Gradiva’dan “Gizli Hazineler” Koleksiyonu

Gradiva’dan “Gizli Hazineler” Koleksiyonu
Gradiva’dan “Gizli Hazineler” Koleksiyonu

Mücevher sektörüne hazırladığı eşsiz, zarif tasarımlarla farklı bir boyut kazandıran Gradiva, son koleksiyonu “Gizli Hazineler” ile göz kamaştırdı

haber arası detay

 

Her mevsime ve ihtiyaca yönelik hazırladığı birbirinden bağımsız koleksiyonlarıyla, kadınlara sonsuz seçenekler sunan Gradiva Mücevher, son koleksiyonu “Gizli Hazineler” ile büyük ilgi gördü. Satışa sunulduğu andan itibaren büyük ilgi gören koleksiyonun tasarımlarının önemli bölümü şimdiden satıldı. 

Gradiva Mücevher’in yolculuğu, Ali Gezmez’in 1969 yılında kurduğu “Uçak Mücevherat” ile başladı. Adını Gradiva Mücevher’e çevirip, kadınların eşsiz güzelliği ve zerafetine paralel tasarımlarla koleksiyonlar hazırlayan firma, adını, çok geniş kitlelere, her trende, ihtiyaca ve mevsime uygun farklı tasarımlara sahip koleksiyonlarıyla tanıttı. Bu nedenle özel günlerinize özel, eşsiz mücevherler aradığınızda, onu Gradiva’da bulamama ihtimaliniz yok. 

“Gizli Hazineler”, renkli taşların ağırlıklı kullanıldığı bir koleksiyon. Renkli taşlar, pırlantalarla birleşerek, mücevhere dönüşüyor. Mercan, lapis, malahit, oniks taşlar, Gradiva tasarımcıları ve mücevher ustalarının elinde eşsiz birer sanat eserine dönüşmüş. Koleksiyonu’ndaki ayrıntılardan biri de minecilikteki ustalık. Pek çok parça, mine ile süslenmiş. Koleksiyon, en yüksek kalite ve zanaat standartlarına uygun olarak tasarlanmış.

Gelecek nesillere de aktarılabilecek değerdeki “Gizli Hazineler” Koleksiyonu mücevherleri, Gradiva Mağazası’nda satışa sunulur sunulmaz, kadınlardan büyük ilgi gördü. Koleksiyonun yarısı şimdiden yüksek beğeni sahibi kadınların kullanımında. Kalan tasarımlar sahiplerini bekliyor. 

Yorum Yaz