Kaymakam DemirKarşıyaka’daki Karadenizlileri ziyaret etti

Kaymakam DemirKarşıyaka’daki Karadenizlileri ziyaret etti
Kaymakam DemirKarşıyaka’daki Karadenizlileri ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir Karşıyaka’daki Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği(KARDER) ziyarette bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

haber arası detay


KarşıyakaKaymakamı Özkan Demir beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu ile birlikte ziyarete gittiği KARDER’de Başkan Yaşar Canferoğlu, Karşıyaka Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Akyüz karşıladı.


Dernekte başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Demir ve İlçe Emniyet Müdürü Kaçanoğlu’na derneğin çalışmaları hakkında bilgi verildi.
KARDER Başkanı CanferoğluDerneğin sosyal projelerin yanında ihtiyaç sahiplerine  yardım ettiklerini belirterek şunları söyledi. “Dernek olarak sosyal projelere imza atıyoruz. Ramazan ayında, kış aylarında, deprem ve afet zamanlarında ihtiyaç sahibi insanlara giysi, gıda gibi yardımlarda bulunuyoruz. Bunları hayırsever iş adamlarımızın bağışları ile gerçekleştiriyoruz. Hayırsever iş adamlarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum.
Kaymakam Demir Karşıyaka’daki STK lerin yardım çalışmalarını dinledikçe duygulandığını, yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Yorum Yaz