British Town ve Mistral Carrera bu yıl da İzmir Fuarı’nda

British Town ve Mistral Carrera bu yıl da İzmir Fuarı’nda
British Town ve Mistral Carrera bu yıl da İzmir Fuarı’nda

Türkiye genelinde 55 şubesi ile hizmet veren British Town Dil Okulları ve İzmir’in en büyük ve modern spor merkezlerinden olan Mistral Carrera bu yıl da İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini aldı. British Town Dil Okulları ile beraber Mistral Carrera, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bin metrekarelik standında İzmirlilere özel kampanyalar sunuyor. 

haber arası detay

 

Anında ücretsiz bir şekilde seviye tespitinizi belirleyebildiğiniz British Town Dil Okulları standında, uzman eğitmenler dil eğitimi hakkında soruları da yanıtlarken, fuara özel kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Avrupa Dil pasaportu, yüzde 100 öğrenme garantisi, yüzde 80 indirimli 2. Yabancı dil fırsatı ve unutmama garantisi ilkeleri ile 2010 yılından beri hizmet verene British Town Dil Okulları şimdi de "Dünya dilimin ucunda " sloganıyla eğitim alan tüm öğrencilerine Avrupa'ya gidiş dönüş uçak bileti hediye ediyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için standları ziyaret edebilirsiniz.

Mistral Carrera  Fitness&Spa standında da üyelerine sundukları hizmetler, sportif ve sosyal  faaliyetler,  uzman spor eğitmenleri aracılığıyla fuar katılımcılarına aktarılırken; fuar süresince çok özel avantajlar ile üyelik imkanları sunuyor.

Yorum Yaz