Emekliye ayrılan savcı ve hakimleriçin uğurlama gecesi düzenlendi

Emekliye ayrılan savcı ve hakimleriçin uğurlama gecesi düzenlendi
Emekliye ayrılan savcı ve hakimleriçin uğurlama gecesi düzenlendi

Karşıyaka Adliyesi’nde görev yaparken emekli olan hâkim ve savcılara veda gecesi düzenlendi, plaket ve çiçeklerle uğurlandı. 

haber arası detay


Karşıyaka Ve Hotels’te düzenlenen veda gecesine Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Süleyman Ünal, Cumhuriyet Başsavcı vekili Erdem Işık, hakim ve savcılar katıldı.
Emekliye ayrılanCumhuriyet savcısı Talat Kurutan, Osman Şükrü Koçaş, HâkimRemzi Gündüz veTülay Tüylü Dağ için düzenlenen veda gecesinde konuşan Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, yargı teşkilatı ve adliye adına yaptıkları hizmetlerinden dolayı emekliye ayrılan hâkim ve savcılara teşekkür etti. "Meslek yaşamlarının en verimli günlerini adliyemizde bizlerle beraber geçiren, adalete, mesleğimize, hukuka, ülkemize, hizmet eden değerli meslektaşlarımızın emekliye ayrılması vesilesiyle bir araya geldik.Türkiye’nin birçok yerinde görevlerde bulunan hâkim ve savcılarımızı son olarak görev yaptıkları Karşıyaka Adliye Sarayı’ndan emekli oldular. Görevli bulundukları yerlerde ve Karşıyaka’daki hizmetlerinden dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz” dedi. 
Savcı Osman Şükrü Koçaş'a Başsavcı Ali Rıza San, Hâkim Remzi Gündüz'e Ticaret Mahkemesi Başkanı Süleyman Ünal, Hâkim Tülay Tüylü Dağ’abaşsavcı vekili Erdem Işık, savcı Talat Kurutan’asavcı Abdullah Suat Kurhan plaket, hediye ve birer buket çiçek verdi.

Yorum Yaz