Phantom 4 RTK ile fotogrametride en çok kullanılan drondur.

Phantom 4 RTK ile fotogrametride en çok kullanılan drondur.
Yüksek doğruluk, Rtk sistemiyle mükemmel hassasiyette uçuş imkanı veren Phantom4 RTK modeli fotogrametri sektöründe en çok kullanılan drone olarak biliniyor. 
Phantom 4 RTK ile fotogrametride en çok kullanılan drondur. Phantom 4 RTK ile fotogrametride en çok kullanılan drondur.

Yüksek doğruluk, Rtk sistemiyle mükemmel hassasiyette uçuş imkanı veren Phantom4 RTK modeli fotogrametri sektöründe en çok kullanılan drone olarak biliniyor. 

haber arası detay

DJI, drone teknolojisini sıfırdan yeniden düşündü ve yeni bir standarda ulaşmak için sistemlerinde devrim yaptı.  Phantom 4 RTK müşterilerine daha az yer kontrol noktası gerektirirken santimetre hassasiyetinde veriler sunar.

1cm + 1ppm RTK Yatay Konumlandırma Doğruluğu, 1.5cm + 1ppm RTK Dikey Konumlandırma Doğruluğu, 5cm (* 100m yükseklikte, 2.7cm GSD'de uçarken, güneşli.) Fotogrametrik Modellerin Mutlak Yatay Doğruluğu, 100m yükseklikte, 2.7cm GSD'de uçarken, güneşli.

Santimetre Düzeyinde Konumlandırma Sistemi Yeni bir RTK modülü, doğrudan Phantom 4 RTK'ya entegre edilmiştir ve görüntü meta verilerinde gelişmiş mutlak doğruluk için gerçek zamanlı, santimetre düzeyinde konumlandırma verileri sağlar. Phantom 4 RTK, optimize edilmiş uçuş güvenliği ve hassas veri toplamaya ek olarak, DJI Cloud PPK Hizmeti * kullanılarak yürütülebilen İşlem Sonrası Kinematik (PPK) için kullanılmak üzere uydu gözlem verilerini depolar .Phantom 4 RTK'yı, bu konumlandırma sistemini D-RTK 2 Yüksek Hassasiyete bağlama yeteneği ile herhangi bir iş akışına uydurun GNSS Mobile Station veya 4G dongle veya WiFi hotspot kullanan NTRIP (İnternet Protokolü aracılığıyla RTCM'nin Ağ Aktarımı).

DJI Cloud PPK Hizmeti şu anda ABD, Kanada, Hong Kong SAR veya Makao SAR'da mevcut değildir. Destek yakında geliyor. Hizmet ve ücretsiz deneme hakkında daha fazla bilgi için lütfen yerel bayinizle iletişime geçin.

TimeSync ile Doğru Veriler Toplayın
Phantom 4 RTK'nın konumlandırma modüllerinden tam olarak yararlanmak için, uçuş denetleyicisini sürekli olarak hizalamak için yeni TimeSync sistemi oluşturuldu, kamera ve RTK modülü. Ek olarak, TimeSync her fotoğrafın en doğru meta verileri kullanmasını sağlar ve konumlandırma verilerini optik olarak düzeltirmerceğin merkezi - fotogrametrik yöntemlerden elde edilen sonuçları optimize etmek ve görüntünün santimetre düzeyinde konumlandırma verilerine ulaşmasına izin vermek.

Hassas Görüntüleme Sistemi
1 inç, 20 megapiksel CMOS sensörle en iyi görüntü verilerini yakalayın. Phantom 4 RTK, hareketli deklanşör bulanıklığı riski olmadan fotoğraf çekerken hareket edebildiğinden, mekanik deklanşör haritalama görevlerini veya normal veri yakalamayı sorunsuz hale getirir. Phantom 4 RTK, yüksek çözünürlük sayesinde 100 metre uçuş yüksekliğinde 2,74 cm yer örnekleme mesafesi (GSD) elde edebilir.Her bir Phantom 4 RTK'nın benzersiz bir doğruluk sunmasını sağlamak için, her bir kamera lensi, her görüntünün meta verilerine kaydedilen parametrelerle titiz bir kalibrasyon sürecinden geçer ve işlem sonrası yazılımın her kullanıcı için benzersiz bir şekilde ayarlanmasına izin verir.

Haritacılar için Üretildi
Bir dizi kontrol şeması ve tamamlayıcı teknoloji sunan
DJI Phantom 4 RTK, her zamankinden daha yüksek verimlilikle anket dereceli sonuçlar sağlamak için geliştirilmiştir.

Amaca Yönelik Uygulama
Yeni bir DJI GS RTK uygulaması ve yerleşik ekrana sahip Uzaktan Kumanda, kullanıcılara anket görevleri ve diğer veri toplama senaryoları için geliştirilmiş bir kontrol şeması sunar.GS RTK uygulaması pilotların Phantom 4 RTK'larını Fotogrametri (2D ve 3D), Waypoint Flight, Arazi Farkındalığı, Blok Segmentasyon * ve daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla planlama modu ile akıllıca kontrol etmelerini sağlar. Kullanıcılar, görevleri için iş akışını optimize etmek için KML / KMZ dosyalarını da içe aktarabilir.Yerleşik ekranla pilotlar, görevlerini ultra parlak, 5.5 inçlik bir HD ekranda net bir şekilde görüntüleyebilir ve planlayabilir.

Bazı ülkelerde, yerel düzenlemeler Blok Segmentasyon görevlerini yerine getirirken Çoklu Uçak Kontrolüne izin vermez veya özel onay gerektirir. Lütfen çalıştığınız her yerde geçerli kurallara danışın ve bunlara uyun.

D-RTK 2 Mobil İstasyon ile Kusursuz Uyumluluk
Phantom 4 RTK görevlerinizi D-RTK 2 Mobil İstasyon ile destekleyin - drone için gerçek zamanlı diferansiyel veriler sağlayın ve doğru bir ölçüm çözümü oluşturun veya bir RTK gezgini olarak kullanıldığında doğru konum koordinatlarını elde edin. Mobile Station'ın sağlam tasarımı ve OcuSync iletim sistemi, Phantom 4 RTK'nızla her koşulda santimetre düzeyinde doğru veriler elde etmenizi sağlar.

D-RTK 2 GNSS Mobil İstasyon Combo ile Phantom 4 RTK Quadcopter  dan  DJI  ölçme, şantiyelerde ve denetimler için son derece yararlı olabilir santimetre düzeyinde doğru eşleme sunmak için tasarlanmıştır ek teknolojisine sahip bir Phantom 4 Quadcopter olduğunu. Phantom 4'ün üstünde bir RTK alıcısı ve yerleşik bir GNSS modülü kullanan Phantom 4 RTK, 1cm + 1ppm RTK yatay ve 1.5cm + 1ppm RTK dikey konumlandırma doğruluğu elde edebilir.

RTK alıcısı ve GNSS modülüne ek olarak Phantom 4 RTK, DJI'nin TimeSync sistemi ve gimbal kameranın kalibrasyon işlemi sayesinde bu doğruluğu elde edebilir. Kamera, standart bir Phantom 4'tekiyle aynıdır, ancak Phantom 4 RTK ile, her kameranın radyal ve teğetsel lens distorsiyonları ölçülür. Tüm yakalanan görüntülerin meta verilerine eklenirler ve bozulmaları hesaba katan doğru son işlemeye izin verirler.

Phantom 4 RTK, gerçek zamanlı olarak haritalama görevlerini gerçekleştirebilir, ancak bu paket, Phantom 4'ün zayıf veya hiç sinyal deneyimlemediği konumları telafi etmeye yardımcı olmak için ayrı bir D-RTK 2 GNSS Mobil İstasyonu da içerir. Mobil İstasyon, gerçek zamanlı diferansiyel veriler sağlamak için GPS ve GLONASS'a erişebilir ve bunları OcuSync, 4G, Wi-Fi veya LAN aracılığıyla iletişim kurabilir. Harita oluştururken pilotlar, GS RTK uygulamasında uçuş yollarını seçme ve KML alan dosyalarını doğrudan yükleme gibi haritalamaya özgü işlevler sağlayan Fotogrametri ve Yol Noktası Uçuş modlarını kullanabilir. Hepsini bir araya getirin ve kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilecek kurumsal düzeyde bir haritalama çözümüne sahip olun.

Phantom 4 RTK Havadan Haritalama Teknolojisi
Santimetre Doğruluğu için RTK + GNSS
RTK alıcısı ve GNSS modülü, görüntü meta verilerinde santimetre düzeyinde haritalama doğruluğu ile birlikte uçuş stabilitesi sağlamak için birlikte çalışır. Phantom 4 RTK ile 1cm + 1ppm RTK yatay konumlandırma doğruluğu, 1.5cm + 1ppm RTK dikey konumlandırma doğruluğu ve fotogrametrik modellerin 5cm mutlak yatay doğruluğu (güneşli bir günde 100m yükseklikte, 2.7cm GSD'de uçarken) elde edebilirsiniz. RTK alıcısı ayrıca dahil olan D-RTK2 Mobil İstasyonuna, NTRIP'e (İnternet Protokolü aracılığıyla RTCM'nin Ağ Aktarımı) bağlanabilir veya uçuştan sonra PPK'da (İşlem Sonrası Kinematik) kullanılmak üzere verilerini saklayabilir.
TimeSync
TimeSync sistemi, Phantom 4 RTK'nın santimetre düzeyinde doğruluk elde etmesini sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Uçuş kumandasını, kamerayı ve RTK modülünü sürekli olarak hizalar ve konumlandırma verilerini CMOS'un merkezine sabitler. Bu optimizasyonlar, her fotoğrafa mümkün olan en doğru meta verileri verir.
Phantom 4 RTK Denetleyici
Dahil edilen ekranlı kontrolör, endüstriyel kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. GS RTK Uygulaması ile önceden yüklenmiştir, bir microSD kart yuvası, yerleşik hoparlör ve çalışırken değiştirilebilir piller içerir. Denetleyici ayrıca (isteğe bağlı) 4G dongle'ın eklenmesiyle Ağ RTK için internete bağlanabilir.
GS RTK Uygulaması
Phantom 4 RTK ile, bir Phantom 4 quadcopter'ın standart uçuş modlarını ve yeteneklerini, ayrıca GS RTK uygulamasında haritalamaya özel Fotogrametri ve Yol Noktası Uçuş modlarını elde edersiniz. Bu modlarla pilotlar, çakışma oranını, irtifayı, hızı, kamera parametrelerini ve daha fazlasını ayarlarken bir uçuş planı seçebilir. Diğer özellikler arasında güçlü bir rüzgar alarmı, ofis içi uçuş planlaması için KML alan dosyalarını doğrudan yükleme yeteneği ve resimlerinizin pozunu tutarlı tutmak için deklanşör öncelik modunu kullanma yeteneği bulunur.
Büyük Site Haritalama için OcuSync
Dahili ekranlı uzaktan kumanda, HD görüntüleri ve videoları 7 km'ye kadar yayınlamak için DJI'nin OcuSync iletim teknolojisini kullanır. Yeterince güçlü bir sinyalle, bu size büyük şantiyeleri haritalama fırsatı verir.

1 ″ CMOS Sensörlü Gimbal Kamera
Yerleşik kamera, Phantom serisi için bir ilke sahip: 1 inç, 20 megapiksel CMOS sensör. Sekiz elemandan oluşan özel olarak tasarlanmış bir lens yedi grup halinde düzenlenmiştir. Kamera, hızlı hareket eden nesnelerin görüntülerini çekerken veya yüksek hızda uçarken ve mekanik odaklamada meydana gelebilecek panjur bozulmasını ortadan kaldıran mekanik bir diyafram açıklığına sahiptir.
1 ″ CMOS Sensör
Sensör boyutu, görüntü kalitesi için piksel sayısından daha önemlidir çünkü daha büyük bir sensör dinamik aralığa, daha iyi sinyal-gürültü oranına ve artırılmış düşük ışık performansına sahiptir. Phantom 4 RTK'daki 1 ″ 20MP CMOS sensörü, Phantom 4'ün 1 / 2.3 ″ sensörünün neredeyse dört katı büyüklüğündedir. Daha büyük pikseller kullanır ve 12.800'e kadar maksimum ISO'ya ve artırılmış kontrasta sahiptir.
H.264 ve H.265 4K Video Kaydı
Güçlü video işleme, her ikisi de 100 Mbps bit hızında kaydedilen 60 fps'de H.264 4K videoları veya 30 fps'de H.265 4K videoları destekler. Gelişmiş sensörler ve işlemciler, her şeyin daha fazla görüntü ayrıntısı ve post prodüksiyonda manipülasyon için gereken görüntü verileriyle yakalanmasını sağlar.
Üretim İçin Optimize Edilmiş 4K
Gelişmiş bir video işleme sistemi, videonun sinema ve prodüksiyon için optimize edilmiş DCI 4K (4096 x 2160) 60 fps'de ve 100 Mbps bit hızında yakalanmasına olanak tanır. Phantom 4 RTK, 4K çözünürlükte 30 fps'de H.265 video codec bileşenini de destekler. Belirli bir bit hızı için H.265, görüntü işleme miktarını H.264 olarak iki katına çıkararak daha verimli bir sıkıştırmadan önemli ölçüde geliştirilmiş görüntü kalitesi sağlar. Renk derecelendirme için bu görüntü verilerinden en iyi şekilde yararlanmak için yüksek dinamik aralık D-log modunda kayıt yapın.
Yüksek Çözünürlüklü Lens
Phantom 4 RTK kamera, 24 mm eşdeğer odak uzunluğuna sahip, havadan optimize edilmiş f / 2,8 geniş açılı lense sahiptir. Daha küçük, daha kompakt bir çerçeveye sığacak şekilde yedi grup halinde düzenlenmiş iki asferik sekiz eleman içerir. Görüntüleri, düşük distorsiyon ve düşük dağılım ile tutarlı bir şekilde detaylandırılarak fotoğrafların ve videoların keskin ve canlı olmasını sağlar.
Mekanik Kepenk
Yüksek hızda hareket eden nesneleri yakalamak, elektronik deklanşör kullanarak kameraları uçurmak için zor olabilir. Phantom 4 RTK, mekanik bir deklanşör ve geniş diyaframlı bir ana lens kullanan ilk DJI Phantom olmasının nedeni budur. 1/2000 saniyelik maksimum mekanik deklanşör hızı, hareketli elektronik deklanşörle hızlı hareket eden bir nesnenin çekilmesinin neden olduğu hareket bulanıklığını ve "jöle efekti" ni ortadan kaldırır. Elektronik deklanşör ayrıca 1/8000 saniyelik maksimum deklanşör hızı ile geliştirildi ve mükemmel anı yakalamak için 20 megapikselde 14 fps çekim yapabilen Burst Modu çekimi var.


Lightbridge HD Video Bağlantısı ile Uzaktan Kumanda
Phantom 4 Uzaktan Kumanda, 5,8 GHz iletim desteği ekleyen yükseltilmiş bir Lightbridge HD video iletim sistemini entegre eder. 2,4 GHz ve 5,8 GHz arasında seçim yapma yeteneği, pilotların paraziti kesmesine olanak tanır ve yaygın 2,4 GHz frekans kullanımı olan bir alanda uçarken oluşan görüntü gecikmesini ortadan kaldırır. Normalde, Wi-Fi video iletim sistemleri 5,8 GHz frekans kullanan bir denetleyiciyle çalışmak için 2,4 GHz frekans kullanır, çünkü bu, her ikisi de aynı frekansı kullandığında meydana gelebilecek paraziti önler.
Lightbridge HD Video Bağlantısı
Phantom 4 RTK'da kullanılan Lightbridge HD video iletim sistemi, sinyalleri iletmek için TDM'yi (Zaman Bölmeli Çoklama) kullanır ve bu, aynı frekansta denetleyici sinyalleri göndermesine ve video iletim sinyallerini almasına izin verir. 2,4 GHz frekans bandı genellikle Wi-Fi, 4G hücre kuleleri ve kentsel alanlardaki diğer parazit türlerinden etkilendiğinden, 5,8 GHz bant iletim güvenilirliğini artıracaktır. Phantom 4 açıldığında, yerel sinyal seviyelerini değerlendirir ve otomatik olarak en düşük parazit seviyesine sahip iletim frekansını seçer. Bu, maksimum 4,3 millik bir video aktarım aralığı sağlar.
Akıllı Uçuş Modları
Draw ile ekrana bir rota çizin ve Phantom 4 RTK rakımı kilitli tutarken bu yönde hareket edecektir. Bu, pilotun kamera kontrolüne odaklanmasını sağlar ve daha karmaşık çekimler sağlar. Farklı senaryolarda kullanılabilecek iki Çizim modu vardır:
Standart: Mavic, uçuş yönüne bakan kamera ile rotayı sabit bir hızda takip eder.
Serbest: Uçak yalnızca talimat verildiğinde rota boyunca hareket eder. Bu modda, kamera uçuş sırasında herhangi bir yöne bakabilir.

ActiveTrack
Hızlı hareket eden nesneleri takip etmek çok zor olabilir, ancak Phantom 4 RTK tarafından kullanılan gelişmiş görüntü tanıma algoritmaları, çerçevede tutarken bir nesneyi tanımasına ve izlemesine izin verir. Bu algoritma aynı zamanda insanlardan araçlara ve hayvanlara kadar bir dizi nesneyi tanır ve uçuş dinamiklerini eşleşecek şekilde ayarlayarak daha yumuşak çekimler sağlar. Pilotlar artık şunlardan birini seçebilir:
TapFly
Basit bir dokunuşla ekranda görünen herhangi bir yöne uçun. Engellerden otomatik olarak kaçarken uçuş yönünü sorunsuz bir şekilde ayarlamak için ekrandaki herhangi bir yere dokunun ve ekrana tekrar dokunun veya yön değiştirmek için kontrol çubuklarını kullanın. Bir AR rota işlevi, rota ayarlanırken uçağın referans için gerçek zamanlı uçuş yönünü gösterir. Yükseklik, rota, hız ve kamera perdesini kumanda kollarını kullanarak aynı anda kontrol etmek zor olabileceğinden, TapFly Free bir pilotun uçuş yönünü ayarlamasına izin vererek Phantom 4 RTK'yı döndürmesine veya yönü değiştirmeden gimbali gerektiği gibi eğmesine izin verir. uçuş. Toplamda artık üç TapFly modu var:
TapFly Forward: Seçilen yönde uçmak için dokunun.
TapFly Backward: Musluğun ters yönünde uçmak için dokunun, örneğin sol üste geri uçmak için ekranın sağ alt köşesine dokunun.
TapFly Free: Kamera yönünü kilitlemeden Phantom'un ileri yönünü kilitleyerek uçarken dönmesine izin verin.

Not:  Engel Önleme, TapFly Free ile kullanılamaz.

Phantom 4 RTK, Eve Dönüş modunda, çevresel koşullara bağlı olarak eve dönmek için en iyi rotayı otomatik olarak seçebilir. Uçarken rotasını kaydederek aynı rota boyunca geri dönmesine ve kontrol sinyalinin bağlantısı kesilirse engellerden kaçınmasına izin verir.
Phantom 4 RTK, bağlantının kesildiği andaki irtifasına bağlı olarak, uçuş sırasında gördüğü engellerden kaçınmak için uçuş yolunu da ayarlayabilir. Kalkışta Phantom 4 RTK, aşağıdaki sahneyi kaydedecek ve daha kesin bir iniş için kaydını geri döndüğünde gördükleriyle karşılaştıracak. İniş için uygun bir yer olup olmadığını görmek için zemini de tespit edebilir. Herhangi bir engel bulunursa veya yerde su varsa, pilotu uyarır ve uygun bir yükseklikte havada süzülerek uçağın daha güvenli iniş yapmasına yardımcı olur.

Hareket Modu
Hareket Modu ile, uzaktan kumanda olmadan birkaç hareket kullanılarak özçekimler yakalanabilir. Bilgisayarla görme teknolojisi, Phantom 4 RTK'nın hareketler yoluyla talimatlar almasını sağlar. Konu, kameraya bakarken basitçe kollarını kaldırır ve uçak, nesneyi kilitleyerek ve çerçevenin ortasına yerleştirerek bu hareketi tanıyacaktır. Fotoğraf çekmeye hazır olduğunda, kişi uçağa sinyal vermek için kollarını uzatır. Üç saniyelik bir geri sayım başlayacak, poz vermek için zaman ayıracak ve anların uzaktan kumanda olmadan yakalanmasına izin verecek.
Uçuş Kontrol Sistemi
Uçuş Modları

Farklı prodüksiyonlar farklı uçuş özellikleri gerektirir ve Phantom 4 RTK, uçuş için üç mod sunar: P, A ve S. Aralarında geçiş yapmak, pilotların akıcılık, basitlik, akıllı navigasyon veya hız arıyor olsalar da ihtiyaç duydukları kontrolü elde etmelerini sağlar. Konum Modunda (P), TapFly, ActiveTrack, engel algılama ve konumlandırma özellikleri mevcuttur. Spor Modu (S) ekstra çeviklik ve daha yüksek hız ekleyerek 45 mil / saate ulaşır. Tutum Modu (A), uydu sabitlemeyi kapatır ve Phantom 4 RTK'nın yüksekliğini tutar. Daha düzgün çekimler yapmak isteyen deneyimli pilotlar için idealdir. Hızı 4 mil / saate sınırlayan Tripod Modu, ince çerçeveleme ve iç mekanda uçuş için hassas kontrol sağlar. Daha güvenli bir uçuş deneyimi için bu modlarda hem kızılötesi algılama sistemi hem de görüş sensörleri etkinleştirilir.
Sensör Yedekliliği
Phantom 4 RTK, birçok hexacopters ve octocopters ile karşılaştırıldığında daha güvenilir olmasını sağlayan çift pusula modülleri ve çift IMU ünitelerine sahiptir. Pusulalar ve IMU'lar, istikrarlı bir uçuş sağlamak için önemli sensörlerdir ve Phantom 4 RTK, aldığı verileri her iki çiftten de sürekli olarak karşılaştırır. Bu veriler, doğruluğu kontrol etmek için çeşitli algoritmalar aracılığıyla çalıştırılır ve herhangi bir yanlış veri, uçuşu etkilemeden basitçe atılır, böylece uçuş sabit ve güvenilir tutulur.
Akıllı Pil Sistemi
Profesyonel havadan görüntüleme, daha uzun uçuş sürelerinden yararlanır. Phantom 4 RTK, mükemmel çekimi yakalamak için havada daha fazla zaman sağlayan maksimum 30 dakikalık uçuş süresine sahiptir. DJI GO uygulaması pil ömrünü gösterir ve gidilen mesafeye ve daha fazlasına göre kalan uçuş sürelerini hesaplar. Kalkış noktasına güvenli bir yolculuk için gereken minimum güvenli miktara ulaştığında uyarılar verecektir. Aşırı şarjı ve aşırı boşalmayı önlemek için gelişmiş bir pil yönetim sistemi de mevcuttur. Daha uzun süreli depolamaya konulduğunda, piller sağlığı korumak için gücü boşaltır.

 

Phantom 4 RTK Fotogrametri de 1. level olarak bilinir. Küçük ölçekli işler için uygun bir cihazdır. Fotogrametrik projelerde güzel sonuçlar almanız mümkündür.

Geoeye Fotogrametri Firması olarak; insanlı ve insansız hava araçlarıyla çekilen hava fotoğraflarından isteğe özel 1/1000 lik, 1/2000 lik, 1/5000 lik fotogrametrik halihazır haritalar üretmekteyiz. Aynı zamanda dron teknolojisinin kullanılamadığı sınır bölgeleri, savaş alanları gibi riskli bölge haritalarını güncel olarak 30 cm GSD stereo uydu fotoğralarından yapmaktayız.  Uydu fotogrametrisinde minumum 25 km 2 alanda sipariş alınmaktadır. daha düşük alanlar için fiyat verilememektedir.

Uydu fotogrametrisinde YKN noktalarını araziye uyguladıktan sonra en geç bir hafta içinde stereo fotoğrafların çekimini gerçekleştirip, Sayısal true ortofoto ve SYM, ve halihazır haritaları belirlenen zaman içinde teslim etmekteyiz. 1000 hektar ve üzerindeki paftalarda insanlı hava araçları, 1000 hektar ve altı alanlar için İHA larımız ile projelerinizi yapmaktayız. Projelerimizde Endüstriyel metrik kameraralar kullanılmaktadır.  Siyah Beyaz Arşiv fotolar ile 50 yıl öncesine gidip, istenilen bölge ile ilgili çalışmaları stereo çizim yaparak projenin teslimini sağlamaktayız. 

Merkezi Balıkesir'de olan GeoEye Fotogrametri Hizmetleri yerel ve ulusal çapta projelere imza atmaya devam ediyor. Halihazır Harita ve ortofotoları uygun fiyata yapıyoruz; Resmi kurum ve özel firmaların halihazır haritalarını iller bankası halihazır yönetmeliğine uygun olarak profesyonel kadromuz ile yapmaktayız. Belediye Halihazır Harita ve ortofoto Yenilemeleri, Karayolları Koridor Yol Projeleri ve sayısal ortofotolar, Şehir ve Bölge Plancılarının geniş ölçekteki halihazır haritalarını ve ortofotolarını, Kadastro 22/A yenileme haritaları, Özel Harita firmalarına uygun fiyata halihazır harita ve ortofotalarını, Orman Bölge Müdürlükleri Meşcere haritaları ve sayısal Ortofoto haritalarını, en hızlı iş bitirme ile yapmaktayız.
İnsanlı ve insansız hava araçlarımız hızlı bir şekilde, profesyonel kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda 30 cm çözünürlük uydu sensörleri hava fotoğraflarından sayısal ortofoto yapmaktayız.

GeoEye Fotogrametri firması olarak Neler Yapmaktayız?
İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Streo Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

Fotogrametrik Nirengi Dengelemesi , True Ortofoto Üretimi, Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi,  Fotogrametrik Stereo Kıymetlendirme örneklerimiz.

 

 

 

Yorum Yaz