Kazım Yevimli Karaburun Köylerini ilmek ilmek dokuyor

Kazım Yevimli Karaburun Köylerini ilmek ilmek dokuyor
Kazım Yevimli Karaburun Köylerini ilmek ilmek dokuyor

Karaburun ilçesinde yerel seçim heyecanı başladı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Karaburun Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Kazım Yevimli, seçim çalışmalarına resmen start verdi. Vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatan Yevimli, ilçenin geleceği için umut vaat etti.

haber arası detay

 

CHP nin genç ve dinamik ismi Kazım Yevimli gece gündüz demeden Karaburun saha çalışmalarına devam ediyor. Karaburun ilçesini marka kent yapmak için yollara çıkan Kazım Yevimli Halkın sorunlarını bire bir dinliyor. Karaburun halkına projelerinden bahsediyor. Halkın görüş ve önerilerini not edip onların üzerine çalışıyor. Genç Başkan adayı Kazım Yevimli'yi gelecek seçimlerde Belediye Başkanlığını açık ara fark ile  kazanabilecek en güçlü isim olarak görmekteyiz.

Karaburun Halkı Kazım Yevimli'yi başkan olarak görmek istiyor;

Daha önce yapmış olduğu siyasi çalışmaları, Milletvekili Adaylık süreçlerini ve halkta karşılığı olan genç siyasetçi, gelecek vadeden, ayağı yere basan projeler ile karşılarına çıktıklarını dile getiren Karaburun ilçe insanları 7'den 70 herkes Kazım Yevimli yi tanıdığını, önümüzdeki seçimlerde CHP nin Kazım Yevimliyi aday göstermesi halinde oy vereceklerini dile getirdiler. Kazım Yevimli'yi projeci başkan olarak nitelendirdiklerini dile getiren Karaburun halkı olarak ellerinden gelen tüm fedakarlıkları göstereceklerini söylediler.

 

 

 

Yorum Yaz