Genç Siyasetçi Kazım Yevimli amatör spor kulüplerine destek

Genç Siyasetçi Kazım Yevimli amatör spor kulüplerine destek
Genç Siyasetçi Kazım Yevimli amatör spor kulüplerine destek

Amatör spor kulüplerini yakından takip eden Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, İşçievleri Spor Kulübü’ne top ve su desteğinde bulundu.  Yevimli, amatör kulüplerin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, desteklerinin devam edeceğini söyledi

haber arası detay

 

Geçmişte amatör olarak futbol oynayan, Türkiye’de spordaki alt yapı sorunlarına hakim olmasıyla bilinen Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, amatör kulüplere destek olmak adına başlattığı çalışmanın stratını İşçievleri Spor Kulübü ile verdi. İşçievleri Spor Kulübü’nün idmanına katılan Yevimli, kulübe destek olmak için futbol topu ve su bağışında bulundu. İdmanda İşçievleri Spor Kulübü Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik ekip hazır bulundu. Futbolcularla sohbet eden Yevimli, kendisinin de geçmişte amatör olarak futbol oynadığını, Türkiye’de amatör kulüplerin sorunlarına vakıf olduğunu ve bu sorunların giderilmesi adına araştırmalar yaptığını ifade ederek, amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu söyledi. İşçievleri Spor Kulübü yönetimi, oyuncuları ve teknik heyeti kendilerine destek olan Yevimli’ye desteğinden ötürü teşekkür etti. 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Yevimli idman sonrası yaptığı değerlendirmede, “Amatör spor kulüplerini uzun zamandır desteklemek adına çalışmalar yapıyorduk fakat artık bunu daha organize bir hale getirmeye başladık. Kulüplerimizin yanında olmak istiyoruz. Bu alanda başlattığımız çalışmaların startını ilçemizin güzide kulüplerinden İşçievleri Spor Kulübü ile vermiş olduk. Geçmişte ben de amatör olarak futbol oynadım. Sorunlara az çok vakıfım. Kurduğumuz araştırma grubumuz ile Türkiye’de amatör spor kulüplerinin yaşamış olduğu sorunların tamamını belirleyip, sorunların çözümlerine dair raporlar hazırlayacağız. Amatör sporcularımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini ilerleyen dönemde Meclis’e girdiğimiz takdirde orada da dile getireceğiz” dedi. Yevimli, amatöre destek çalışmalarının ilerleyen günlerde devam edeceğini vurgulayarak, “Diğer kulüplerimizle dirsek temasımız sürüyor. Kulüplerimizin desteğe ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde diğer kulüplerimizin eksiklerini de gidereceğiz” dedi. 


 

Yorum Yaz