CHP’Lİ CAN ERSOY KARABAĞLAR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI

CHP’Lİ CAN ERSOY KARABAĞLAR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI
CHP’Lİ CAN ERSOY KARABAĞLAR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI

 ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU İLÇE YÖNETİMİNE YAPAN KARABAĞLAR BELEDİYESİ CHP MECLİS ÜYESİ, KENTSEL DÖNÜŞÜM KOMİSYONU BAŞKANI CAN ERSOY:  “ÇOK İYİ TANIDIĞIM, SORUN VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLDİĞİM, DAHA İYİ, DAHA GÜZEL BİR KARABAĞLAR İÇİN ADAY OLDUM”
-    “YEREL DÜZEYDE GEREKEN YENİ BİR RUH, DEĞİŞİM VE DİNAMİZMİ SAĞLAMAYA HAZIRIM” 

haber arası detay

 

Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Üyesi, Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Can Ersoy, aday adaylığı dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkan Yardımcılarına teslim etti. Beş yıldır meclis üyesi olarak görev yaptığı Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu anlatan Can Ersoy, “Ülkemizin girdiği yeni tarihi dönemeçte yerel düzeyde gereken yeni bir ruh, değişim ve dinamizmi sağlamaya hazırım” dedi. 
Can Ersoy, kentin sorunlarını bildiğini hem belediyeyi hem de Karabağlar halkını çok iyi tanıdığını vurgulayan Ersoy, şunları söyledi:
“Belediye kadrolarını çok iyi tanıyan, iş yapabilme potansiyelini bilen, kentin ihtiyaç ve sorunlarına hakim, bir çok etkili sivil toplum örgütünde önemli görevler edinen ve projeler üreten biri olarak gerek Ankara’da gerek İzmir’deki çevre ve bireysel ilişkilerimle özetle Karabağlar’ın gücüne güç katacağına inanan güvenen bir belediye başkanı olarak aday adayı olarak buradayım” diye konuştu.
Aday adaylığının demokratik bir süreç olduğunu anlatan Can Ersoy, “Kimse ile bir hüsumet ya da çekişmem olmadı. Üçüncü dönem için aday olan, bu güne kadar önemli hizmetler sunan ancak artık yorulduğuna inandığım MuhittinSelvitopu ile demokratik bir yarış içindeyiz. Karabağlar’a en iyi hizmet edecek olan kazansın” dedi.

Can Ersoy, aday olmaya nasıl karar verdiğini şöyle anlattı:
“ Ülkemiz keskin bir tarihi dönemece girişini hepimiz yaşıyor, hissediyoruz. Hem ulusal hem de yerel düzeyde yeni bir ruh, değişim ve dinamizm gerekiyor. Onlarca yıldır halının altına süpürülerek biriktirilmiş olan sorunlar yumağı, özellikle de hiç mazeret üretmeden giderek artmakta olan yoksulluğu, kayırımcılığı, hukuksuzluğu giderecek, çökmekte olan altyapıyı yenileyecek derhal gerçekleştirecek güçlü bir liderliğe, güvenilir ve ehil bir ekibe ihtiyaç her geçen gün daha da artıyor. Karabağlar'ımızda çok ciddi fırsat ve meydan okumalarla karşı karşıya. Uzun süredir ülkemizin ve kentimizin sorunlarının çözümlenmesi, demokratik ve adil bir geleceğe ulaşmamız için aktif siyasette yer alıyorum. Yurtiçi ve dışındaki eğitimim, iş dünyasındaki deneyimlerim, hayata sosyal demokrat pencereden bakışım, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim ve siyasi alanlarda üstlendiğim görevlerin beni Karabağlar'da daha iyi bir şehircilik ve hizmet için olgunlaştırdığına inanıyorum. Artık zaman, eteğimizdeki taşları dökme, cesaret gösterme, aday olarak, kısmetse halkımızın teveccühü ile de seçilerek kafamdaki çağdaş, başarılı dünya örneklerinin ilçemize taşındığı bir Karabağlar vizyonu zamanı. Ve de daha önemlisi o vizyonu hayata geçirme hedefine kilitlenme zamanı.”
Aday adaylığı öncesi çok önemli projeler üzerinde çalıştığını vurgulayan Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu doğrultuda hem Karabağlar’daki tüm paydaşlar ile hem İzmir Belediyesi ile hem de Ankara ile güçlü bağlar kurarak Karabağlılar’ınönerilerini dinleyerek oluşturacağım bir dizi proje, girişim ve icraatı üzerinde çalışıyorum. Aşama aşama bunları kamuoyuyla paylaşacağım. Karabağlar’da yaşayanların yaşamında olumlu farklar yaratacak, sonuçları uzun yıllara yayılmadan yakın zamanda görülebilecek bir icraat programı için ekibimi de oluşturmaya başlıyorum. Tek adam olmaya değil, çoğulcu demokrasi esaslarına göre birlikte ve beraber yönetmeye adayım. Katılımcı, sonuç alıcı başarılı yerel yönetimin en iyi örneklerinden birisini Karabağlar'da yaratarak, tüm Türkiye'ye gösterebileceğim inancı ilme yola çıktım.”


 

Yorum Yaz