Canbey, Balıkesir’de Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla birlikte halkın arasındaydı

Canbey, Balıkesir’de Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla birlikte halkın arasındaydı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerine giderek, esnaf ve pazaryerlerini gezdi, ilçe teşkilatlarıyla istişarelerde bulundu, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının projelerini anlattı.
Canbey, Balıkesir’de Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla birlikte halkın arasındaydı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına tam destek verdiğini söyledi.AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 31 Mart seçimleri öncesi Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerinde hemşehrileriyle buluştu, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarını tanıttı.

haber arası detay

Balıkesir Milletvekili Canbey, Cumhur İttifakı’nın adaylarını sahada destekledi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Cumhur İttifakı’nın Balıkesir’deki belediye başkan adaylarını ziyaret ederek, hemşehrileriyle buluştu.

Canbey, geçtiğimiz hafta sonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerine giderek, esnaf ve pazaryerlerini gezdi, ilçe teşkilatlarıyla istişarelerde bulundu, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Canbey, Balıkesir’in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne en yüksek desteği veren illerden biri olduğunu belirterek, “Bizim Balıkesir için hedeflerimiz var, bizim hemşehrilerimiz için hayallerimiz var, bizim çocuklarımıza bırakmak istediğimiz bir şehir, bir ülke fotoğrafı var. Bu fotoğrafta çöp, çukur, çamura yer yoktur. Balıkesir fotoğrafımızda sadece yatırım, proje ve kalkınma vardır.” dedi.

Canbey, Cumhur İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra, Balya Belediye Başkan Adayı Cüneyt Çalışkan, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür ve Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy’a da tam destek verdiklerini ifade etti.

Canbey, “Biz hiçbir zaman sadece seçimden seçime milleti hatırlayan bir parti olmadık. Bizim her günümüz, her anımız hemşehrilerimizle birlikte geçiyor. Şimdi seçimler dolayısıyla, milletimizle aramızdaki bu muhabbeti, bu hasbihali daha da sıkılaştıracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir şekilde, Balıkesir’de 31 Mart’ta tarihi bir zafer elde edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Canbey, ziyaret ettiği ilçelerde, güneşli havanın tadını çıkaran Havranlı hemşehrilerine de selam verdi. Havran Millet Bahçesi’ni de gezen Canbey, burada vatandaşlarla sohbet ederek, onların taleplerini dinledi. Canbey, hemşehrilerinin güler yüzü ve samimi sohbetlerinin, çalışma azimlerini ve heyecanlarını arttırdığını söyleyerek, nezaketleri ve destekleri için onlara teşekkür etti.

Yorum Yaz