Konak’ta Yenilik Vakti: Huriye Serter’den Sanayi Sitesine Can Suyu

Konak’ta Yenilik Vakti: Huriye Serter’den Sanayi Sitesine Can Suyu
İYİ Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, 1. Sanayi Sitesi’nde esnafın sesine kulak verdi. Yenilikçi projeler ve çözüm önerileriyle sanayi sitesinin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.
Konak’ta Yenilik Vakti: Huriye Serter’den Sanayi Sitesine Can Suyu

Huriye Serter, Konak’ın kalbi Kemeraltı ve Havra Sokağı için büyük planlar açıkladı. Altyapıdan güvenliğe, festivalden zanaatçı mahallesine kadar geniş bir yelpazede iyileştirmeler vaat ediyor.

haber arası detay

“Konak İçin Büyük Dönüşüm: Serter’den Esnafa Mutluluk Projesi”

“İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Serter, Konak’ta esnafı ve kent ekonomisini canlandıracak projeleriyle dikkat çekiyor. Unutulmuş meslekleri yeniden hayata döndürme ve yeni cazibe merkezleri yaratma sözü veriyor.”

İzmir’in Konak ilçesinde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim kampanyasını hızlandırdı. 1. Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Serter, bölge halkının sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı projelerini paylaştı.

Sanayi Sitesi’nde Yenilik Rüzgarları

Serter, sanayi sitesi esnafıyla yaptığı birebir görüşmelerde, Konak’ın her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet götürme sözü verdi. Sanayi sitesinin ekonomik değerine vurgu yaparak, bölgenin ihmal edildiğini ve çevre düzenlemesi gibi temel belediye hizmetlerinden mahrum bırakıldığını eleştirdi. “1. Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştireceğiz” diyen Serter, esnafın çalışma koşullarını iyileştirecek, sosyal ve spor alanları gibi yenilikler getirecek projelerini anlattı.

Kemeraltı ve Havra Sokağı’na Can Suyu

Konak’ın tarihi ve turistik bölgelerinden Kemeraltı ve Havra Sokağı için de planları olduğunu belirten Serter, bu bölgelerde altyapıdan güvenliğe, aydınlatmadan danışma ofislerine kadar bir dizi iyileştirme yapacaklarını söyledi. Kemeraltı için düşünülen gurme ve alışveriş festivaliyle bölgenin cazibesinin artırılması hedefleniyor. Ayrıca, Basmane’de “Zanaatçı ve Sanatçı Mahallesi” yaratma ve Oteller Sokağı’nı yeniden düzenleme projeleri de Serter’in gündeminde.

Esnaf ve Kent Ekonomisi İçin Büyük Planlar

Serter, Konak’taki tüm iş merkezlerinin iş hacmini artırarak esnafı mutlu etmeyi ve kent ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor. Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yeniden canlandırarak, Konak’ı yeni cazibe merkezleriyle donatmayı planlıyor.

İYİ Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim öncesi vaatlerini ve projelerini esnaf ve halkla paylaşarak, Konak için umut vaat eden bir gelecek resmediyor. Seçimlerin sonucu, bu projelerin hayata geçip geçmeyeceğini belirleyecek.

Yorum Yaz