Edremit, EMITT’te göz kamaştırdı

Edremit, EMITT’te göz kamaştırdı
Edremit Belediyesi, EMITT Fuarı’nda ilçenin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıttı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ziyaretçilere zeytin fidanı dağıttı.
Edremit, EMITT’te göz kamaştırdı

Edremit, EMITT’te cazibe merkezi oldu Edremit Belediyesi, EMITT Fuarı’nda ilçenin Kazdağları, termali, denizi ve tarihiyle ilgili bilgiler verdi. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ilçenin turizmini 12 aya yaymak için çalıştıklarını söyledi.
Edremit, EMITT’te farkını ortaya koydu Edremit Belediyesi, EMITT Fuarı’nda ilçenin zeytin, zeytinyağı ve yöresel ürünlerini sergiledi. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kuzey Ege’nin incisi Edremit’i görmeye herkesi davet etti.

haber arası detay

Edremit Belediyesi, EMITT Fuarı’nda ilçenin zenginliklerini sergiledi

Edremit Belediyesi, 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, fuarın ikinci gününde standı ziyaret eden vatandaşlara zeytin fidanı hediye etti.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT Fuarı’nda Edremit Belediyesi, Salon 7 - 7531 numaralı stantta yer aldı. Edremit Belediyesi, ilçenin zenginliklerini dünyaya tanıtmak için fuara katıldı. Fuarın ikinci gününde, Edremit Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden vatandaşlar, Edremit’in Kazdağları, termali, denizi ve tarihiyle ilgili bilgiler aldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da standı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Arslan, ilçenin en önemli geçim kaynağı olan zeytin fidanlarını da vatandaşlara armağan etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “Turizmde dünyaya açılan kapı olan EMITT’te geniş kitlelere hitap edebilmek turizmi 12 aya yayabilmek için çalışıyoruz. Kazdağları, denizi, tarihi ve doğasıyla cennet olan Edremit’i herkesin tanıması öğrenmesini sağlayarak zeytin, zeytinyağı başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz, doğal ve tarihi güzelliklerimizle tatilcilerin tercihi olmak istiyoruz. Kuzey Ege’nin incisi Edremit’i görmeye herkesi davet ediyoruz.” dedi.

EMITT Fuarı, 10 Şubat’a kadar devam edecek. Fuarda, Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen turizm sektörü temsilcileri, yeni iş birlikleri ve projeler için görüşmeler yapacak. Fuar, aynı zamanda turizm severlere de farklı destinasyonlar ve tatil fırsatları sunacak.


 

Yorum Yaz