Ayvalık’ta Gaziler Parkı Müjdesi

Ayvalık’ta Gaziler Parkı Müjdesi
CHP’nin yeniden aday gösterdiği Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’ni ziyaret ederek, eski garaj önünde yapımı devam eden parka “Gaziler Parkı” isminin verileceğini duyurdu.
Ayvalık’ta Gaziler Parkı Müjdesi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladığı Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’nde, gazilerle bir araya geldi. Başkan Ergin, gazilere tahsis ettikleri dükkân ve yapımı süren Gaziler Parkı hakkında bilgi verdi.

haber arası detay

CHP Parti Meclisi tarafından yeniden aday gösterilen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’ni ziyaret etti. Gaziler, belediyenin kendilerine verdiği hizmetler için Başkan Ergin’e teşekkür ederek, yeniden adaylığı için başarılar diledi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gaziler Parkı’nı Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi tarafından 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergin, gazilerle bir araya gelerek, belediyenin yaptığı hizmetleri ve projeleri anlattı.

Başkan Ergin’i, Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, şube yöneticileri ve gaziler karşıladı. Gaziler, belediyenin kendilerine tahsis ettiği dükkân için Başkan Ergin’e teşekkür ederek, yeniden adaylığı için başarılar diledi. Başkan Ergin de gazilere teşekkür ederek, onların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Ergin, 150 Evler Mahallesi’ndeki eski garaj önünde yapımı devam eden parka “Gaziler Parkı” isminin verileceğini duyurdu. Parkın, gazilerin anısına yakışır bir şekilde tasarlandığını belirten Başkan Ergin, “Bu park, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi ve kanlarını akıtan gazilerimizi unutmadığımızın bir göstergesidir. Onlar, bizim baş tacımızdır. Onlara hizmet etmek, bizim en büyük gururumuzdur. Bu park, hem gazilerimizin hem de Ayvalık halkının nefes alabileceği, dinlenebileceği, keyifli vakit geçirebileceği bir mekân olacak. Parkın yapımı kısa sürede tamamlanacak ve hizmete açılacaktır” dedi.

Başkan Ergin, gazilerle bir süre sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


 

Yorum Yaz