M.App Enterprise 2021'i yayınladı.

M.App Enterprise 2021'i yayınladı.
M.App Enterprise 2021, Hexagon'un LuciadRIA'sı ile tam ve sorunsuz entegrasyon sağlar.

Hexagon, artırılmış 3B görseller ve dinamik uygulama yapılandırması içeren M.App Enterprise 2021'i yayınladı. (Huntsville, AL) Hexagon'un Jeo-uzamsal bölümü, jeo-uzamsal ve konum zekası uygulamaları oluşturmak için platformunda önemli bir güncelleme olan M.App Enterprise 2021'i piyasaya sürdü. En son sürüm, yeni tarayıcı tabanlı 3B yetenekleri ve gelişmiş görsel efektlerin yanı sıra özel uygulamaları daha kolay oluşturma ve yapılandırma becerisine sahiptir.

haber arası detay

 

M.App Enterprise 2021, Hexagon'un LuciadRIA'sı ile tam ve sorunsuz entegrasyon sağlar. Artık kullanıcılar, geliştirme gerektirmeden tarayıcı tabanlı çözümler oluşturmak için panoramik görüntü, gölgeleme, ortam kapatma ve diğer görselleştirme efektleri desteği dahil olmak üzere LuciadRIA'nın 3D özelliklerine erişebilirler.

En son sürüm ayrıca, Smart M.Apps olarak bilinen uzamsal-zamansal gösterge tabloları oluşturmayı daha da kolaylaştıran yeni bir tarayıcı uygulama yapılandırıcısına sahiptir. Ek olarak, Özellik Analizcisi, kullanıcıların anında birden çok veri kümesi eklemesine ve yönetmesine ve iş akışlarını ayarlamasına izin verecek şekilde genişletildi. Bu geliştirmeler, daha dinamik konfigürasyonlara olanak tanıyarak, eylem gerektiğinde saha çalışanlarının hızlı bir şekilde uyarılmasına olanak tanır.

Uzun süredir Hexagon müşterisi olan Avusturya'nın Klagenfurt şehri, tüm şehrin ayrıntılı bir 3D kentsel manzarasını içeren bir şehir uygulama platformu oluşturmak için M.App Enterprise 2021'i kullanmaya başladı bile. 

Klagenfurt şehrinde Etüt ve GIS departmanı başkanı Günter Koren, "Bu, şehrin farklı departmanlarında çeşitli manuel işlemleri otomatikleştirmek için uygulamalar için sonsuz olanaklar sunuyor" dedi. "M. App Enterprise'ın 100.000 vatandaşımız için daha akıllı ve daha güvenli bir şehir olma yolculuğumuzda önemli bir adım olacağına inanıyoruz."

En son sürüm, elden geçirilmiş bir stil düzenleyici, yeni bir varsayılan karanlık tema, özelleştirilmiş tema seçenekleri ve SAP HANA veritabanları için tam destek dahil olmak üzere diğer yeni özellikleri ve iyileştirmeleri içerir. 

Hexagon Geospatial bölümünün baş teknoloji sorumlusu Georg Hammerer, "M.App Enterprise 2021, konum bilgisini kurumsal sistemlere ve iş akışlarına sorunsuz bir şekilde dahil ederek kuruluşların şehirlerini, altyapılarını ve hizmetlerini akıllı bir şekilde izlemelerine yardımcı oluyor," dedi. "Arttırılmış görseller ve dinamik yapılandırmalarla, M.App Enterprise'ın bu yeni sürümü müşterilerin güçlü uygulamaları kolayca kurmalarına yardımcı olarak daha üretken ve verimli olmalarına olanak tanıyor."

M.App Enterprise 2021 hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.hexagongeospatial.com/products/mapp-portfolio/mapp-enterprise adresini ziyaret edin.

M.App Enterprise'a Genel Bakış
M.App Enterprise, "İzle - Değerlendir - Harekete Geç" paradigmasını kullanır. Platform, gerçek dünyadaki değişiklikleri kolayca izlemenize, etkiyi değerlendirmenize ve sonuçlara göre hareket etmenize olanak tanır. M.App Enterprise, müşterilerin ve iş ortaklarının kendi pazarları ve sektör segmentleri için dikey çözümler yapılandırmasına olanak tanıyan birleşik bir jeo-uzamsal kurumsal platform sağlar. 

M.App Enterprise, tüm sensör, hava durumu ve operasyonel verilerinizi tek bir platformda işleyerek altyapıyı, trafiği, arazi parsellerini ve tüm varlıkları akıllıca izlemenizi sağlar. Makine öğrenimi algoritmalarından yararlanın, sonuçları etkileşimli panolarda 2B ve 3B olarak görselleştirin ve saha çalışanlarının mobil cihazlarda bilgi yakalamaları için iş akışları oluşturun.
 

Zengin İstemci Web Tabanlı ve Mobil Uygulamalar Oluşturun
Bir dizi önceden tanımlanmış BI widget'ıyla entegre olan Smart M.Apps'i 2D ve 3D olarak yapılandırın. İnternet erişimi olmayan alanlarda bile mobil uygulama ile her yerden erişin.

M.App Enterprise
Herhangi Bir Uzamsal Veri Kaynağına Bağlanın
Verilerinize yerel biçiminde bağlanın - dönüştürme gerekmez. Dosya tabanlı veriler, web hizmetleri, veritabanları, ERP Sistemleri ve daha fazlası için destek.

M.App Enterprise
İş İş Akışlarını Ayarlayın
Kurumsal ortamda günlük olarak çalışan iş akışları oluşturun. Özellik düzeyinde erişim kontrolü, veri doğrulama ve diğer sistemlerle entegrasyon için kurallar uygulayın.

Jeoprosesleme Motoru
Makine öğrenimi algoritmaları dahil olmak üzere yüzlerce işlev, analitik rutin ve algoritmalarla uzamsal modeller çalıştırın.

insanlar
Rol Tabanlı Erişimi Yönetin
Yöneticiler roller atayabilir, uygulamaları oluşturup özelleştirebilir ve istatistikleri görüntüleyebilir. Kullanıcı yönetimi kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilir veya mevcut kimlik doğrulama sisteminizle entegre edilebilir.
 

 

Yorum Yaz