CHP Edremit’te belediye başkan adayını seçti: Mehmet Ertaş

CHP Edremit’te belediye başkan adayını seçti: Mehmet Ertaş
CHP, Balıkesir’in Edremit ilçesinde belediye başkan adayını ön seçimle belirledi. 5 aday adayının katıldığı ön seçimde, Mehmet Ertaş rakiplerini geride bırakarak birinci sırada yer aldı.
CHP Edremit’te belediye başkan adayını seçti: Mehmet Ertaş

CHP, Balıkesir’in Edremit ilçesinde ön seçim yaparak belediye başkan adayını belirledi. 5 aday adayının yarıştığı ön seçimde, en çok oyu alan isim Mehmet Ertaş oldu. Ertaş, “Edremit için, CHP için, Türkiye için el ele verip omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayını belirlemek için yapılan ön seçimde, Mehmet Ertaş birinci oldu. Ertaş, “Partimizin bize verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız” diye konuştu.

CHP, Balıkesir’in Edremit ilçesinde belediye başkan adayını ön seçimle belirledi. 5 aday adayının katıldığı ön seçimde, Mehmet Ertaş rakiplerini geride bırakarak birinci sırada yer aldı. Ertaş, “Hedefimiz büyükşehirde Edremit’te 1. parti olarak yolumuza devam etmek” ifadelerini kullandı.

haber arası detay

CHP Edremit’te Mehmet Ertaş zaferi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Balıkesir’in Edremit ilçesinde ön seçim yaparak belediye başkan adayını belirledi. 5 aday adayının yarıştığı ön seçimde, en çok oyu alan isim Mehmet Ertaş oldu.

Ön seçim, 4 Şubat Pazar günü Edremit Şükrü Tunar Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Sabahın ilk saatinde başlayan oy verme işlemi, saat 17.00’de sona erdi. Parti üyeleri, demokrasi şöleni havasında oylarını kullandılar.

Ön seçimde, 3 numara ile katılan Mehmet Ertaş, rakiplerini geride bırakarak ön seçimin galibi oldu. Ertaş, 1564 oy alırken, Çelebi 926 oyda kaldı. Diğer aday adayları Seval Bozkurt 394 oy, Nevin Sayman 281 oy ve Yurt Yıldırım 1125 oy aldı.

Ön seçimin ardından bir açıklama yapan Mehmet Ertaş, bu bir demokrasi yarışı olduğunu ve kazananın CHP olduğunu söyledi. Ertaş, “Partimizin bize verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde hedefimiz büyükşehirde Edremit’te 1. parti olarak yolumuza devam etmek. Edremit halkına hizmet etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Mehmet Ertaş, ön seçime katılan diğer aday adaylarına da teşekkür ederek, “Hepsi değerli arkadaşlarımız. Bu yarışta birlikte mücadele ettik. Bundan sonra da birlikte çalışacağız. Edremit için, CHP için, Türkiye için el ele verip omuz omuza yürüyeceğiz” diye konuştu.

Ön seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Mehmet Ertaş’ı tebrik eden partililer, sevinç gösterilerinde bulundu. Ertaş, partililerle birlikte kongre merkezi önünde fotoğraf çektirdi.

CHP Edremit’te Ön Seçimde Mehmet Ertaş Farkı

Mehmet Ertaş, ön seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, demokrasi şöleni olarak gerçekleşen ön seçimde fedakârlık yaparak adaylaşmamıza güç veren Av. Ahmet Özkoca ve Cavit Cebeci'ye teşekkür etti. Ertaş, "Ön seçime katılan ve demokrasi şölenine katkı veren tüm aday adayı yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize bu demokrasi şölenini yaşatarak birlik ve beraberliğimize güç veren CHP Genel Başkan Yardımcılarımız Ensar Aytekin ve Özgür Karabat'a, İl Başkanımız Erden Köybaşı, İlçe Başkanımız Av. Emin Yalçıntaş'a ve değerli yönetim kuruluna, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek olan ve özveri ile çalışan değerli basın emekçilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Son olarak örgütümüzün yapı taşı olan sevgili üyelerimize bizlere gösterdikleri teveccüh nedeni ile ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kazanan Edremit olacak!" dedi.

Mehmet Ertaş, ön seçimde aldığı başarıyı Edremit halkına armağan ettiğini söyledi. Ertaş, "Edremit'i hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Edremit'in sorunlarını çözmek, hizmetlerini artırmak, yaşam kalitesini yükseltmek için projelerimiz hazır. Edremit'in geleceği için birlikte yürüyeceğiz. Edremit halkı bize güvendi, biz de onlara layık olacağız. Edremit için haydi başlayalım!" diye konuştu.

Mehmet Ertaş, ön seçimde kendisine destek veren tüm partililere ve Edremit halkına tekrar teşekkür ederek, seçim kampanyasına başladığını duyurdu.

Yorum Yaz