Mani Di Fata cilt güzelliğinize de talip

Mani Di Fata cilt güzelliğinize de talip
Mani Di Fata cilt güzelliğinize de talip

Tırnak bakımı ve modasında öncü güzellik kliniklerden biri haline gelen Mani Di Fata, cilt bakımı konusunda da son teknoloji ürünü cihazlarla canlı, ışıl ışıl cilt yaratmada iddialı

haber arası detay

 

Genç Güzellik Uzmanı Aslı Özcan ve Gülden Tokgöz’ün yaz başında Bornova’da açtığı Mani Di Fata Güzellik Kliniği, tırnak bakımı konusunda kısa zamanda elde ettiği başarıyı şimdi de cilt bakımına taşıyor. 

Cilt bakımı için Hydro Facial cihazı aldıklarını söyleyen Aslı Özcan, cilt analizi ile başladıkları uygulamayı şöyle anlattı; “Cilde Linederm marka dermo kozmetik ürünler uyguluyoruz. Buhar başlığı ile gözenekleri açıyoruz. Peiling ile ölü deriyi temizliyoruz. Komedonları, vakum ve scrubber başlıkları ile yüzeye çıkarıyoruz. Tonik ile gözenekleri sıkılaştırıyoruz. Maske ile cildi sakinleştirip, serum uyguluyor, radofrekans başlığı ile emmesini sağlıyoruz. Nemlendirici ile masaj yapıp, güneş kremi uygulayarak, işlemlerimizi bitiyoruz. Tüm ürünleri cilt tipine uygun seçiyoruz. Hassas ve kılcal damarların yüzeye yakın olduğu ciltler için cold başlığımız var. Cildin kızarmaması için bu başlıkla sakinlik sağlıyoruz. Ultrasonik başlığımız cildi yukarı doğru çekerek, gerginleşmesini sağlıyor.”

Cilt bakımının 28-30 gün aralıklarında yapılmasını öneren Özcan, “Kadınlarımız doğal koruma ve ışıltıya sahip oluyor. Kullandığımız cihaz ve ürünler, daha kapsamlı ve gelişmiş” dedi.

“Kirpik lifting”de de varız”
Mani Di Fata, makyaj uygulamaları konusunda da bir adım attı. Kirpik lifting uyguluyor. Bu uygulama ile 1,5-2 ay boyu rimel ihtiyacı ortadan kalkıyor Kirpiklere hacim katıyor. Tatilde akma riski kalmıyor. Makyaj ihtiyacı azalıyor. Kirpiğe bakım yapmış oluyorsunuz. 2 ayda bir yaptırdığınızda, bir süre sonra kullanım süresi de uzamaya başlıyor. 

Tırnaklar inci tozu ile ışıldıyor
Tırnakta son aylarda inci tozunun ön plana çıktığını da ifade eden Özcan, “Gelinler, gecesi, daveti olanlar tırnak renklendirmede inci tozunu tercih ediyorlar. Tırnağı istedikleri renge boyayıp, jel uygulamasından sonra inci tozu kullanıyoruz. Her ojenin üzerine kullanılabiliyor. Tırnağı daha dikkat çekici hale getiriyor” dedi.


 

Yorum Yaz