“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar

“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar
Cumhur İttifakı’nın Buca Belediye Başkan adayı ve ilçe başkanları, seçim çalışmaları kapsamında BBP Buca İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelerek, 31 Mart seçimlerine yönelik stratejilerini ve birlik mesajlarını paylaştı.
“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar

BBP’li Mustafa Eser, Buca’daki temel hizmet sorunlarına dikkat çekerek, Cumhur İttifakı’nın bu sorunları çözme konusunda kararlı olduğunu ve seçimden zaferle çıkacaklarına olan inancını ifade etti.

haber arası detay

“İttifakın İzmir’deki Duruşu: Cumhur İttifakı Buca’da Tek Yürek” : Cumhur İttifakı’nın Buca temsilcileri, seçim öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ilçede yaşanan sorunlara çözüm getireceklerini ve 1 Nisan’dan itibaren Buca için olumlu değişikliklerin yaşanacağını belirtti.

Cumhur İttifakı’nın Buca’daki temsilcileri, yerel seçimler öncesinde bir araya gelerek seçim stratejileri ve hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulundular. BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı’nın seçimden zaferle ayrılacağına dair inançları dile getirildi. BBP’li Mustafa Eser, Buca’da yaşanan temel hizmet sorunlarına değinerek, Cumhur İttifakı’nın bu sorunları çözeceğine olan inancını ifade etti. Mustafa Göçmen ise, partisinin İzmir’de hedef gösterilmeye çalışıldığını belirtti ve bu tür saldırılara karşı dik duracaklarını vurguladı. İttifakın birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda, 1 Nisan’dan itibaren Buca için olumlu değişikliklerin yaşanacağına dair umutlarını paylaştılar.

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, MHP Buca İlçe Başkanı Ramazan Erdoğan, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz Büyük Birlik Partisi (BBP) Buca İlçe Başkanlığını ziyaret ederek seçim çalışmaları üzerinde istişarede bulundular.
 BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen'in ev sahipliğinde buluşan Cumhur İttifakı paydaşları 31 Mart'ta yapılacak seçimden zaferle çıkacaklarını ifade etti.
BBP Buca Belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Eser ile partililerin de hazır bulunduğu toplantıda seçime sayılı gün kala durum analizi yapıldı. 

BUCA'DA 50 YIL ÖNCESİNDEKİ TÜRKİYE'Yİ YAŞAYAN MAHALLELER VAR!

Partililerin sahada olduğu bilgisini paylaşan BBP'li Mustafa Eser, "Bucamız için yeni bir dönem başlayacağını düşünüyorum. Ceketimi koysam seçilir anlayışının sayın Adnan Öztekin gibi değerli isimlerle bu dönemde yıkılacağını, sokaktaki havanın bizlere yansıttığı gerçeğiyle biliyoruz. Bugün ilçemizde en temel hizmetlere bile ulaşamayan, 50 yıl öncesindeki Türkiye'yi yaşayan mahalleler var. İnşallah İzmirli hemşerilerimiz Cumhur İttifakı'na destek verecek ve kısa sürede uzun yıllardır bekleyen sorunları çözdüğümüze şahit olacaklar." diye konuştu.

BİZİ HEDEFE KOYMUŞLAR, KOYSUNLAR...

Son dönemde partisinin İzmir'de hedefe konulmak istendiğinin altını çizen BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen ise, "Cumhur'un BBP ile ayrı bir güzel olduğunu seçmenimizden özellikle şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu sevdalılarından duyuyoruz. Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin de EYT'den özlük haklarına kadar dillendirdiği birçok toplumsal ihtiyacın hayata taşındığını Bucalı hemşerilerimizden aldığımız teşekkür ifadeleriyle biliyoruz. Ancak son dönemde merdiven altı tetikçilerin hedefine ilçe teşkilatımızın alındığını görüyoruz. Bazen bir çuval elmada çıkan birkaç çürük çuvalın tamamına mal edilebiliyor. Ahlaki sorunları olan ve Büyük Birlik Partisi'ne çıkar amaçlı hedeflerine ulaşmak için kullanmayı çalışan kişilerin o çürük elma olduklarını anlayıp, tasfiye ediyoruz. Bu tiplerin egolarının bir yansıması sonucu, namusu aldıkları ücret kadar olan çakma gazeteciler aleyhimize saldırabiliyor. Bizi hedefe koymuşlar, koysunlar.. Biz Allah'tan başka kimsenin önünde diz çökmeyiz. Tek saniyesine bile hakim olamadığımız bu hayatta Muhsin Başkan'ın söylediği gibi dik duracağız, doğru gideceğiz o kadar. Dedikodu kıvamında nereden ve ne amaçla çıktığını çok iyi bildiğimiz bu söylemlere tekzip geçmeyi bile uygun bulmadım. Bugün Cumhur'un ortaklarının bir olduğunun bir örneğini daha sergilemekten ötürü gurur duyuyoruz. Hem ilçemiz hem de telefonlarımız hem Bucalılara hem de gerçek gazetecilere 7 yirmidört açıktır. İnşallah 1 Nisan tarihi itibariyle Buca'mızda çok güzel şeyler olacak." dedi.

1“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar 1

 

2“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar 2

 

3“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar 3

 

4“Cumhur İttifakı Buca’da Güç Birliği Yapıyor: Seçim Zaferine Emin Adımlar 4

 

Yorum Yaz