PhaseOne Fotogrametrik kameralar insanlı ve insansız hava araçlarında kullanılıyor

PhaseOne Fotogrametrik kameralar insanlı ve insansız hava araçlarında kullanılıyor
Bu kameraların özelliği çok hafif olmaları, hatta avuç içine sığabilme özelliği olmasıdır.
PhaseOne Fotogrametrik kameralar insanlı ve insansız hava araçlarında kullanılıyor

PhaseOne Fotogrametrik kameralar insanlı ve insansız hava araçlarında kullanılıyor. PhaseOne aslında fotogrametri de metrik kameralar ile gerçek ölçüm değerlerini en iyi yakalayan kameralar üretmeyi başarmıştır. Bu kameraların özelliği çok hafif olmaları, hatta avuç içine sığabilme özelliği olmasıdır. Megapiksel canavarı bu kameralar ile müthiş fotogrametrik projeler oluşturabilirsiniz.

haber arası detay

iXM-RS280F
Geniş formatlı havadan görüntülemede yeni standart
Phase One'ın 280MP metrik kamerası, RGB bilgilerini yakalamak ve üstün görüntü kalitesi sağlamak için çift 90 mm lense sahiptir. İXM-RS280F kamera, eşit zemin çözünürlüğüne sahip iki 150MP nadir görüntüden merkezi bir projeksiyon görüntüsü oluşturur. Bu geniş formatlı kamera, 83dB'de çok yüksek dinamik aralığa sahip arkadan aydınlatmalı CMOS sensörleri kullanarak müşterilerin günde daha fazla saat uçmasını ve yılda daha fazla uçuş gerçekleştirmesini sağlar.

280MP çözünürlük
İXM-RS 280F, 20.000 pikselin üzerinde çözünürlüğe sahip geniş format seçeneğidir. Nihai fotogrametrik ürünlerin genel kalitesini ve doğruluğunu artırarak en yüksek görüntü yakalama oranını ve dinamik aralığı sağlar.

Yeni nesil CMOS sensör, yüksek hızlı deklanşörler (1/2000 saniyeye kadar) ve daha yüksek hassasiyetli piksel tasarımı kullanılarak etkinleştirilen daha kısa pozlama süreleri sayesinde hareket bulanıklığını ortadan kaldırır. RS deklanşör teknolojisi ile birleştirilen kamera, diğer FMC özelliklerine sahip kameraların üstesinden gelen keskin netlikte görüntüler sağlar.

Arka taraf aydınlatmalı (BSI) CMOS sensörü
Geniş dinamik alan
Geliştirilmiş ışık hassasiyeti
Günde daha fazla uçuş saati ve her yıl elde edilebilecek daha fazla uçuş
Düşük ışık koşullarında nesne çözünürlüğünü korur

iXM-RS150F | iXM-RS100F
Daha geniş bir hava kapsama alanıyla üretkenliğinizi artırın

Phase One'ın iXM-RS tam kare 150MP ve 100MP hava kameraları RGB ve Akromatik modellerde mevcuttur. Ultra yüksek çözünürlüklü, arkadan aydınlatmalı CMOS sensörü, hızlı yakalama hızı, gelişmiş ışık hassasiyeti ve RS yaprak panjuru, çok çeşitli havadan görüntü alma projeleri için artırılmış üretkenlik sağlar. Phase One hava kameraları, geniş bir uygulama yelpazesinde hassas görüntü kalitesine izin verir. iXM-RS kameralar, 32 mm ila 300 mm arasında değişen dokuz alan değiştirilebilir odak uzaklığı seçeneğine sahip Phase One'ın kanıtlanmış RS Lens Serisine sahiptir.

Üstün doğruluk ve verimlilik
İXM-RS tam kare 150MP ve 100MP hava kameraları RGB ve Akromatik olarak mevcuttur. 150MP hava kamerası, çok çeşitli havadan görüntü alma projeleri için artırılmış üretkenlik sağlayan ultra yüksek çözünürlük (14204 x 10652), arkadan aydınlatmalı CMOS sensör, hızlı yakalama hızı ve gelişmiş ışık hassasiyeti sunar. Sonuç olarak, günde daha fazla uçuş saati ve yılda daha fazla uçuş günü kolayca elde edilebilir.

İXM-RS150F kamera, haritalama ve ölçme, 3B şehir modelleme, koridor haritalama ve daha fazlası için tam entegre bir çözüm olan Faz Bir'in 150MP Hava Çözümünün (PAS 150) görüntüleme kalbidir.

İXM-RS için RS Lensler
iXM-RS kameralar, Faz Bir tarafından sonsuz odaklama için ayrı ayrı kalibre edilen 32 mm, 40 mm, 50 mm, 70 mm, 90 mm, 110 mm, 150 mm MK II ve 180 mm odak uzunlukları arasında bir seçimle sekiz değiştirilebilir RS Lensle uyumludur. 10 m'den sonsuza kadar ayarlanabilir odaklamalı bir RSM 300 mm AF lens de mevcuttur.

iXM-100 | iXM-50
İHA ve drone kameralarda bir devrim

İHA tabanlı görüntüleme görevleri için tasarlanmış en son orta format teknolojisi. İXM 100MP ve 50MP kameralar, gelişmiş vurgu hassasiyeti ve dinamik aralık için arka taraf aydınlatma (BSI) teknolojisine sahip orta format sensörleri içerir. Phase One iXM kameralar hızlı, son derece duyarlı ve sağlamdır ve 35 mm'den 300 mm'ye kadar çeşitli yüksek çözünürlüklü lenslerle mevcuttur. İXM kameralar, çeşitli inceleme ve haritalama uygulamaları için İHA'larla kolayca entegre edilir.

Çığır açan bir kamera platformu
İXM 100MP ve iXM 50MP, özel olarak tasarlanmış bir dizi RSM lensi olan yüksek üretkenlik metrik kameralardır. İXM kameraları, Phase One'ın DJI M600 Pro UAV Yükü dahil çok çeşitli İHA platformlarıyla kolay entegrasyona hazırdır . Kameralar, çeşitli uygulamalar için üstün kaliteli havadan görüntüleme ve esnek çalışma sağlar.

50MP sensör, yüksek doğruluklu görüntülerin yakalanmasını sağlar ve daha küçük ölçekli haritalama ve inceleme görevlerinin ihtiyaçlarını karşılar.

İXM kameralar için RSM lensler
Odak uzunlukları 35 mm ila 300 mm AF arasında değişen Beş Faz Bir RSM lens, görüntü boyunca keskinliği korurken iXM kameraların piksel ve sensör boyutuna uyacak şekilde özel olarak oluşturuldu. Lensler yüksek optik çözünürlüğe sahiptir ve hem inceleme hem de haritalama uygulamaları için yeni kullanımlar sunar. Lenslerin entegre yaprak deklanşörü, bir dizi uçuş koşulu için yüksek çekim hızı sunar.

iXM-MV150F / iXM-MV100
Phase One'ın 150MP ve 100MP çözünürlüklü tam kare, ultra yüksek çözünürlüklü makine görüş kameraları, her görüntüdeki en ince ayrıntıları yakalar.

Üstün doğruluk ve verimlilik
İXM-MV150F kamera, diğer alan sensörü görüntü sistemlerine kıyasla daha geniş kapsamı ile daha fazla üretkenlik sağlar. Ultra yüksek çözünürlük (14204 x 10652) ve arkadan aydınlatmalı sensör, hızlı bir yakalama hızında en ince ayrıntılarla en yüksek görüntü kalitesini elde edeceğiniz anlamına gelir. iXM-MV kameralar, RGB ve Akromatik renk alanlarında mevcuttur. iXM-MV kamera sistemleri, süper hızlı depolama özelliklerini destekler:

USB3 (USB-C bağlantı noktası)
Ethernet 10G bakır veya fiber
Süper hızlı XQD kartı
2K canlı video ön izlemeli HDMI çıkışı

Yorum Yaz