KORUDAĞDAN PREMİUM ZEYTİNYAĞLARINA PREMİUM AMBALAJ

KORUDAĞDAN PREMİUM ZEYTİNYAĞLARINA PREMİUM AMBALAJ
KORUDAĞDAN PREMİUM ZEYTİNYAĞLARINA PREMİUM AMBALAJ

Korudağ Zeytin Çiftliği’nin yeni premiumkutusu ile sevdiklerinizi ve kendinizi ödüllendirebilir, daha şık ve özel bir sunum yapabilirsiniz.

haber arası detay

 

Korudağ Zeytin Çitliği, Çandarlı Körfezi Zeytindağ yerleşkesinde özelolarak üretilip yetiştirilen zeytin ağaçlarının meyvelerinden erken hasat, soğuk sıkım yöntemiyle zeytinyağı üretim alanında faaliyet gösteren bir tarım merkezidir. Edra ve Harvena markalı zeytinyağları, düşük asit ve yüksek polifenol içeriğiyle oldukça talep görmektedir. Uluslararası ödüllere sahip Edra ve Harvena zeytinyağlarından vazgeçemeyenler, bu lezzetleri sevdiklerinin de tatması için 500ml şişelere büyük ilgi göstermeye başladılar. Bu ilgi Korudağ Zeytin Çiftliği’ni yeni bir yatırıma yönlendirdi.İçerisinde 500ml Harvena, 500ml Edra olmak üzere iki farklı tür erken hasat soğuk sıkım zeytinyağıve lavantalı zeytinyağı sabununun yer aldığı Korudağ Premium Kutu hazırlandı.


Alsancak Mağaza Yetkilisi Özlem Sarnıç, ürünlerimizi hediye etmek ya da ilk kez denemek isteyenler için yeni bir sunum ambalajına ihtiyaç duyduklarını belirterek, “İnsanlar sevdiklerine sağlık hediye etmek istiyorlar. Yeni geliştirdiğimiz premiumkutumuz bu ihtiyaca hizmet edecek. Uzun zamandır müşterilerimiz Harvena ve Edra şişelerimizi hediye amaçlı satın alıyorlar. Biz de bu talebe yönelik daha özel bir sunum hazırlamak istedik.Mağazamızdan ve web sitemizden Korudağ Premium Kutumuzun satışına başladık.Ürünlerimizin bir arada şık sunumuyla müşterilerimizin beklentilerini karşıladığını ve taleplerin arttığını görmekteyiz. Premium kutumuzla kaliteli ve doğru üretilmiş zeytinyağlarımızı geniş kitlelere ulaştırmış olacağız. Bu yıl da hasatımızı tamamladık, yeni sezon ürünlerimizi raflara çıkardık. Ağaçlarımızın da bir sonraki sezonda aynı verimi alabilmek için bakımlarını titizlikle yapıyoruz’’ diye konuştu.


KorudağPremium Kutuya Alsancak İtalya Sokakta bulunan mağazalarından temin edebileceğiniz gibi, www.korudag.com.tr adresi üzerinden sanal marketten sipariş oluşturabilirsiniz.

Yorum Yaz