HÜSEYİN ÜNAL, “BORNOVA SADECE YEREL DEĞİL, KÜRESEL BİR OYUNCU OLMALIDIR”

HÜSEYİN ÜNAL, “BORNOVA SADECE YEREL DEĞİL, KÜRESEL BİR OYUNCU OLMALIDIR”
HÜSEYİN ÜNAL, “BORNOVA SADECE YEREL DEĞİL, KÜRESEL BİR OYUNCU OLMALIDIR”

Bornova Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ünal, Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi'yi ziyaret ederek, ihracat ve Bornova'nın ekonomik vizyonu üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

haber arası detay

Ziyaret sırasında Ünal, ihracatın Bornova için taşıdığı önemi vurgulayarak, şunları söyledi: "Bornova, sadece yerel değil, aynı zamanda küresel bir oyuncu olmalıdır. İhracat, bu hedefe ulaşmamızda kilit bir rol oynuyor. Bornova'nın uluslararası arenadaki rekabet gücünü artırmak adına ihracata yönelik adımlarımız olacaktır." Ünal, Bornova'nın sahip olduğu potansiyeli daha etkili bir şekilde değerlendirmek için ihracatın yanı sıra eğitim, teknoloji ve yenilik konularında da işbirliği fırsatlarına odaklanmanın önemine değindi. "Sadece ekonomik olarak değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel olarak da Bornova'nın büyümesini sağlamak için bir aradayız" dedi.

Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi ise, Ünal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bornova'nın ekonomik potansiyelini güçlendirmek, ilçeyi uluslararası alanda daha fazla temsil etmek için işbirliği yapma arzumuz büyük. Hüseyin Ünal'ın vizyonu ve enerjisiyle, Bornova'nın ihracat alanında önemli adımlar atacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz