Edremit Körfezi’nde İMC İnşaat Farkı: Şefika Hanım Evleri Temel Atıyor

Edremit Körfezi’nde İMC İnşaat Farkı: Şefika Hanım Evleri Temel Atıyor
Edremit Körfezi’nin parlayan yıldızı “Şefika Hanım Evleri”, İMC İnşaat’ın güvencesiyle yükseliyor. Piknik havasında geçen temel atma töreni, projenin sıcak ve samimi ruhunu yansıtıyor.
Edremit Körfezi’nde İMC İnşaat Farkı: Şefika Hanım Evleri Temel Atıyor

İstanbul’un önde gelen inşaat firmalarından İMC İnşaat, Edremit Körfezi’nde aileler için tasarlanmış lüks villalarıyla yeni bir dönem başlatıyor. “Şefika Hanım Evleri” projesi, kalite ve güvenin adresi olmaya aday.

haber arası detay

Burhaniye Ören’de İnşaat Sektöründe Yeni Bir Soluk: İMC İnşaat

İMC İnşaat, Burhaniye Ören Ayaklı mevkiinde gerçekleştirdiği temel atma töreniyle, “Şefika Hanım Evleri” projesini duyurdu. Firma, bölgedeki ilk projesiyle konut sektörüne yeni bir vizyon kazandırıyor.

İMC Turizm İnşaat’ın Edremit Körfezi’ndeki ilk projesi olan "Şefika Hanım Evleri"nin temel atma töreni, Burhaniye Ören Ayaklı mevkiinde coşkuyla gerçekleşti. İstanbul’da binlerce konut inşa eden firma, bu yeni girişimiyle bölgede yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Tören, arsa sahipleri ve davetlilerin katılımıyla piknik atmosferinde, duygusal anlarla dolu bir şekilde yapıldı.

Hasan Yıldırım, firmanın yönetim kurulu başkanı, İMC Turizm İnşaat’ın İstanbul’daki başarılı konut projelerinden sonra, Burhaniye’de de aynı kalite ve güveni sunacaklarını belirtti. Yıldırım, arsa sahiplerine verilen sözlerin yerine getirileceğini ve villaların sözleşmede belirtilen tarihte teslim edileceğini vurguladı.

Musa Yıldırım, İMC İnşaat genel müdürü, firmanın kaliteli inşaatlarıyla tanındığını ve “Şefika Hanım Evleri” projesinin tam bir aile ortamı sunacağını ifade etti. Kullanılan malzemelerin birinci sınıf olduğunu ve konutların sanki kendileri oturacakmış gibi inşa edildiğini söyledi.

Veli Sevil, İMC İnşaat Körfez sorumlusu, firmanın projelerde fark yarattığını ve "Şefika Hanım Evleri"nin körfezde öne çıkacağını dile getirdi. Ayrıca, yakın zamanda yeni projelere imza atacaklarını duyurdu.

Arsa sahiplerinden Emel Çimen, arsanın annesi Şefika ve teyzesi Remziye’den kaldığını ve siteye annesinin isminin verilmesinden duyduğu mutluluğu paylaştı. Ertuğrul Tokgöz ise, İMC İnşaat’ın güven veren yaklaşımından ve şirketin kendinden emin tutumundan övgüyle bahsetti.

Bu özel gün, İMC İnşaat’ın bölgedeki ilk adımı olmasıyla anlam kazanırken, firma gelecekte Balkan coğrafyasında da inşaat projeleriyle varlık göstermeyi planlıyor. "Şefika Hanım Evleri"nin temel atma töreni, firmanın bölgedeki potansiyelini ve arsa sahiplerinin heyecanını yansıtan bir başlangıç oldu. İMC İnşaat, kalite ve güvenin simgesi olarak, Edremit Körfezi’nde yaşam alanlarını dönüştürmeye devam edecek.

İMC Turizm İnşaat Edremit'te Yeni Bir Döneme Başlıyor: Şefika Hanım Evleri
İstanbul'da binlerce konut inşa ederek adından söz ettiren İMC Turizm İnşaat, Edremit Körfezi'nde ilk projesi olan 'Şefika Hanım Evleri'ni hayata geçirmek için temel atma töreni düzenledi.

Burhaniye Ören Ayaklı mevkiinde yer alacak olan proje, duygu dolu anlara sahne olan törende arsa sahipleri ve çok sayıda konuk tarafından büyük ilgi gördü.

İMC Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım'ın Konuşması:

"İMC Turizm İnşaat olarak İstanbul'da binlerce konut inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu konuda verdiğimiz sözleri yerine getirerek binlerce yurttaşımızı sıcak yuvalarına kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm projelerde sözleşmelerde ne taahhüt ettiysek yerine getirdik. Şu anda İstanbul'da yüzlerce konut inşaatımız devam ederken yeni sözleşmelere de imza atıyoruz. Bize duyulan güvenin en büyük göstergesi bu diyebilirim. Yaptığımız konutları kendimiz oturacakmış gibi özenle inşa ediyoruz. Şimdi de Burhaniye'de villa konutları inşa ederek ilk adımımızı atmış bulunuyoruz. Arsa sahibi dostlarımızla yaptığımız anlaşmalara uyacağımıza emin olabilirsiniz."

İMC Turizm İnşaat Genel Müdürü Musa Yıldırım'ın Konuşması:

"Bugüne kadar yaptığımız işler ve inşaatlar, bu konuda ne kadar yetkin olduğumuzu açıkça gösteriyor. Konutlarımızda aileler gönül rahatlığıyla oturuyor ve bize duyulan güven sayesinde ürettiğimiz konutlar kısa sürede satılıyor. Bugün temelini attığımız 'Şefika Hanım Evleri' projemiz tam bir aile ortamı sunacak. İnşaatlarımızda kullandığımız malzemeler birinci sınıftır ve her evi kendimiz oturacakmış gibi özenle inşa ediyoruz. İMC İnşaat olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizi izlemeye devam edin. Edremit Körfezi'nde imalatını yaptığımız konutlarla fark yaratacağımızdan eminiz. Bu daha başlangıç, Körfez sorumlumuz Veli Sevil yeni projeler için görüşmelere devam ediyor. Kurumsal bir firma olarak yaptığımız her işte fark yaratıyoruz. İMC İnşaat olarak Balkan coğrafyasında da inşaat projeleri yürütüyoruz."

İMC Turizm İnşaat Körfez Sorumlusu Veli Sevil'in Konuşması:

"İMC İnşaat olarak tüm projelerimizde fark yarattık ve bunu bundan sonra da sürdüreceğiz. Samimiyetle söylüyorum, 'Şefika Hanım Evleri' Körfez'de parmakla gösterilecek bir proje olacak. Çünkü İMC İnşaat olarak en iyi olduğumuza inanıyoruz. Körfez'deki ilk projemiz bu olsa da yakın zamanda birkaç proje daha hayata geçirmeyi planlıyoruz."

Arsa Sahipleri Adına Emel Çimen'in Konuşması:

"Bu arsa rahmetli annemiz Şefika ve teyzemiz Remziye'den bize kaldı. Bugün burada çocukları olarak çok duygusal anlar yaşıyoruz. Teyze çocuklarımızla ortak aldığımız kararla siteye annemiz Şefika'nın ismini verdik. Teyzemin çocuklarına bu güzel jestleri için ayrıca teşekkür ediyorum. İMC İnşaat'ın temel atma törenini çok güzel organize ettikleri için de teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve evlerimize oturacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz."

Ertuğrul Tokgöz'ün Konuşması:

"İMC İnşaat ile anlaşmaya varmadan önce birçok firma ile görüştük, ancak hiçbiri bize güven vermedi. İMC İnşaat ile görüşmemizde ise bize inanılmaz bir güven verdiler. Kendilerinden çok eminlerdi ve bugün burada temel atıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."

Proje Hakkında:

Proje Adı: Şefika Hanım Evleri
Konum: Burhaniye Ören Ayaklı mevkii
Tip: Villa

İMC TURİZM İNŞAAT'DAN KÖRFEZ'DE İLK PROJE

İstanbul'da binlerce konut inşa eden İMC Turizm İnşaat, Edremit Körfezi'nde ilk projesini Burhaniye Ören Ayaklı mevkisinde ‘Şefika Hanım Evleri’ projesini hayata geçirmek için temel atıldı.

Temel atma törenine arsa sahipleri ve çok sayıda konuk katılırken piknik havasında gerçekleşen temel atma töreninde duygusal anlar da yaşandı.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Hasan Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi;

"İMC Turizm İnşaat olarak İstanbul'da binlerce konut inşa ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu inşaatları yaparken binlerce yurttaşımızın sıcak yuvalarına kavuşmaları için verdiğimiz sözleri yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız inşaatlarda sözleşmelerde ne taahhüt ettiysek yerine getirdik. İstanbul da şu anda yüzlerce konut inşaatımız devam ederken yeni sözleşmelerde imzalıyoruz. Bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesi bu diyebilirim her halde.
Yaptığımız konutları kendimiz oturacak gibi yapıyoruz. Şimdi Burhaniye de villa konutları yapmak için ilk adımımızı attık. Arsa sahibi arkadaşlarımıza ne söz verdiysek hepsinin yapıldığını görecekler."

İnşaatın süresinin sözleşme de ne yazıyorsa o tarihte arsa sahiplerine villaları teslim edileceğinin altını çizen Hasan Yıldırım, "Biz şirket olarak İstanbul'da nasıl aranan bir firma olduysak Burhaniye ve Edremit körfezinde de öyle olacağımızdan eminiz. 
İmzaladığımız bu sözleşme başta arsa sahiplerine ve şirketimize hayırlı olsun. Bizi izlemeye devam edin. İMC İnşaat olarak Edremit körfezinde imalatını yaptığımız konutlarla fark yaratacağımızdan eminiz, bu daha başlangıç yeni görüşmeler yapıyor burada körfez sorumlusu Veli Sevil. Biz yaptığımız inşaatlarla fark yarat kurumsal bir şirketiz. İMC inşaat olarak Balkan coğrafyasında da inşaat yapıyoruz" dedi.

İMC İnşaat genel müdürü Musa Yıldırım da temel atma töreniyle ilgili olarak duygularını şöyle dile getirdi:
"Kısaca şunu söylemek istiyorum şirket olarak bugüne kadar yaptığımız işler inşaatlar orta biz bu konuda çok iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Bizim konutlarımızda aileler gönül rahatlığıyla oturuyor ve ürettiğimiz konutları bize duyulan güvenden olacak ki kısa sürede satılıyor. Bugün burada temelini attığımız ‘Şefika Hanım Evleri’ sitemiz tam bir aile ortamı içinde olacak. İnşaatlarımızda kullandığımız malzemelerin birinci sınıf biz kendimiz oturacakmış gibi konutları imal ediyoruz. İMC inşaat olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bizi izlemeye devam edin."

İMC İnşaat Körfez sorumlusu Veli Sevil ise şunları söyledi:
"İMC inşaat olarak yaptığımız bütün projelerde fark yaratıyoruz bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Şunu samimi olarak söyleyebilirim ki ‘Şefika Hanım Evleri’ körfez'de parmakla gösterilecek. Çünkü biz İMC İnşaat olarak en iyi olduğumuzu iddia ediyoruz. Körfez'de ilk projemiz ancak yakın zamanda birkaç projeye daha imza atacağız."

Arsa sahipleri adına Emel Çimen duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:
"Bu arsa bizlere Rahmetli Annem Şefika, Teyzem Remziye'den kaldı bugün biz çocukları olarak gerçekten çok duygulu anlar yaşadık. Teyze çocuklarımızla ortak aldığımız kararla siteye Annem Şefika nın ismini verdik. Teyzemin çocuklarına bu güzel jestleri için ayrıca teşekkür ediyorum. İMC inşaat temel atma törenini gerçekten çok güzel düzenlemiş piknik havasında bir temel atma töreni düzenlemişler emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ve evlerimize oturacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz."

Ertuğrul Tokgöz de şöyle konuştu:
"İMC inşaatla anlaşma sağlayana kadar bir çok firmayla görüştük hepsinde birşeyler içimize sinmedi. Ancak İMC inşaatla yaptığımız görüşmede gerçekten bize inanılmaz güven verdiler, şirket olarak kendilerinden çok eminlerdi ve bugün burada temel atıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."


 

Yorum Yaz