Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nden Yemekte Birlik Mesajı

Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nden Yemekte Birlik Mesajı
Kemalpaşa 1923 SK. Yemekte Sporcularıyla Buluştu
Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nden Yemekte Birlik Mesajı

Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemeğe, ilçenin önemli kişileri, kulüp yöneticileri, sporcular ve iş insanları katıldı. Yemekte, kulüp başkanı Davut Karataş, belediye başkanı Rıdvan Karakayalı ve kaymakam Musa Sarı birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, kulübün başarıları, Atatürk’ün spora verdiği önem, sporcuların eğitimi, ilçenin altyapısı ve spor kulüplerine verilen destekler vurgulandı.

haber arası detay

Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü, 2015 yılında kurulmuş bir amatör futbol kulübüdür. İzmir 1. Amatör 7. Grup’ta mücadele etmektedir. Kulübün 9 ayrı kategoride 310 lisanslı sporcu ve 500’den fazla altyapı sporcu bulunmaktadır. Kulübün antrenörü Özay Yücel’dir3. Kulübün amacı, Kemalpaşalı gençlere spor yapma imkanı sağlamak ve onları ahlaklı, zeki ve çevik bireyler olarak yetiştirmektir.

KEMALPAŞA 1923 SPOR KULÜBÜ’NDEN, BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ
Kemalpaşa 1923 Spor Kulübünün oldukça yoğun bir katılım ile düzenlediği yemek Kemalpaşa Kadırga Restaurant’ta düzenlendi. Gecenin sunuculuğunu Dilara Karaca yaptı. 
Yemeğe, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, Ak Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adaylarından Arif Uğurlu, Galip Atar, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adaylarından Ahmet Cemil Balyeli, Erol Pektaş, Arzu Külahcıoğlu, İlçe spor Müdürü Özkan Kızılarslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Aktı, Kemalpaşa Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Ceylan, İspirliler Dernek Başkanı Osman Saraç, Artvinliler Dernek Başkanı Ali Özgüç, Ticaret Odası Fahri Başkanı Koçali Al, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar, Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü Antrenörü Özay Yücel, kulüp yöneticileri, sporcular, sporcu velileri, sanayici ve iş insanları katılım sağladı. 
“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde konuşan Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü Başkanı Davut Karataş “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ söz bizim yolumuzu aydınlatıyor. Bu güzel yolda yalnız kalmamak adına Kemalpaşalı çocuklarımızın, siz büyüklerin her türlü desteğine ihtiyacı var ve sizlerin desteklerini esirgemeyeceğinizden şüphemiz yoktur. Ben spora aşık birisi olarak çocuklarımızın daima destekçisi olacağım. Hayatın sermayesi güvendir. Bende gençlerimize güveniyorum. Dün yanlarındaydım, bugünde yanlarındayım, yarında yanlarında olmaya devam edeceğim” dedi. 
“SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Eski bir beden eğitimi öğretmeni olarak sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı “Kemalpaşa 1923 spor kulübü başkanı ve yöneticileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü şiar edinmişler. Çok güzel bir şekilde gözlemliyorum. Çocuklarımızın hepsi pırıl pırıl, kötü alışkanlıklardan uzak bir hayat geçiriyorlar. Her türlü eğitimi alıyorlar. Yalnızca spor değil, ahlaki eğitimde alıyorlar. Onun için ben yöneticilerimizin hepsini yürekten kutluyorum. Kemalpaşa Belediyesi her zaman sivil toplum örgütlerinin yanındadır, yanında olmaya devam edecektir. Spor kulüplerine desteğimiz devam edecektir” dedi.
“BUGÜN EKİLEN TOHUMLARIN ÇOK GÜZEL NETİCELER VERECEĞİNDEN EMİNİM”
Bu güzel kalabalıktan dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüze ne kadar değer verdiğinizi açıkça gösteriyor. Bu kulübümüzün de diğer kulüplerimizin de yanında olmamız gerektiğini ifade ediyorum. Kemalpaşa 1923 SK. bütün kategorilerde, bütün yaşlarda 9 ayrı kategoride, 310 lisanslı sporcu ve 500 den fazla altyapısında sporcu bulunduran başarılı, benim de takip ettiğim bir kulübümüz. Bugün amatör liglerde müsabakalara katılıyor ama ileride bugün ekilen tohumların çok güzel neticeler vereceğinden eminim. Bizler de tüm kamu kurumlarımızla maddi manevi yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Kulüplerimize destek anlamında ilçemizin fiziki altyapısı gayet iyi. Armutlu’da Bağyurdu’nda , Ören’de spor sahalarımız olduğu gibi geçen sene Halilbeyli’de yeni bir sahayı açtık. Şimdi ilçe stadımız komple yenilendi. 1 ay içerisinde açılışını yapacağız. Geçen hafta kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı. Tüm sahalarımız Gençlik Spor Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde kulüplerimize kullandırılacak. Maddi manevi kulüplerimizin yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Kemalpaşa 1923 Spor Kulübümüzün başarılarında emeği geçen başta Davut Başkan ve ekibine, Özay Hocamıza ve yöneticilere ilçemize kattıkları başarılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz