler ve fotogrametri için görüntü meta verilerinin kalitesini büyük ölçüde iyileştirir ve uçuş hassasiyetini ve güvenliğini artırır.

Autel Robotics'in GNSS Baz İstasyonu santimetre doğruluğu sağlar ve 4 büyük uydu sistemini destekler

PROFESYONEL YAZILIM ÇÖZÜMLERİ
Autel Voyager
Autel Voyager, sektöre özel uygulamalar için özel olarak dragonfish için tasarlanmıştır. Yazılım, gelişmiş görev planlaması, akıllı izleme, uçuş geçmişi takibi ve diğer otonom özellikler sağlar. Kullanımı basit ancak inanılmaz derecede güçlü olan Autel Voyager, her görev için tek durak çözümdür.

9,7 "1000NIT ultra parlak Yer Kontrol İstasyonu
Yüksek çözünürlük (2048 * 1536), 9,7 inç, ultra parlak (1000 nit) TFT-LCD dokunmatik ekran, her durumda maksimum görünürlük ve pratiklik sağlar.
Autel Ground Control Station suya, toza ve suya dayanıklıdır. Autel Robotics'in yeni anten tasarımı, video aktarımının 18,6 mil (30 km) değerine kadar ulaşmasını sağlar
Autel Robotics yer istasyonu kontrolörü 4,5 saate kadar pil ömrüne sahiptir ve uzaktan güç kaynağıyla süresiz olarak çalıştırılabilir

KOMPAKT VE TAŞINABİLİR
Dragonfish, tek kişilik bir ekip tarafından kolayca demonte edilebilir ve tipik araba gövdelerinin arkasına sığar. Sistemin tamamı aletsiz olarak monte edilebilir ve 5 dakikadan daha kısa sürede uçmaya hazır hale gelir. Dragonfish'in gövdesi, kolay paketleme ve onarım için oldukça modülerdir. Tüm sistem, başlatıldıktan sonra 5 saniye içinde kendi kendini kontrol eder ve hemen ardından uçmaya hazırdır.

Autel Dragonfish sabit kanat vtol insansız hava aracı hakkında sık sorulan sorular şunlardır.
S: Uçağın maksimum uçuş süresi nedir?
Maksimum uçuş süresi 120 dakikadır
 S: Dragonfish'in giriş koruma seviyesi nedir? Yağmurlu günlerde uçabilir misin?
Draghonfish, IP43 koruma seviyesine sahiptir ve ılımlı yağmurlu havalarda uçabilir.
 S: Bıçaklar çıkarılabilir mi?
Kanadın her iki tarafındaki bıçaklar, kolayca çıkarılıp saklanabilen hızlı açılan bıçaklardır; uçağın ön ve arka uçlarındaki bıçakların genellikle sökülmesine gerek yoktur. Değiştirilmeleri gerekiyorsa, bunu yapmak için bir dizi araca ihtiyacınız olacaktır.
S: Dragonfish'in maixmum taşıma kapasitesi nedir?
Maksimum yük ağırlığı 1,5 kg'dır.
S: Dragonfish'in etkili görüntü aktarım aralığı nedir?
Bir baz istasyonuyla birlikte kullanıldığında, uçağın maksimum görüntü aktarım mesafesi 30 km'dir; Uçağı bağlamak için yer istasyonu tek başına kullanıldığında, maksimum görüntü aktarım mesafesi 15km'dir.
S: Gimbal yuvasını değiştirebilir miyim?
Evet. Gimbal yuvası değiştirilebilir.
Şu anda, Dragonfish çift lensli ve üçlü lensli kameralarla donatılabilir ve gelecekte daha fazla montaj parçası geliştirilecek ve piyasaya sürülecektir.
S: Dragonfish gimbal kameranın çözünürlüğü nedir?
Çift lensli kamera: Bu, 20x optik yakınlaştırma ve 12x dijital yakınlaştırma sağlayabilen entegre bir 4K ultra yüksek çözünürlüklü optik yakınlaştırmalı kameradan oluşur; ve ayrıca 48 megapiksel yüksek çözünürlüklü geniş açılı kameraya sahiptir.
Üçlü sensör: 20x optik yakınlaştırma ve 12x dijital yakınlaştırma sağlayabilen entegre 4K ultra yüksek çözünürlüklü optik yakınlaştırmalı kameradan oluşur; ve entegre 48 MP yüksek çözünürlüklü geniş açılı kameraya sahiptir; aynı zamanda maksimum 2000 metreye kadar algılama mesafesine sahip 640 * 512 çözünürlüklü kızılötesi termal görüntüleme kamerası ile donatılmıştır.
S: 4K Ultra HD optik zoom kamera hangi tür çekim formatlarını destekler?
Fotoğraf formatı: JPEG; Video formatı: MP4.
S: İki pili tamamen şarj etmek ne kadar sürer?
Her pilin tam olarak şarj edilmesi yaklaşık 120 dakika sürer; her iki pili de tamamen şarj etmek için yaklaşık 240 dakika.
S: Pilin bakımı nasıl yapılır?
1. En iyi güç kaynağı performansını elde etmek için 2 pilin aynı anda şarj edildiğinden / boşaltıldığından emin olun;
2. Uçuştan hemen sonra şarj etmeyin; pili oda sıcaklığına düştükten sonra şarj etmeniz önerilir;
3. Pilin ideal şarj ortamı sıcaklığı 15 ° C ~ 40 ° C'dir;
4. Pilin ideal saklama ortamı sıcaklığı 22 ° C ~ 28 ° C'dir. Depolarken, alanın su ve nemden arınmış olmasını sağlayın ve doğrudan güneş ışığından kaçının;
5. Pili 10 günden fazla kullanmayacaksanız, lütfen pili% 20 ~% 30'a kadar boşaltın ve saklayın ve pili aktif tutmak için yaklaşık 3 ayda bir yeniden şarj edin ve boşaltın.
Pil, düşük sıcaklık ortamında kullanılabilir mi?
Pilin çalışma sıcaklığı -20 ° C ila 40 ° C'dir. Pili düşük sıcaklıkta bir ortamda kullanın, pil ömrü azalacaktır, lütfen uçuş süresini makul bir şekilde ayarlayın. En iyi performans için uçmadan önce pil sıcaklığının 15 ° C'nin üzerinde tutulması önerilir.
Pil -20 ° C ile 5 ° C arasındaki bir ortamda şarj edilirse, pil kendi kendine ısınma işlevini başlatır ve ısıtmanın ardından şarj işlemine girer.
Pil gemide taşınabilir mi?
Pilin enerjisi 277.2Wh'dir. Havayolu gereksinimlerine göre, batarya uçakta taşınamaz.
İki pilin farklı güç seviyeleri vardır. Kalkıp uçabilir misin?
İki pil arasındaki güç farkı% 12'den az ise, çıkabilirsiniz; Güç farkı% 12'den fazlaysa, Uygulama "Pil gücü farkı çok büyük" mesajını görüntüler ve kalkış yapamazsınız.
Yer istasyonu ne tür bir görüntü çıktı arabirimi sağlar?
HDMI çıkış arayüzü.
Yer istasyonunun ekran boyutu, çözünürlüğü ve maksimum parlaklığı nedir?
Yer istasyonunda yerleşik bir 9,7 inç, 2048 * 1536 ultra yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran bulunur. Maksimum parlaklık 1000NIT'dir.
Yer istasyonunu şarj etmek ne kadar sürer?
Yaklaşık 120 dakika.
Yer istasyonunun pil ömrü ne kadardır?
Pil ömrü maksimum parlaklıkta 3 saat ve% 50 parlaklıkta 4,5 saattir.
Yer istasyonunun çalışma ortamı sıcaklığı nedir?
-20 ° C ile 40 ° C
Yer istasyonunda dahili depolama alanı var mı?
Evet, 256G dahili hafıza ile birlikte gelir.
Baz istasyonu hangi navigasyon sistemlerini destekliyor? Uydu alıcı frekans noktaları nelerdir?
Aynı anda şunları alır:
GPS: L1, L2, L5
Beidou: B1, B2, B3
GLONASS: F1, F2
Galileo: E1, E5A, E5B

Baz istasyonunun konumlandırma doğruluğu nedir?

RTK
Seviyesi: 1 cm + 1 ppm (RMS)
Dikey: 1,5 cm + 1 ppm (RMS)
Baz istasyonunu şarj etmek ne kadar sürer?
Yaklaşık 120 dakika.
Baz istasyonunun çalışma süresi nedir?
Tam olarak şarj edildiğinde, çalışma süresi 7,5 saatten fazladır.

Firmware nasıl yükseltilir?

Yöntem 1:
1. Yükseltmeden önce, lütfen uçağın, yer istasyonunun ve baz istasyonunun açık olduğundan ve bağlantının başarılı olduğundan emin olun.
2. Autel resmi web sitesinden indirilen yeni aygıt yazılımını bir USB flash sürücüye kopyalayın. USB flash sürücüyü yer istasyonunun USB bağlantı noktasına takın. Yer istasyonu ekranında aygıt yazılımı güncellemesini istemek için bir iletişim kutusu açılacaktır. Aygıt yazılımı yükseltmesini tamamlamak için talimatları izleyin.
Yöntem 2:
1. Yükseltmeden önce, lütfen uçağın, yer istasyonunun ve baz istasyonunun açık olduğundan ve bağlantının başarılı olduğundan emin olun.
2. Yer istasyonu ağa bağlandığında, aygıt yazılımının yükseltilmesi gerekiyorsa, yer istasyonu yeni aygıt yazılımını otomatik olarak algılayacak ve kullanıcıdan indirmesini isteyecektir; İndirmeyi istendiği gibi tamamladıktan sonra, "Yükselt" e tıklayın ve işlem sayfasının "Donanım Yazılımı Yükseltmesi Tamamlandı" mesajını vermesini bekleyin.
Hangi yazılım uygulamaları destekleniyor?

Autel Voyager Uygulaması şu anda desteklenmektedir.
Hangi sektörlere uygulanabilir?

Dragonfish, polis teşkilatı, orman yangını önleme, elektrik gücü denetimi, trafik kanunu yaptırımı, kıyı savunması ve kaçakçılık, tarımsal izleme, havadan haritalama ve daha fazlası gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Autel Dragonfish sabit kanat vtol resmi internet sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz; https://auteldrones.com/pages/dragonfish-detail
 

Atuel Evo firması hakkında bilgi
Autel Robotics, rekreasyonel ve ticari platformlardaki kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamasını veya aşmasını sağlamak için insansız hava teknolojileri geliştirme misyonuyla 2014 yılında kuruldu. Müşterilerimizden ve daha fazlasını yapma arzusundan ilham alan, çok disiplinli mühendislerden oluşan, çözüm odaklı bir ekibiz. Bizi sektördeki en iyi ürünleri üretmeye iten bilim ve tutkunun karışımıdır.

2015 yılında X-Star ile başladık ve EVO serisiyle sektör lideri rolümüzü sağlam bir şekilde belirledik. 2020'de EVO II platformunun geliştirilmesi, bu dinamik uçakların ve yüklerin amaca yönelik kullanıcıları için amaçlanan uygulamalarını karşılamak için teknolojileri uyarlarken, yeniden şekillendirirken ve hızlandırırken Autel Robotics için yeni bir döneme işaret ediyor.

Yorum Yaz