Çiftçioğlu’ndan Karşıyakalılara Temizlik Sözü

Çiftçioğlu’ndan Karşıyakalılara Temizlik Sözü
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karşıyaka Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Çiftçioğlu, ilçenin temizlik sorununu çözeceklerini belirterek, “Pırıl pırıl bir Karşıyaka” sözü verdi.
Çiftçioğlu’ndan Karşıyakalılara Temizlik Sözü

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Çiftçioğlu, ilçeye değer katacak projelerini anlattı. Çiftçioğlu, Karşıyaka’yı marka kent haline getirmek istediklerini söyledi.

haber arası detay

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çiftçioğlu, Karşıyaka’nın geleceği için yola çıktığını ifade etti. Çiftçioğlu, “31 Mart’ta kazanan Karşıyaka olacak. Huzur ve refah içindeki Karşıyaka’yı birlikte inşa edeceğiz. Artık değişim zamanı geldi” dedi.

Çiftçioğlu’ndan Karşıyakalılara “Pırıl Pırıl” Sözü

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karşıyaka Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Çiftçioğlu, ilçeye değer katacak projelerini anlattı. Çiftçioğlu, Karşıyaka’nın temizlik, yeşillik ve huzur sorunlarını çözeceklerini belirterek, “Pırıl pırıl bir Karşıyaka” sözü verdi.

Çiftçioğlu, Karşıyaka’yı ortak akılla yöneteceklerini, ilçenin marka kent olması için çalışacaklarını ifade etti. AK Parti’nin İzmir’deki en genç belediye başkan adayı olan Çiftçioğlu, Karşıyaka’nın geleceği için yola çıktığını söyledi. Çiftçioğlu, “31 Mart’ta kazanan Karşıyaka olacak. Huzur ve refah içindeki Karşıyaka’yı birlikte inşa edeceğiz. Artık değişim zamanı geldi” dedi.

Yorum Yaz