Bortar Group Manisa tesisi hizmete girdi

Bortar Group Manisa tesisi hizmete girdi
Bortar’dan Manisa’da muhteşem açılış
Bortar Group Manisa tesisi hizmete girdi

Hazır yemek sektöründe 30. yılını kutlayan Bortar Group, yeni tesislerle gelişimini sürdürüyor. Dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı, sanayisi ile hızla büyüyen Manisa’da da üretim tesisi açan Bortar Group, sağlıklı ve kaliteli hizmet anlayışını açtığı her tesiste daha da yukarıya taşıyor.

haber arası detay

 

Her gün 30 bin kişiye yemek üretecek yeni tesisin açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ile birlikte iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile davetliler katıldı. Tesisin açılış kurdelasını protokol üyeleri gerçekleştirirken, günün anısına pasta kesimi de yapıldı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde Positive Live Project orkestrası da muhteşem bir konser verdi. 

Açılış töreninde konuşan Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, her gün 100 bin kişilik yemek üretim kapasiteleri ile sektörlerinde öncü olduklarını belirtti. Hızla büyüyen Manisa’da da kendilerinden yemek talep eden firmalara daha yakın olmak için bu kentte de tesis kurduklarını söyleyen Küçükkurt, “Türkiye’nin çıkışı yatırımda ve yeni tesislerdedir. Biz de kendi sektörümüze ve ülke ekonomisine katkı koymak için büyümeye, gelişmeye ve yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“Manisa’nın potansiyelini biliyoruz”

Manisa’nın lojistik avantajları ve hızla büyüyen OSB’leri ile büyük bir potansiyele sahip bir kent olduğunu, bu nedenle Manisa’da da yatırım kararı aldıklarını dile getiren Küçükkurt, “Manisa’daki firmalara hizmet kalitemizi artık daha kısa sürede sunacağız. Sağlık ve hijyen konusunda en üst standarda sahip olan tesisimizde güler yüzlü hizmetimize devam edeceğiz. Tarladan sofraya, güvenli, hijyenik, müşterinin damak tadına uygun, servis kalitesi yüksek, yemek hizmeti firmamızın temel politikası.  Dünya markalarına hizmet vermek bizim için büyük bir onur. Önümüzdeki dönemde de bu kente yatırımlarımızı artırarak sürdürmek istiyoruz. 1993 yılında Yeşilova’da kurulan firmamız hızla büyüyerek bugünlere geldi. Bugün sektörüne öncülük ederek birçok yeniliği getiren bir kurum olduk. Bundan sonra da bu misyonla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Soyer: “Küçükkurt vicdan sahibi bir iş insanı”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de açılışta yaptığı konuşmada Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un ülkesine her zaman daha çok katkı sağlamak isteyen basiretli bir iş insanı olduğunu belirterek, “Hasan Küçükkurt aynı zamanda vicdan sahibi bir iş insanı. Pandemi döneminde, depremlerde beni ilk arayan kişi olarak her zaman ‘yapabileceğim bir şey var mı” diye sordu. Yardımların toplanmasında gecesini gündüzüne katarak destek oldu. Çevresini bu işler için organize etti. Ülkemiz için örnek bir iş insanı olan Hasan Küçükkurt’u kutluyorum. Ülkemize katkı sağlayacak yeni tesislerinde de bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. 

Bortar Group Hakkında

Bortar Group bünyesinde Bortar Toplu Yemek, Bortar Catering ve Organizasyon, Bortar Event Hall, Bortar Şahden Besi ve Süt Çiftliği, Bortar Zeytinyağı, Borsafe Kişisel Koruyucu Donanımlar ve İş Güvenliği Ekipmanları A.Ş. ve Mutfak 93 Restoran İşletmeleri yer almaktadır. Bortar Hazır Yemek ve Servis hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ilk ve değişmez hedef kabul etmiştir. Hammaddeden son ürüne kadar iç ve dış tüm müşterilerine Türk mutfağı standartlarına uygun bir şekilde yemek hizmetlerinin bütün aşamalarında ilk defada, tam zamanında, hatasız hizmet vermeyi hedefliyor. Bunu sağlamak için sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında bulunuyor.

 

Bortar Group bünyesinde Bortar Toplu Yemek, Bortar Catering ve Organizasyon, Bortar Event Hall, Bortar Şahden Besi ve Süt Çiftliği, Bortar Zeytinyağı, Borsafe Kişisel Koruyucu Donanımlar ve İş Güvenliği Ekipmanları A.Ş. ve Mutfak 93 Restaurantı işletmeleri yer almaktadır.


Bortar Toplu Yemek
100 bin kişilik üretim kapasitesiyle 70.000 kişilik günlük yemek üretimi ile Türkiye'nin en büyük, hizmet kapsamında sigortalattığı 70 bin müşterisiyle Türkiye'nin en güvenilir yemek fabrikası olan Bortar Group, toplu yemek ve catering hizmetleriyle 1993 yılından bu yana İzmir ve Ege bölgesine hizmet vermektedir.
Bortar Toplu Yemek Fabrikamız, 5600 metrekare kapalı alan, 2000 metrekarelik açık alan olarak inşa edilmiştir. Tasarımı, modern gıda bandına uygun olarak yapılmış fabrikamızda, 1400 kişilik personel kadrosuyla hazırlanan kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece yemeklerimiz, 350 ayrı noktaya, 140 araçlık dağıtım filomuz tarafından 70 bin müşterimize ulaştırılmaktadır. İş merkezleri, fabrikalar, okullar, hastaneler, bankalar ve sanayi kuruluşlarından oluşan müşterilerimize, kaliteli, lezzetli ve sağlıklı yemekler sunmak için, tüm ekibimiz “Toplam Kalite Yönetimi" kurallarına uymaktadır.
Kurulduğumuz günden bugüne, müşterilerimize verdiğimiz değer, ürettiğimiz kaliteli ve lezzetli yemekler, uzman ekibimiz, dünya standartlarındaki teknolojimiz, topluma ve çevreye karşı duyarlılığımız, Bortar Group'un hazır gıda sektörünün en önemli firmalarından biri haline gelmesini sağlamıştır.
Usta ellerin hazırladığı yemeklerle, güler yüzlü hizmetiyle, Avrupa standartlarındaki ekipmanlarıyla, sahip olduğu;

K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi,
G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi,
TSE FSSC-22000 ISO/TS 22000-1 Gıda Güvenliği Sistem Belgesi,
M-C TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi
ve her geçen sene artan ödülleriyle, Bortar Group Toplu Yemek, kendi sektöründe en güçlü ve güvenilir bir markası olmuştur.
Bortar Group, yemeği bir sanat olarak gören, yemek pişirmekten ve paylaşmaktan keyif alan, birbirlerini ve işini seven insanların oluşturduğu büyük bir ailedir. Ailemizi oluşturan profesyonel yöneticiler, gıda mühendisleri, aşçılar ve çalışanlar, başarılarını aldıkları ulusal ve uluslararası kalite belgeleri, sertifikalar ve ödüllerle kanıtlamışlardır.

Web: www.bortartopluyemek.com

 Bortar Catering ve Organizasyon
Türkiye'nin en büyük mutfağı Bortar Group, Catering ve Organizasyon hizmetleri ile İzmir ve Ege Bölgesine hizmet vermektedir. Ayrıca kokteyl, toplantı, özel aile günleri, büyük buluşmalar, davetler ve tüm organizasyonlarınız için Bortar Group Etkinlik ve Sanat merkezi Bortar Event Hall'de zengin ikramlar ve dilediğiniz menülerde oluşturduğumuz yemek seçenekleri ile misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Bortar Event Hall, Etkinlik ve Sanat Alanı
Etkileyici mimarisiyle, İzmir'in en güzel etkinlik alanlarından “Bortar Event Hall" kusursuz organizasyonlar için mükemmel servis anlayışımız ile hizmetinizdedir.
İzmir içinde, Kokteyller, şirket toplantıları, özel aile günleri, büyük buluşmalar, davetler ve organizasyonlar için seçeneksiz değilsiniz.
Bunun yanısıra Mutfak 93 Restaurantı'mızın seçkin, samimi ortamın da öğle, akşam yemekleri ve Ramazan boyunca iftar yemekleri ile misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Tüm catering ve organizasyon etkinliği boyunca planlamadan, son misafirinizi uğurlayıncaya kadar deneyimli uzmanlarımız, aşçılarımız ve güleryüzlü, işini seven kadromuz ile yanınızda olmaktayız.

İzmir'deki En Güzel Salonlarda Sunum ve Toplantılarınızı Gerçekleştirin
Bortar Group çatısı altında en yeni teknoloji ürünü sunum ve konfor ekipmanları ile donatılmış salonlarımızda, sunum ve toplantılarınız için gereken her şeye kolayca ulaşabilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Web: www.bortarcatering.com

Bortar Şahden Besi ve Süt Çiftliği
Bortar Group bünyesinde üretilen tüm yemekler de kullandığımız tüm etler, Torbalı Çaybaşı Köyü'nde yer alan Bortar Besi Çiftliğimizden gelmektedir. 2500 büyükbaş hayvan kapasitesine sahip, modern Bortar Group Şahden Besi ve Süt Çiftliği'nde; yaklaşık 1000 adet büyükbaş hayvan bulunmaktadır. Doğal yemlerle beslenen, dini kurallara uygun helal kesim hayvanlarımızın etleri, düzenli olarak “mikrobiyal, kimyasal ve hormonal" analizlerden geçer. Bortar Group çatısı altında üretilen yemeklerimiz “%100 Dana Eti" garantilidir.

Web: www.bortarbesivesutciftligi.com

Mutfak 93 Restaurantı
Türkiye'nin en büyük toplu yemek üreticisi Bortar Group 25. yılına özel olarak, çeyrek asırlık lezzet uzmanlığını ve deneyimini gurme misafirleri ile de paylaşabileceği çok özel bir mekan hazırladı. 2017 yılında kurulan ve adını Bortar Group'un kuruluş yılından alan Mutfak 93 ile en usta aşçıların elinden tadacağınız Türk mutfağının zengin lezzet çeşitlerini, sevdikleriniz ile orada bulunduğunuz için harika hissedeceğiniz, şık, konsept bir mekanda buluşturdu. Mutfak 93 Restaurantı'mız hafta içi her gün saat 9:00 ila 17:30 arasında hizmet vermektedir. Ayrıca Mutfak 93 Restaurantı, özel organizasyonlar için akşam ve hafta sonu da hizmet vermektedir.

Web: www.mutfak93.com.tr

Bortar Zeytinyağı
2011 yılında Manisa Saruhanlı da kurulan zeytin ve zeytinyağı tesisimiz günlük 80 ton zeytin işleme kapasitesi ile Bortar Group çatısı altında hizmet vermektedir.
Tesislerimizde insan sağlığına zarar veren hiçbir üretim yönteminin uygulanmamaktadır. İlkeli ve etik değerleri ilk planda tutan, ürünün değerini zedelemeden, üretim teknolojilerinin en son imkanlarını kullanarak doğal yaşam mucizesi olan zeytinyağı üretilmektedir.
Üretilen zeytinyağı Bortar Group altında yemek üreten tüm tesislerimizde kullanılmaktadır. Dünyanın en sağlıklı diyeti Akdeniz diyetinin en önemli bileşeni, sağlıklı yaşamın en değerli yağı kabul edilen zeytinyağımızı, satın alan tüm müşterilerimizde tüm yemeklerde güvenle kullanılmaktadır.

Web: www.bortarzeytinyagi.com

Borsafe Kişisel Koruyucu Donanımlar ve İş Güvenliği Ekipmanları
Bulunduğu her sektörde önde gelen grup şirket ve hizmetleri bulunan Bortar Grup “İş Sağlığı ve Güvenliği" alanında yaşadığı iş hayatı tecrübelerini işçi sağlığını daha fazla gözetebilmek, tecrübesini ve imkanlarını tüm Türkiye ile paylaşmak adına 2015 yılında İŞTE KKD İş Güvenliği ve Ekipmanları A.Ş.yi kurdu. Daha sonra isim değişikliği ile Borsafe A.Ş. adı altında faaliyetlerine devam eden yenilikçi ve maliyet azaltıcı çözümlerle, firmaların iş güvenliği ekipmanları ve kişisel koruyucu donanım ihtiyaçlarına çözüm üreten Borsafe A.Ş. bu marka altında tüm çalışma hayatı için geniş bir ürün yelpazesi ile kişisel koruyucu donanım ve iş güvenliği ekipman ve malzeme çözümleri sunmaya başlamıştır.

Web: www.borsafe.com

Bortar Group;
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti' ilkesiyle hareket eden Bortar Group, yenilikçi vizyonu, dinamik yapısı, insana ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir.

    
Başkan Soyer’den İzmir iş dünyasına teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bortar Group'un 30. yılında Manisa'da kurduğu yerleşkenin açılışına katıldı. Törende konuşan Başkan Soyer, İzmir iş dünyasının zor dönemlerde sergilediği dayanışmadan özgüyle söz etti.

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) ve Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un Manisa'da kurduğu yeni yerleşke törenle açıldı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile eşi Duygu Aslanoğlu, iş dünyası ve siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Soyer: “Her sıkıntıda yanımızda”
Hasan Küçükkurt'un başarılı bir iş insanı olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “4 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda iş insanlarının yaşadıkları kent için yaptıklarını görünce ne kadar vicdan sahibi olduklarını çok yakından görme fırsatı buldum. Bir isim söylemem gerekirse işte onların başında Hasan Küçükkurt yer alıyor. Pandemide, depremde, emin olun yaşadığımız her sıkıntıda dayanışma için ilk telefonu açan Hasan Küçükkurt'tur. İnanılmaz bir vicdana sahiptir. İzmir'e duyduğu vefayı, pandemide, İzmir ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakından gördüm. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile dayanışmasını ve dayanışmayı büyütmesini hayatım boyunca unutmayacağım” dedi. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi hatırlatan Soyer, “100 yıl önce Atalarımız Cumhuriyet eşiğini nasıl aştıysa bugün de bizler bir başka büyük eşikteyiz. Bu seçim bizi yepyeni bir Türkiye'ye uyandıracak.  Bu yeni Türkiye aklın, vicdanın ve cesaretin eseri olacak” dedi.
 
Küçükkurt:  “Üretmeye devam ediyoruz”
Yeni tesiste her gün 30 bin kişilik yemek kapasitesi olduğunu belirten İZSİAD ve Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Ülkemizin ekonomik gelişimini artıracak yegane unsurun üretim olduğu inancıyla Bortar Group şirketleri olarak durmadan üretmeye devam ediyoruz. Türkiye'nin yükselişi doğru yatırımlarda ve modern tesislerdedir” dedi.

Yorum Yaz