EMD İzmir Şubesi’nden Coşkulu Kutlama

EMD İzmir Şubesi’nden Coşkulu Kutlama
EMD İzmir Şubesi’nden Muhteşem Yıldönümü Gecesi Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, 34. kuruluş yıldönümünü Kuşadası’nda bir otelde düzenlediği gecede kutladı.
EMD İzmir Şubesi’nden Coşkulu Kutlama

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, kuruluşunun 34. yılını Kuşadası’nda düzenlediği bir gece ile kutladı. Gecede, İGC Başkanı Dilek Gappi ve EMD Genel Başkanı Turgay Türker de yer aldı.
Kuşadası Korumar Otel’de gerçekleşen geceye, ekonomi muhabirlerinin yanı sıra İzmir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Dilek Gappi ve EMD Genel Başkanı Turgay Türker de katıldı. Gecede, EMD’nin çalışmaları ve ekonomi haberciliğinin önemi vurgulandı.
EMD İzmir Şubesi’nden Muhteşem Yıldönümü Gecesi Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, 34. kuruluş yıldönümünü Kuşadası’nda bir otelde düzenlediği gecede kutladı. Gecede, İGC Başkanı Dilek Gappi ve EMD Genel Başkanı Turgay Türker de konuşma yaptı. Gecenin sonunda, EMD üyeleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

haber arası detay

Ekonomi Muhabirleri Derneği 34. Yaşını Kutladı

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi, kuruluşunun 34. yılını Kuşadası Korumar Otel’de düzenlediği bir gece ile kutladı. Gecede, İzmir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Dilek Gappi ve EMD Genel Başkanı Turgay Türker de hazır bulundu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan EMD İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan, derneğin ekonomi haberciliğinin gelişmesi ve meslektaşlarının haklarının korunması için yaptığı çalışmaları anlattı. Demircan, “EMD, Türkiye’nin en köklü ve saygın ihtisas meslek örgütlerinden biridir. 34 yıldır ekonomi muhabirlerinin sesi ve gücü olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte, hem mesleki hem de sosyal etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Bugün burada, bu coşkuyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Dilek Gappi ise, EMD’nin örnek bir dayanışma ve çaba gösterdiğini belirterek, finansal okur yazarlık başta olmak üzere çok sayıda eğitim projesini birlikte gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini söyledi. Gappi, “EMD, ekonomi haberciliğinin kalitesini ve standartlarını yükseltmek için önemli bir misyon üstlenmiştir. Bu alanda, hem meslektaşlarımızın hem de kamuoyunun bilinçlenmesi için çalışmalar yapmaktadır. Biz de İGC olarak, EMD ile işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

EMD Genel Başkanı Turgay Türker de, EMD’nin Türkiye’nin ekonomik gelişimine katkı sağlayan bir kurum olduğunu vurgulayarak, “EMD, ekonomi haberciliğinin öncüsü ve lideridir. Üyelerimiz, ekonomi alanında en güncel ve doğru bilgileri kamuoyuna aktarmak için büyük bir gayret göstermektedir. Bu nedenle, EMD’nin 34. yılını kutlarken, ekonomi muhabirlerinin emeklerini de takdir etmek istiyorum” dedi.

Gecede, EMD üyeleri arasında yapılan çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ayrıca, kuruluş yıldönümü pastası kesilerek, EMD’nin 34. yılı hep birlikte kutlandı. Gecenin sonunda, EMD üyeleri müzik eşliğinde eğlendi.

Yorum Yaz