GüresGroup’tan bir ilk daha:Avustralya’ya donuk sıvı yumurta ihracatı

GüresGroup’tan bir ilk daha:Avustralya’ya donuk sıvı yumurta ihracatı
GüresGroup’tan bir ilk daha:Avustralya’ya donuk sıvı yumurta ihracatı

Türkiye’nin tek çatı altına toplanmış en büyük ve tam entegre yumurta üretim tesisine sahip GüresGroup, bu ay içinde Avustralya'ya donuk sıvı yumurta ihraç ederek, ihracat yaptığı kıta sayısına beşincisini ekledi. 

haber arası detay

 

GüresGroup, değişentüketicieğilimlerine paralel olarak ürün ve hizmet yelpazesini çeşitlendirerek, yenilikçi ürünleriyle yumurta sektöründe fark yaratıyor ve başarı grafiğini hızla artırıyor. Uluslararası standartlarda ürettiği ürünlerinin kalitesi ve güvenirliğiyle global bir başarı elde eden GüresGroup, donuk sıvı yumurta ürününü daha önce de Katar, Dubai, Kuveyt gibi ülkelere de ihraç etmişti. 

GüresGroupYönetim Kurulu Üyesi Fatih Güres, “Yarım yüzyılı aşangeçmişimizde, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı; paydaşlarımıziçin değer yaratmayı, markamızın varoluş nedeni olarak benimsedik. Avustralya'yla başladığımız yeni iş birliğimiz, bizi Dünya’nın 5 kıtasında iş yapan bir organizasyon haline getirdi. Okyanus ötesi ve farklı bir kıta olan Avustralya’ya ürünihraç etmek bizi hayli sevindirdi ve heyecanlandırdı. Bu ihracatımız, diğe rürün çeşitlerimizde birçok ülkeye yaptığımız ihracatlarımızda olduğu gibi ürünlerimizi dünyada hak ettiği yere taşıma hedefimize ulaşmamız içinönemli bir adım atmamızı sağladı. Hem yönetim hem de çalışanlarımız olarak bu vizyonumuzu ve hayallerimizi gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarf ettik. GüresGroup olarak bundan sonra, Avustralya'da ve dünyanınbirçok yerinde ürünlerimizi tüketen milyonlarca müşterimizin hayatlarına olumlu ve sağlıklı bir etki yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yaz