İZİKAD Başkanı Sezgin’e veda toplantısı

İZİKAD Başkanı Sezgin’e veda toplantısı
İZİKAD Başkanı Sezgin’e veda toplantısı

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, görev süresinin sona ermesi nedeniyle dernek üyeleriyle bir araya geldi. SwissOtel Büyük Efes Urla Salonu’nda düzenlenen toplantıda Sezgin, yaptıkları projelerle İzmir ve Türkiye’ye katkı sağladıklarını söyledi.

haber arası detay

İZİKAD’ın son toplantısına İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, Sivil Toplum ile İlişkiler İzmir İl Müdürü Turgay Esen ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Toplantıda, yeni üyelere rozetleri takıldı ve Sezgin’in başkanlığı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler anlatıldı.

Sezgin, yaptığı konuşmada, İZİKAD’ın Türkiye’de bir ilk olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nu kurduğunu, ulusal ve uluslararası pek çok projeye imza attığını belirtti. Sezgin, özellikle Akdeniz Havzası İş Dünyası Zirvesi’nin çok başarılı geçtiğini, bu zirve sayesinde Akdeniz bölgesinde ticaret ve kültür ilişkilerinin geliştirilmesi için Akdeniz Stratejik Ortaklık Merkezi kurulması projesinin hayata geçirildiğini ifade etti.

Sezgin, İZİKAD’ın yeni dönemde gençleşen bir dernek olarak yoluna devam edeceğini, daha güzel ve teknolojik projelerle hem üyelerine hem de İzmir’e katkı sağlayacağını dile getirdi. Sezgin, yönetime ve üyelere teşekkür ederek, yeni seçilecek yönetime de başarılar diledi.

Toplantının sonunda, dernek üyeleri Sezgin’i alkışlarla uğurladı. Sezgin, üyelerle tek tek vedalaşarak, duygusal anlar yaşadı.

Yorum Yaz