CoroCAM Termal Drone uyumlu olması talebi artırdı.

CoroCAM Termal Drone uyumlu olması talebi artırdı.
Termal Muayene Drone'a uyumlu CoroCAM büyük ilgi topladı.
CoroCAM Termal Drone uyumlu olması talebi artırdı.

Amperis Firması  hakkında bilgi; Amperis, test, dönüştürme teşhisi, termografik muayene ve elektrik dağıtımı için en son nesil enstrümantasyonu satmaktadır. Şirket, İspanya'nın kuzeybatısındaki Lugo şehrinde Industrial Park das Gándaras'ta yer almaktadır. İnşaatı tamamladıktan sonra ve Kasım 2017'den bu yana şirket, Barbeito María 14 caddesinde bulunan yeni genel merkezinde yer almaktadır.

haber arası detay

 

 

Amperis'in yeni genel merkezinde ofisler ve yeni fabrika deposu, daha modern, dahili olarak daha fazla kolaylık ve ekipmanın çıkışı ve girişi için daha fazla tesis bulunuyor.

Bizim işimiz hedeflerinizi anlamak ve kataloğumuza dahil olsun ya da olmasın ihtiyaçlarınıza en uygun elektrikli / elektronik ekipmanı bulmaktır. Bunun için Elektrik Teknolojisinin ön safındayız ve uluslararası ticaret fuarlarında önde gelen üreticilerle sürekli iletişim halindeyiz.

Amperis, tüm Avrupa Birliği'nde tescilli bir ticari markadır, Amperis Products SL münhasır kullanım hakkına sahiptir ,


 

CoroCAM 6D

 


Korona efektli kamera coroCAM 6D, ultraviyole görüntü projeksiyon sistemine sahip sağlam, hafif ve kullanımı kolay bir kameradır. Yenilikçi tasarımı ve geliştirilmiş hassasiyeti ile öne çıkıyor. Bu modeldeki hassasiyet, güçlü yönlerinden biridir ve daha yüksek kalitede denetimler yapılmasına izin verir. Güneş panjur filtre paketleri ve düşük gürültü ve yüksek hassasiyet detektörü sayesinde hassasiyet artırılmıştır.

NBS modu (gece veya iç mekan kullanımı için) filtreyi (güneş perdesi) kaldırır ve kameranın hassasiyetinde detektöre daha fazla ultraviyole ışığın ulaşmasını sağlar.

Yüksek hassasiyetli dedektör, yüksek çözünürlükte görüntü veya video olarak kaydedilebilen en küçük korona deşarjını algılar. GPS içerir.

Genel özellikleri:

2,05 × 10-18 W / cm2'ye kadar ultraviyole C emisyonlarını tespit eder
Eşik seviyesinin üzerindeki korona sinyalleri gerçek zamanlı olarak görüntülenir
Ultraviyole kazanç, eşik veya entegrasyon, elde edilen görüntüyü optimize etmek için yapılandırılabilir.
Video kameranın 768 x 576 piksel çözünürlüğü, 0.0004 lükse kadar ışık seviyeleri
UV ve görünür senkronize yakınlaştırma ve otomatik veya manuel görünür kamera odak kontrolü.
Yüksek özerkliğe sahip hafif piller
Denetimi kolaylaştıran gündüz kullanımı için optimize edilmiş geniş, arkadan aydınlatmalı LCD ekran (açı, parlaklık ve değişken renk)
Belirli işlevler için çok işlevli tuş takımı hızlı erişim tuşları aracılığıyla kullanımı kolay tek elle kamera.

CoroCAM 7

Korona efektli kamera coroCAM 7, korona ve elektrik arkının elektriksel deşarjlarını görselleştirmek ve bulmak için kullanılan bir kameradır. Bu kamera, coroCAM 6D ile aynı ultraviyole projeksiyon sistemini paylaşır, ancak ek olarak onu yüksek performanslı bir görünür kamera ve bir vizörle birleştirir. Bu kamera, yüksek voltaj incelemeleri yapmak için kullanılır.

Yüksek hassasiyetli dedektör, yüksek çözünürlükte görüntü veya video olarak kaydedilebilen en küçük korona deşarjını algılar. Uzaktan kumanda için GPS, Ethernet portu ve yüksek güçlü el feneri içerir. Kamera, deşarjların tespiti ve konumu için optimize edilmiş ön ayarlara sahiptir.

Genel özellikleri:

2,05 x 10-18 W / cm2'ye kadar ultraviyole C emisyonlarını tespit eder
Eşik seviyesinin üzerindeki Corona sinyalleri gerçek zamanlı olarak görüntülenir.
Kamera, 768 x 576 piksel çözünürlüğe sahip, görünür renkli büyük bir yakınlaştırma kamerasına sahiptir.
Değişken açılı ve parlak renkli geniş arkadan aydınlatmalı LCD ekran (kolay inceleme için geniş gün ışığında kullanım için optimize edilmiştir). İlgili tüm bilgiler ekranda görüntülenir.
Kör güneş filtresi, duyarlılığını artırarak gece veya iç mekanlarda kullanılmak üzere güneşe karşı kör olarak değiştirilebilir.
Kamera, yüksek kaliteli formatlarda yerleşik hareketsiz görüntüleri ve videoları kaydeder.
Yüksek özerkliğe sahip hafif piller.
Hızlı önyükleme gerçekleştirme ve kullanıcı profilini geri yükleme yeteneği

CoroCAM 8

Korona efektli kamera ailesinin bu modeli, piyasadaki en gelişmiş modeldir. Yüksek özellikli bir görünür kamera, bir kızılötesi kamera ve bir morötesi kamerayı birleştirir. En büyük avantaj, bir termal ve ultraviyole muayenesinin eş zamanlı olarak gerçekleştirilebilmesi ve sonuçta elde edilen fayda (zaman ve emek açısından) şeklindedir.

Bu kamera, denetçiye arızanın nedeni hakkında daha fazla bilgi sağlar, kısmi deşarjları ve sıcak noktaları birlikte bulur (profesyonel yüksek gerilim denetçileri tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır). CoroCAM 8, hareketsiz görüntüleri ve videoları yüksek kaliteli formatlarda kaydeder.

Görünür ve kızılötesi kanal için manuel veya otomatik odak, ultraviyole kanal odaklaması manueldir (veya görünür veya kızılötesi kanal ile senkronize edilebilir). Zoom, kameranın 3 kanalında senkronize olduğu sürece (kızılötesi ve ultraviyole dijital ve görünür zoom optik olarak büyütülmüştür).

Genel özellikleri

2,05 x 10-18 W / cm2'ye kadar ultraviyole C emisyonlarını tespit eder
NEdT hassasiyetine sahip FLIR 9Hz radyometrik kızılötesi kamera.
Parlaklık kontrollü, değişken renkli ve geniş açılı LCD arkadan aydınlatmalı LCD ekran. İlgili tüm bilgiler ekranda görüntülenir.
Hareketsiz görüntülerin ve yerleşik videoların yüksek kaliteli formatlarda kaydedilmesi.
800 × 600 piksel çözünürlüğe sahip sabit açılı odaklanabilir bir görüntüleyici.
Ultraviyole entegrasyonu ve bindirme kontrolü.
Hızlı başlangıç ​​yapılandırması.
Tek elle kolay kullanım, döner tutamak, hızlı erişim tuşlarına sahip çok işlevli tuş takımı.
Entegre GPS, Ethernet ve USB bağlantı noktası, lazer işaretçi ve LED el feneri.
Kamera ayarlarının kaydedilmesi ve çevresel değişkenlerin ölçülmesi:
o Mesafe.
o Sıcaklık ve hava basıncı.
o Çevresel nem.
o Rüzgar hızı.

USB kartı ile yazılım güncellemesi.

CoroCAM ® 8, bir radyometrik FLIR ® termal LWIR kamera, bir güneş perdesi UV kamera ve yüksek özellikli bir Sony görünür kameranın bir kombinasyonudur . 3.3kV ve üzerinde çalışan Yüksek Gerilim altyapısını incelemek için kullanılabilir.
CoroCAM ® 8, profesyonel Yüksek Gerilim altyapı denetçileri tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu 3 kameranın kombinasyonu, hem termal IR hem de UV denetimlerini aynı anda yapmayı mümkün kılarak zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Elektrik deşarjlarının ve sıcak noktaların aynı yerde bulunması, denetçiye bir arızanın nedeni hakkında daha fazla fikir verir.

FLIR ® LWIR kamera, yüksek çözünürlüklü radyometrik bilgiler sunar. LWIR 640 × 512 piksel modülü, üst altyapı denetimleri için ideal olan 10.4 ° × 8.3 ° FOV F / 1.25 lens ile donatılmıştır.

CoroCAM ® 8, CoroCAM ® 6D'de kullanılana benzer bir güneş körlüğü UVc görüntüleme sistemine sahiptir . Hassasiyeti artırmak (ayarlanabilir Uzun Entegrasyon ve Güneş Körlüğü Dışı Modu *), yanlış sinyalleri azaltmak (ayarlanabilir Gürültü Azaltma ve Eşik Seviyesi) ve deşarj gösteren blobun görünürlüğünü iyileştirmek (ayarlanabilir Arka Plan Önceliği, Blob Şeffaflığı) için gelişmiş UVc görüntü geliştirme özellikleri mevcuttur ve Blob Yanlış Renk). Bu birinci sınıf UVc görüntüleme sistemi, UCF dosyalarını kaydederken görünür kanalı için 0,0477 mRad'lik bir IFOV (Anlık Görüş Alanı) elde etmesini sağlayan yüksek yakınlaştırmalı Standart Çözünürlüklü görünür kamera ile eşleştirilmiştir.

UCF dosyaları, sıkıştırılmamış, ham UVc ve radyometrik termal görüntüleri, kamera ayarlarını ve kalibrasyon değerlerini CoroBASE ® Analiz ve Raporlama yazılımı tarafından içe aktarılabilen tek bir dosyaya kaydetmek için kullanılır .

CoroCAM ® 8 UAV, standart bir ticari yalpa çemberi içine sığacak şekilde boyutlandırılmış ve dengelenmiş ve bir Kurumsal sınıf İHA tarafından kaldırılacak birleşik bir termal IR, güneş perdesi korona ve video kameradır.
İHA ayrıca ulaşılması zor havai donanımın çeşitli yönlerinden incelemeye izin verir. Kameranın incelenmekte olan donanıma daha yakın olması, görünür kameranın bileşenlerin fiziksel durumunun daha ayrıntılı görüntülerini yakalamasına olanak tanır. EPRI ® kılavuzunu kullanarak bakım önceliğini atamak için bu gereklidir .

Bu 3 kameranın kombinasyonu, hem termal IR hem de UV denetimlerini aynı anda yapmayı mümkün kılarak zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Elektrik deşarjlarının ve sıcak noktaların aynı yerde bulunması, denetçiye bir arızanın türü ve nedeni hakkında daha fazla fikir verir.

İHA veya üç bölmeye kurulum hızlı ve kolaydır. CoroCAM ® 8 UAV, PWM ve SBUS kullanılarak standart bir radyo kontrolöründen veya bir Ethernet veri bağlantısı kullanılarak CoroBASE ® çalıştıran bir dizüstü bilgisayardan uzaktan kumanda edilebilir . Kayıtlar, CoroCAM ® 8 UAV üzerinde veya bir kombinasyon HDMI ekran / kaydedici yer istasyonunda yapılabilir.

Yorum Yaz