Mali disiplin sağlandı, sıra mahalle sorunlarında! Muhtarlar taleplerini iletti.

Mali disiplin sağlandı, sıra mahalle sorunlarında! Muhtarlar taleplerini iletti.
Başkan Önal ve muhtarlar el ele, Bayraklı'nın her köşesine hizmet götürüyor.
Mali disiplin sağlandı, sıra mahalle sorunlarında! Muhtarlar taleplerini iletti.

Bayraklı'da Yeni Dönem Muhtarlarla Başladı: Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Vurgusu
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimlerin ardından görevlerine başlayan 24 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek yeni dönem için birliktelik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Meclis Salonu'ndaki ilk muhtarlar buluşmasında konuşan Başkan Önal, vatandaşın sesine kulak vereceklerini ve her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceklerini söyledi.

haber arası detay

Her Mahalleye Eşit Hizmet Vaadi

Başkan Önal, Bayraklı'da mali disiplini sağladıktan sonra mahallelerin öncelikli sorunlarına odaklanacaklarını ve acil çözüm bekleyen işleri ele alacaklarını belirtti. Hizmet öncelikli bir anlayışla yola çıktıklarını vurgulayan Önal, her gün belediyeye gitmeden önce farklı mahallelerden geçerek eksikleri yerinde görmeye ve ihtiyaçlara hızlıca yanıt vermeye çalıştığını ifade etti.

"Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız" diyen Başkan Önal, el birliğiyle sahada hizmetleri her mahalleye eşit ve en etkin şekilde götürmek için Bayraklı'nın her mahallesinde ve sokağında vatandaşların sesine kulak vereceklerini söyledi. Belediyemde kimsenin kayrılmadığı, herkesin emeğinin takdir edildiği bir süreç kurmak için elinden geleni yapacağını belirten Önal, 5 yılın sonunda Bayraklı Belediyesini daha kurumsal bir yapıya kavuşturmayı hedeflediğini ifade etti. Muhtarlardan gördükleri eksiklikleri duyarlılıkla kendisine iletmelerini rica eden Önal, bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını ve her birimiz için başarı ile neticelenmesini diledi.

Muhtarlardan Hizmet Beklentisi

Başkan Önal'a yeni dönemde başarı dileklerini ileten muhtarlar ise mahallelerindeki öncelikli sorunları ve ihtiyaçları anlattı. Belediyenin mali disiplininin en kısa sürede alınan tasarruf tedbirleriyle sağlanacağına inandıklarını ifade eden muhtarlar, Bayraklı'ya yapılacak her hizmet için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Sonuç

Bayraklı'da yeni dönem muhtarlarla başlarken, Başkan Önal ve muhtarlar birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı vererek her mahalleye eşit ve adil hizmet götürme sözü verdi. Muhtarlar da mahallelerindeki sorunları ve ihtiyaçları dile getirerek belediye ile iş birliğine hazır olduklarını gösterdi. Yeni dönemde Bayraklı'da önemli hizmetlerin yapılması ve vatandaşların memnuniyetinin artması bekleniyor.

Yorum Yaz