İzmir’de Zafer Partisi rüzgarı

İzmir’de Zafer Partisi rüzgarı
Zafer Partisi, 31 Mart seçimleri öncesi İzmir’de yürüyüş düzenleyerek halkın desteğini aradı. Parti, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olduğunu ve terörle mücadele edeceğini vurguladı.
İzmir’de Zafer Partisi rüzgarı

Zafer Partisi’nden İzmir yürüyüşü; Zafer Partisi, İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediye Başkan adaylarını tanıttığı yürüyüşte esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Parti, seçmeni iki seçeneksizlikten kurtarmak istediğini söyledi.


Zafer Partisi İzmir’de projelerini anlattı; Zafer Partisi, İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediye Başkan adaylarıyla birlikte yürüyüş gerçekleştirdi. Parti, İzmir ve Karabağlar için yapacakları çalışmaları esnaf ve vatandaşlara aktardı. Parti, halkın yanında olacağını belirtti.

haber arası detay

Zafer Partisi İzmir’de yürüyüş düzenledi

Zafer Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi İzmir’de yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe, Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Erdal Durmaz, Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi ve Zafer Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Sedat Üzen katıldı.

Yürüyüş, Karabağlar ilçesinden başlayarak çeşitli mahalleleri gezdi. Yürüyüş sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Zafer Partisi heyeti, İzmir ve Karabağlar için yapacakları projeleri anlattı. Yaşadıkları sorunları dinleyen heyet, çözüm önerilerini sundu. Zafer Partisi İl ve İlçe teşkilatları ile Belediye başkan adaylarının daima halkın yanında olacağını belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, İzmir’de iki seçenek dayatılmaya çalışıldığını, bunun bir seçeneksizlik olduğunu, seçmeni bu seçeneksizlikten çıkarmak istediklerini söylemişti. Özdağ, partisinin Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olduğunu, FETÖ ve terör sempatizanlarına karşı mücadele edeceklerini ifade etmişti.

Zafer Partisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra 12 ilçede de belediye başkan adayı gösterdi. Diğer ilçelerde ise adayların daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Yorum Yaz