DİA Yazılım’ın 20. Yıl Şerefine Parlayan İş Ortakları

DİA Yazılım’ın 20. Yıl Şerefine Parlayan İş Ortakları
DİA Yazılım, 20 yıllık başarı yolculuğunu, iş ortaklarını ödüllendirerek taçlandırdı. “DİA Partners Day” etkinliği, sektördeki sürdürülebilir başarının ve ortaklık ilişkilerinin güçlenmesinin bir simgesi oldu.
DİA Yazılım’ın 20. Yıl Şerefine Parlayan İş Ortakları

Bulut ERP hizmetlerinde öncü olan DİA Yazılım, 20. yıl dönümünde en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. “DİA Partners Day”, yenilikçi hizmet anlayışının ve müşteri memnuniyetinin kutlandığı bir platforma dönüştü.

haber arası detay

DİA Yazılım: İki On Yıllık Başarının İş Ortaklarıyla Kutlaması

DİA Yazılım, 20. yılını, iş ortaklarının başarılarını onurlandıran bir törenle kutladı. Şirket, geleceğe dönük umutlarını ve müşteri odaklı yaklaşımını “DİA Partners Day” ile taçlandırdı.

DİA Yazılım, 20. Kuruluş Yıl Dönümünde İş Ortaklarını Taçlandırdı

Bulut tabanlı kurumsal kaynak planlaması (ERP) hizmetleriyle tanınan DİA Yazılım, 20. yıl dönümünü kutlarken, 2023 yılının en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdiği bir törenle bu özel anı taçlandırdı. “DİA’nın Yıldızları Ödül Töreni”, bu yıl “DİA Partners Day” adı altında yenilenen konseptiyle dikkat çekti.

Yenilik ve Başarı Dolu 20 Yıl

DİA Yazılım, 20 yıllık serüveninde KOBİ’lere sunduğu bulut teknolojisiyle ERP hizmetlerinde öncü bir rol oynamıştır. Şirket, bu süre zarfında müşterilerine maliyet etkin ve esnek çözümler sunarak, iş süreçlerini dijitalleştirmelerine yardımcı olmuştur. 2023 yılında da bu geleneğini sürdüren DİA, sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve müşteri odaklı hizmet anlayışını pekiştirmiştir.

Ödül Töreninin Öne Çıkanları

Bu yılki ödül töreni, 17 farklı kategoride 25 iş ortağının 36 ödülle onurlandırıldığı bir etkinlik oldu. DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, törende yaptığı konuşmada, geçmiş yılın zorluklarına rağmen iş ortaklarının gösterdiği azim ve başarıyı kutladı. Geçen yıl yaşanan felaket nedeniyle etkinliğin çevrimiçi olarak düzenlendiğini hatırlatan Onay, bu yıl daha büyük ve kapsamlı bir organizasyon hazırladıklarını belirtti.

Geleceğe Bakış

Onay, DİA’nın 20. yılını kutlamanın yanı sıra, tüm bayilerin katılımıyla gerçekleşen bu etkinliğin, iş ortakları arasındaki bağı güçlendirdiğini ve motivasyonlarını artırdığını vurguladı. Ayrıca, ödül alamayan iş ortaklarının da 2024 yılında başarıya ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.

DİA Yazılım, bu etkinlikle birlikte, sektördeki lider konumunu ve iş ortaklarıyla olan güçlü ilişkilerini pekiştirmiş, geleceğe dair umut ve beklentilerini tüm katılımcılarla paylaşmıştır. Şirket, önümüzdeki yıllarda da yenilikçi çözümler ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sektördeki başarısını sürdürmeyi hedeflemektedir.

DİA Yazılım’ın ödül alan iş ortakları:

Tüm Türkiye ve Anadolu Bölge En Başarılı İş Ortağı: Mavvo Bilişim
Akdeniz Bölge En Başarılı İş Ortağı: Armada Bilişim
Akdeniz Bölge En Başarılı 2. İş Ortağı: Lima Yazılım
Marmara Bölge En Başarılı İş Ortağı: Kompitürk Bilgisayar
Marmara Bölge En Başarılı 2. İş Ortağı: Goosoft Yazılım
Ege Bölge En Başarılı İş Ortağı: Fonetsan Bilgi Teknolojileri
Ege Bölge En Başarılı 2. İş Ortağı: İvea Yazılım
Karadeniz Bölge En Başarılı İş Ortağı: Çağdaş Yazılım
Karadeniz Bölge En Başarılı 2. İş Ortağı: İki Teknik Yazılım
Yılın Enterprıse Projesi: Mavvo Bilişim
Yılın Enterprıse Projesi 2.si: Goosoft Yazılım
En İyi Çıkış Yapan İş Ortağı: Bellcom Bilgisayar
2. En İyi Çıkış Yapan İş Ortağı: Akbil Teknoloji
En İyi Çıkış Yapan Yeni İş Ortağı: Kavukluca Bilgi Teknojileri
En İyi Çıkış Yapan 2. Yeni İş Ortağı: Sofia Bilişim
En Çok Yeni DİA Üyesi: Armada Bilişim
2. En Çok Yeni DİA Üyesi: Çağdaş Yazılım
En Çok Kampanya Satışı: Mavvo Bilişim
2. En Çok Kampanya Satışı: Lima Yazılım
DİA Çözüm Ortağı Özel Ödülü: Nets
DİA Çözüm Ortağı Özel Ödülü: Dokuz Sistem
En Başarılı DİA Destek Ekibi: Kompiturk Bilgisayar
2. En Başarılı DİA Destek Ekibi: Ozgan Bilişim
En İyi Yeni Müşteri Memnuniyeti: Goosoft Yazılım
2. En İyi Yeni Müşteri Memnuniyeti: Gümrah Bilgisayar
En İyi Pazarlama: Mavvo Bilişim
2. En İyi Pazarlama: Rota Yazılım
En Çok E-Power Proje Satışı: Tepe Bilişim
2. En Çok E-Power Proje Satışı: Webelectra
En İyi Üretim Projesi: Bilginet Yazılım
2. En İyi Üretim Projesi: Nortek Bilişim
10. Yıl DİA Özel Ödülleri: Umay Tüm Bilişim, Onsa Bilgisayar, Apm Bilgisayar, Aysis Bilgisayar

DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.
 

Yorum Yaz