RangePro X8 endüstriyel drone ve özellikleri nelerdir

RangePro X8 endüstriyel drone ve özellikleri nelerdir
RangePro X8'in yalnızca rakiplerinden daha uzun bir uçuş süresi yanında pek çok avantaj sunar
RangePro X8 endüstriyel drone ve özellikleri nelerdir

RangePro X8 endüstriyel drone 70 dakikalık uçuş süresi ile dikkat çekiyor.RangePro X8, ABD'de gururla tasarlandı ve monte edildi. VALENCIA, Kaliforniya, Kaliforniya merkezli bir hava teknolojisi şirketi olan TerraView, bugün gerçek dünyada 70 dakikadan fazla uçmak üzere tasarlanmış endüstriyel bir insansız hava aracı (UAV) olan RangePro X8'i tanıttı standart bir sensör yükü olan koşullar. ABD'de gururla tasarlanıp monte edilen RangePro X8, endüstriyel, ilk müdahale ekipleri ve devlet kurumlarında veri yakalama için özel olarak tasarlandı.

haber arası detay

“ Biz Bu Dron'u sınıfındaki performans en yüksek hale getirip,  RangePro X8 rekor kıran uçuş süresi ve veri yakalama yetenekleriyle ürünün yüksek performansını heyecanla takip ediyoruz,” Bruce Myers, TerraView başkanı ise  "RangePro X8, drone görevlerini daha verimli ve etkili hale getirmek için askeri düzeyde teknolojiyi kullanan bir ezber bozucu. Bu ürün, işletmenin yeteneklerini, perspektifini ve rekabet avantajını anında artıracak . "

Rakiplerle karşılaştırıldığında RangePro X8 şunları sunar:

Daha Uzun Uçuş Süreleri: Daha  yüksek kapasiteli pillerle birleştirilmiş son derece verimli tasarımı, rakiplerine göre ortalama iki buçuk kat daha uzun uçuş süreleri ile sonuçlanır ve kullanıcıların daha az pil ile daha fazla iş yapmasına ve pil değişimi ve bakım için daha az zaman harcanmasına olanak tanır.
Daha Uzun Hizmet Ömrü:  RangePro X8 yalnızca daha uzun süre uçmakla kalmaz, her pil, faydalı ömrü boyunca 500'ün üzerinde şarj döngüsünü destekleyebilir.
Daha Düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti:  Daha uzun uçuş süreleri, daha uzun hizmet ömrü ve verimli tasarım, uçuş saati başına en düşük maliyeti sağlamak için bir araya gelerek toplam sahip olma maliyetini düşük tutar ve toplam yatırım getirisini artırır.
Çoklu Uçuş Kontrol Sistemleri:  A3 veya Pixhawk uçuş kontrol sistemlerinde mevcuttur.
“ Myers eklendi Biz İHA müşterilerin öncelikle güvenlik, dayanıklılık ve onların yatırım ROI ile ilgili olduğunu biliyoruz”. Bu nedenle, RangePro X8'in yalnızca rakiplerinden daha uzun bir uçuş süresine sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda en yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmış ve Mil-Spec standartlarına göre üretilmiş olmasıyla gurur duyuyoruz. " dedi.

RangePro X8 hangi alanlarda başarı ile kullanılabilir

Fotogrametrik halihazır harita çalışmalarında en başarılı drone diyebiliriz. Çünkü PhaseOne firmasının üretmiş olduğu metrik kameraları destekleyen sayılı dronlardan biridir. Bu cihaza destek dolayısıyle full fotogrametrik cihaz diyebiliriz. Full Frame ve Medium Format desteklediği için,

Hacimsel Çalışmalar
Termal görüntüleme
Yapısal Bütünlük Araştırmaları
Arazi Haritalama ve Modelleme
Şantiye Planlaması
Güneş Paneli İncelemeleri
Boru Hattı Muayenesi
Kule İncelemeleri
Güç Hattı İncelemeleri
RangePro X8 çok yönlü bir platformdur. Birden çok yük türüyle uyumludur, çok çeşitli iş gereksinimlerine kolayca uyarlanabilir. Ek özellikler şunları içerir:

IP43 giriş koruması
3: 1 kaldırma / ağırlık oranıyla maksimum 90 K / H (56 MPH) hız
Düşük ışıkta 3 mil uzunluğunda 360 ° çarpışma önleyici işaretler
RangePro X8 hafiftir ve katlanıp bir sırt çantasına sığabilir
Daha yüksek rüzgar koşullarında oldukça dengeli uçuş
Tahrik ve güç fazlalığı
RangePro X8 ayrıca aşağıdaki sensörleri taşıyabilen değiştirilebilir yük gimbal yuvalarına sahiptir:

A3 Uçuş Sistemi

Zenmuse X3
Zenmuse XT Termal
Zenmuse XT2 Çift Kamera
Zenmuse Z3
Zenmuse X5 / X5R
Zenmuse Z30
Micasense Kırmızı Kenar
Pixhawk Sistemi

Viewpro Q10F
Viewpro Z30F
Viewpro Q30T
Viewpro Z40K
Viewpro Mini Z10TIR
Her İki Sistem

FLIR Duo Pro
LİDAR

RangePro X8'in benzersiz yetenekleri, enerji, tarım, inşaat, ilk müdahale ekipleri, madencilik ve hükümet gibi sektörlerde çalışmak üzere özelleştirilebilir. Daha fazla bilgi için https://terraview.com adresini ziyaret  edin .

Terraview hakkında:
TerraView, oyunun kurallarını değiştiren bir İHA'nın her tür endüstriyel uygulama için olağanüstü yatırım getirisi sağlayabileceği inancı üzerine kurulmuştur. Bu paylaşılan vizyon; mühendis, mucit, Hollywood sanat yönetmeni ve yapım tasarımcısı Derek Hughes'u, eski Donanma savaş pilotu, girişimci ve Naval Air Systems Komutanlığını destekleyen bir Savunma Bakanlığı müteahhitlik firmasının önceki 30 yıllık sahibi / CEO'su Paul Ausley ile bir araya getiren şeydir. . Eşsiz uzmanlık kombinasyonu, çalışma süresi, dayanıklılık ve çok yönlülüğün benzersiz bir kombinasyonunu sunan gerçek anlamda dönüştürücü bir İHA çözümü olan RangePro X8'in geliştirilmesine yol açtı.

TerraView tamamen özelleştirilmiş UAV çözümlerinde uzmanlaştığı için, örnek müşteri memnuniyeti, şirketin ilk etkileşimden son teslimata ve ötesine kadar tek önceliğidir. Bir TerraView ürünü satın alırken, müşteriler yatırımlarına tam güven veren adım adım rehberlik ve destek alırlar.

RangePro X8'in devamı niteliğindeki RangePro X8P (Pixhawk), ABD yapımı uçuş kontrol sistemi (FCS) bileşenleri ve son derece güvenli telsiz seçenekleri ile ABD'de gururla tasarlanmış ve üretilmiştir.

Valencia, CA (2020 24 Mart) - TerraView , bugün RangePro X8P açıkladı Kaliforniya merkezli insansız hava aracı sistemi (UAS) geliştirme ve üretim şirketi, - sistem bileşenleri ile artık Pixhawk, geçen yılki RangePro X8 bir takip modeli, ve federal hükümet ve Savunma Bakanlığı (DoD) yönergelerini karşılayan seçenekler. Selefi gibi RangePro X8P, standart bir sensör yükü ile gerçek dünya koşullarında 70 dakikadan fazla uçmak üzere tasarlanmış bir kurumsal insansız hava aracıdır (İHA). ABD'de gururla tasarlanmış ve üretilmiş olan RangePro X8P, endüstriyel, ilk müdahale ekipleri ve devlet kurumlarında veri yakalama için özel olarak tasarlanmıştır.

RangePro X8 endüstriyel drone kendi kulvarında en çok kamera destekleyen üründür. Sağlam kompak yapısı ve uzun uçuş süresi ile cm hassasiyetinde fotogrametrik projeler üretmeniz mümkündür.

"RangePro X8P'yi ABD pazarı ve federal hükümet talebine göre, 2019 Amerikan Güvenlik Drone Yasası olan ABD Senatosu yasası S.2502 ile uyumlu olarak tasarladık. Bu yasa tasarısı kabul edilirse, federal departmanların ve kurumların herhangi bir TerraView başkanı Bruce Myers, "Çin'de veya ulusal güvenlik endişeleriyle belirlenen diğer ülkelerde üretilen veya monte edilen ticari kullanıma hazır drone veya insansız uçak sistemi" dedi. "Bugün piyasadaki en yüksek performanslı ticari insansız hava araçlarından birini üretmemize olanak tanıyan sınıfının en iyisi teknik çözümler ve bileşenler sağlamak için ABD ve diğer ABD ortak ülkelerindeki tedarikçilerle çalışıyoruz."

"Geçen yıl başlattığımız RangePro X8'in bir devamı olarak, RangePro X8P hala uzun uçuş süresini sağlayan aynı uçak gövdesi ve askeri sınıf teknolojileri kullanıyor, ancak şimdi ABD yapımı bir uçuş kontrol sistemi (FCS) ve diğer Çinli olmayan sistem bileşenleri ve veri yakalama seçenekleri, ”diye ekledi Myers. “Yeni model, şu anda şifreli radyo / veri, ABD yapımı FLIR, Çin dışı RGB ve haritalama kamerası seçenekleriyle bir yer kontrol istasyonu (GCS) seçeneği içeriyor. RangePro X8P, değerli verilerin eksiksiz güvenliği ve güvenliği güvencesi ile uzun uçuş süresinin rekabet avantajlarını garanti ediyor. "

Rakiplerle karşılaştırıldığında RangePro X8P şunları sunar:

Özelleştirme Seçenekleri: RangePro Pixhawk'ın benzersiz yetenekleri, enerji, tarım, inşaat, ilk müdahale ekipleri, madencilik ve hükümet gibi sektörlerde çalışmak üzere özelleştirilebilir.
Daha Uzun Uçuş Süreleri: Daha yüksek güç yoğunluklu pillerle birleştirilmiş son derece verimli tasarımı, rakiplerine göre ortalama iki buçuk kat daha uzun uçuş süreleri ile sonuçlanarak, kullanıcıların daha az pil ile daha fazla iş yapmasına ve pil değişimi ve bakım için daha az zaman harcanmasına olanak tanır. .
Daha Uzun Hizmet Ömrü: RangePro Pixhawk sadece daha uzun süre uçmakla kalmaz, aynı zamanda her bir pil, faydalı ömrü boyunca 500'ün üzerinde şarj döngüsünü destekleyebilir.
Daha Düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti: Daha uzun uçuş süreleri, daha uzun hizmet ömrü ve verimli tasarım, uçuş saati başına en düşük maliyeti sağlamak için bir araya gelerek toplam sahip olma maliyetini düşük tutar ve toplam yatırım getirisini artırır.
RangePro Pixhawk, aşağıdakileri içeren veri yakalama yeteneklerine sahiptir:

Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi

Yapısal Bütünlük Araştırmaları
Arazi Haritalama ve Modelleme
Şantiye Planlaması
Güneş Paneli İncelemeleri 
Boru Hattı Muayenesi
Kule İncelemeleri 
Güç Hattı İncelemeleri
TerraView hakkında daha fazla bilgi için https://terraview.com adresini ziyaret edin .

Medya İletişim :
Christina Perry
[email protected]
410-746-5288

TerraView hakkında:

TerraView, oyunun kurallarını değiştiren bir İHA'nın her tür endüstriyel uygulama için olağanüstü yatırım getirisi sağlayabileceği inancı üzerine kurulmuştur. Bu paylaşılan vizyon; mühendis, mucit, Hollywood sanat yönetmeni ve yapım tasarımcısı Derek Hughes'u, eski Donanma savaş pilotu, girişimci ve Naval Air Systems Komutanlığını destekleyen bir Savunma Bakanlığı müteahhitlik firmasının önceki 30 yıllık sahibi / CEO'su Paul Ausley ile bir araya getiren şeydir. . Benzersiz uzmanlık kombinasyonları, benzersiz bir çalışma süresi, dayanıklılık ve çok yönlülük kombinasyonu sunan gerçek anlamda dönüştürücü bir İHA çözümü olan RangePro X8'in geliştirilmesine yol açtı.

TerraView tamamen özelleştirilmiş UAV çözümlerinde uzmanlaştığı için, örnek müşteri memnuniyeti, şirketin ilk etkileşimden son teslimata ve ötesine kadar tek önceliğidir. Bir TerraView ürünü satın alırken, müşteriler yatırımlarına tam güven veren adım adım rehberlik ve destek alırlar.

RANGEPRO X8
70+ dakikalık uçuş süresi (yüke bağlıdır)
3: 1 kaldırma / ağırlık oranı
30 mil aralığı (noktadan noktaya)
Hızlı kurulum ve depolama için katlanır destek ve hızlı açılan inişli katlanabilir gövde
Havacılık sınıfı karbon fiber yapı
Motor arızası koruması
Güç yedekliliği koruması
Pil takma / çıkarma işlemini kaydırın ve tıklayın
Süper parlak ön ve arka LED flaşlar, 3 mil için FAA sertifikalı

Tanıdık, kullanımı kolay tablet veya akıllı telefon kullanıcı arayüzü
POI / Ev kilidi / Ders kilidi / IOC kontrolü
Tamamen otonom görev planlaması ve ara noktalar / otomatik uçuş kaydı
Akıllı eve dönüş özelliği ve arıza korumaları
Zenmuse tak ve çalıştır yükleri için yerel destek
4k Video / Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraflar / Termal Görüntüleme / NDVI (Özel Yapılandırma)
Full HD Dijital downlink

Katlanmamış boyutlar: 780 mm çapraz dingil mesafesi (pervaneler hariç) x 310 mm (h)
Katlanmış boyutlar: 460 mm (u) x 265 mm (g) x 150 mm (h) (pervanesiz)
Pilli uçak gövdesi ağırlığı: 4400 gram
Önerilen maksimum kalkış ağırlığı: 5400 gram (1 kg taşıma kapasitesi)
Maksimum hizmet göreceli rakım: 5000 metre ASL
Rüzgar direnci: 35 mph (~ 16 m / s)
Gezinme doğruluğu (P modu): Dikey: +/- 0,5 metre, Yatay: +/- 1,5 metre
En yüksek hız (S Modu): 42,5 mil (~ 19 m / s)
En yüksek hız (P Modu): 31 mph (~ 14 m / s)
Maksimum eğim açısı: 45 derece (S Modu) / 25 derece (P Modu)
Önerilen maksimum eğim açısı: 35 derece
Maksimum sapma oranı: saniyede 150 derece
Maks. Çıkış hızı: 5 m / s
Maksimum iniş hızı: 3 m / s

Tahrik sistemi: T-motor
Pil: RP6S24KHDA Lityum Polimer 6S4P (22,2 volt) 24,000 mAh / 532,8 Wh
Pil şarj cihazı: 400 watt çift kanal
Şarj süresi: Deşarj seviyesine bağlı olarak 2-2,5 saat
Uçuş kontrolörü: A3 veya Pixhawk
Yer kontrolü ve görüntü aktarımı: Lightbridge 2
İletim mesafesi: 3.1 mil (engelsiz, parazitsiz)
Video bağlantı çözünürlüğü: HD 1080p'ye kadar
Video bağlantısı çalışma frekansı: 5.8 Ghz WiFi
Uçak içi telemetri ekran görüntüsü
Desteklenen işletim sistemleri: iOS, Andriod
Zenmuse gimbal / yükler: X3, X5 / X5R, Z3, XT, XT2
İstek üzerine diğer açık kaynak uyumlu gimbal ve yük seçenekleri mevcuttur

UYGULAMA UYUMLULUĞU
Uygulamaya Git
Yer İstasyonu Pro
Datalink Pro
A3 Pro
D-RTK GNSS
Altizure
SDK Desteği

EK ÖZELLİKLER
ABD'de tasarlandı, tasarlandı, monte edildi ve desteklendi
IP43 ortamları için derecelendirilmiştir
Özelleştirilmiş Pelican Storm çantası Dahil (31,3 'x 20,4' x 12,2 ')
1 Yıllık Üretici Garantisi

EK ÖZELLİKLER
ABD'de tasarlandı, tasarlandı, monte edildi ve desteklendi
IP43 ortamları için derecelendirilmiştir
Özelleştirilmiş Pelican Storm çantası Dahil (31,3 'x 20,4' x 12,2 ')
1 Yıllık Üretici Garantisi
70+ dakikalık uçuş süresi (yüke bağlıdır)
3: 1 kaldırma / ağırlık oranı
30 mil aralığı (noktadan noktaya)
Hızlı kurulum ve depolama için katlanır destek ve hızlı açılan inişli katlanabilir gövde
Havacılık sınıfı karbon fiber yapı
Motor arızası koruması
Güç yedekliliği koruması
Pil takma / çıkarma işlemini kaydırın ve tıklayın
Süper parlak ön ve arka LED flaşlar, 3 mil için FAA sertifikalı
Tanıdık, kullanımı kolay tablet veya akıllı telefon kullanıcı arayüzü
POI / Ev kilidi / Ders kilidi / IOC kontrolü
Tamamen otonom görev planlaması ve ara noktalar
Akıllı eve dönüş özelliği ve arıza korumaları
Özel yüklerin entegrasyonu için tasarlanmıştır

DAHA FAZLA VERİ NOKTASI, DAHA AZ SORUN NOKTASI
Her günün ötesine geçen bir çözüm için yüksek riskli ve zaman alan veri yakalama yöntemlerinizi değiştirin. RangePro X8P size şu konularda yardımcı olabilir:

HACİMSEL ÇALIŞMALAR
TERMAL GÖRÜNTÜLEME
EMNİYET
YAPISAL BÜTÜNLÜK
ARAZİ HARİTALAMA VE MODELLEME
SİTE PLANLAMASI


70+ dakikalık uçuş süresi (yüke bağlıdır)
3: 1 kaldırma / ağırlık oranı
30 mil aralığı (noktadan noktaya)
Hızlı kurulum ve depolama için katlanır destek ve hızlı açılan inişli katlanabilir gövde
Havacılık sınıfı karbon fiber yapı
Motor arızası koruması
Güç yedekliliği koruması
Pil takma / çıkarma işlemini kaydırın ve tıklayın
Süper parlak ön ve arka LED flaşlar, 3 mil için FAA sertifikalı
Tanıdık, kullanımı kolay tablet veya akıllı telefon kullanıcı arayüzü
POI / Ev kilidi / Ders kilidi / IOC kontrolü
Tamamen otonom görev planlaması ve ara noktalar
Akıllı eve dönüş özelliği ve arıza korumaları
Özel yüklerin entegrasyonu için tasarlanmıştır

Katlanmamış boyutlar: 780 mm çapraz dingil mesafesi (pervaneler hariç) x 310 mm (h)
Katlanmış boyutlar: 460 mm (u) x 265 mm (g) x 150 mm (h) (pervanesiz)
Pilli uçak gövdesi ağırlığı: 4400 gram
Önerilen maksimum kalkış ağırlığı: 5400 gram (1 kg taşıma kapasitesi)
Maksimum hizmet göreceli rakım: 5000 metre ASL
Rüzgar direnci: 35 mph (~ 16 m / s)
Gezinme doğruluğu (P modu): Dikey: +/- 0,5 metre, Yatay: +/- 1,5 metre
En yüksek hız (S Modu): 42,5 mil (~ 19 m / s)
En yüksek hız (P Modu): 31 mph (~ 14 m / s)
Maksimum eğim açısı: 45 derece (S Modu) / 25 derece (P Modu)
Önerilen maksimum eğim açısı: 35 derece
Maksimum sapma oranı: saniyede 150 derece
Maks. Çıkış hızı: 5 m / s
Maksimum iniş hızı: 3 m / s
Tahrik sistemi: T-motor
Pil: RP6S24KHDA Lityum Polimer 6S4P (22,2 volt) 24,000 mAh / 532,8 Wh
Pil şarj cihazı: 400 watt çift kanal
Şarj süresi: Deşarj seviyesine bağlı olarak 2-2,5 saat
Uçuş kontrolörü: Pixhawk 2.1
Yer kontrolü ve görüntü aktarımı: Terraview / Herelink
İletim mesafesi: 3.1 mil (engelsiz, parazitsiz)
Video bağlantı çözünürlüğü: HD 1080p'ye kadar
Video bağlantısı çalışma frekansı: 2,4 Ghz WiFi
Uçak içi telemetrinin ekran görüntüsü
Desteklenen işletim sistemleri: iOS, Andriod

UYGULAMA UYUMLULUĞU
D-RTK GNSS

Görev Planlayıcı
QGroundControl
EK ÖZELLİKLER
ABD'de tasarlandı, tasarlandı, monte edildi ve desteklendi
IP43 ortamları için derecelendirilmiştir
Özelleştirilmiş Pelican Storm çantası Dahil (31,3 'x 20,4' x 12,2 ')
1 Yıllık Üretici Garantisi


YENİ ZİRVELER
(ARA) YÜZ YÜZE GELİYOR.

Uçuş kontrol cihazımız, çeşitli standart kontrol arayüzleriyle (ör. Go Uygulaması, Görev Planlayıcı ve QGroundControl) sorunsuz bir şekilde entegre olur ve daha uzağa, güvenilir ve güvenli bir şekilde seyahat etmenize olanak tanır - görüntü aktarımı, güvenlik ve gelişmiş veri yakalama yetenekleri için daha yeni, daha yüksek standartlar belirler. Amerikan yapımı bir UAS.

TerraView, ileri teknolojiye sahip İHA'lar için tahrik sistemi çözümleri sunan ve motorlar, ESC'ler (elektronik hız kontrol cihazları) ve pervanelerde uzmanlaşmış dünyaca ünlü bir şirket olan T-MOTOR ile ortaklık yapmaktan gurur duyar.

TerraView, RangePro X8'in LiDARUSA LiDAR çözümleri için tercih edilen uçuş platformu olmasından memnun. LiDARUSA, yeni, yenilikçi ve uygun fiyatlı çözümler arayan jeomatik alanında yenilikçi bir öncü ekiptir.

TERRAVİEW, OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİREN BİR İHA'NIN HER TÜR ENDÜSTRİYEL UYGULAMA İÇİN OLAĞANÜSTÜ YATIRIM GETİRİSİ SAĞLAYABİLECEĞİ İNANCI ÜZERİNE KURULMUŞTUR.
Bu paylaşılan vizyon; mühendis, mucit, Hollywood sanat yönetmeni ve yapım tasarımcısı Derek Hughes'u, eski Donanma savaş pilotu, girişimci ve Naval Air Systems Command'ı destekleyen bir Savunma Bakanlığı müteahhitlik firmasının önceki 30 yıllık sahibi / CEO'su Paul Ausley ile bir araya getiren şeydir. . Eşsiz uzmanlık kombinasyonu, çalışma süresi, dayanıklılık ve çok yönlülüğün benzersiz bir kombinasyonunu sunan gerçek anlamda dönüştürücü bir İHA çözümü olan RangePro X8'in geliştirilmesine yol açtı.

TerraView tamamen özelleştirilmiş UAV çözümlerinde uzmanlaştığı için, örnek müşteri memnuniyeti, şirketin ilk etkileşimden son teslimata ve ötesine kadar tek önceliğidir. Bir TerraView ürünü satın alırken, müşteriler yatırımlarına tam güven veren adım adım rehberlik ve destek alırlar.

Kapsananlar:TerraView 360, Inc ("Terraview"), Terraview ürününün ve ilgili aksesuarların (piller hariç), Terraview'den veya yetkili bir satıcıdan yeni satın alınmış ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılmışsa, bu sınırlı garanti beyanı kapsamına girdiğini ilk perakende alıcıya garanti eder. Kanada, normal şartlar altında, kullanma talimatları ve kullanım kılavuzunda görünen genel bilgi ve uyarılara uygun olarak, üreticinin şartnamesine uygundur ve orijinal tarihinden itibaren bir (1) yıl süreyle malzeme ve işçilik kusurlarından muaf olacaktır. satın alma. Piller, orijinal satın alma tarihinden itibaren üç (3) aylık bir süre boyunca malzeme ve işçilik kusurlarından ari garantilidir, bu tür kusurlar genellikle sıfır veya aşırı düşük voltaj, pil şişmesi veya gaz çıkışı olarak tanımlanır, veya başarısız konektörler. Garanti hizmeti için, ilk satın alma tarihinin kanıtını sağlamalısınız.

Sorunları Düzeltmek İçin Terraview Ne Yapacaktır: Terraview ürününüz garanti süresi içinde kusurlu çıkarsa, garanti onarım talimatları için lütfen 1-800-628-3119 numaralı telefondan Terraview Uçuş Destek hattını arayın veya [email protected] adresine e-posta gönderin ve / veya iade yetkisi. Bir Terraview servis teknisyeni, ürünün servis gerektirip gerektirmediğini belirlemek için telefonla veya e-posta ile teşhis servisi sağlayacaktır. Servis gerekirse, Terraview kendi seçimine bağlı olarak ürünü parça veya işçilik için ücretsiz olarak değiştirir veya onarır.

Ürününüz değiştiriliyor veya tamir ediliyorsa, Terraview sizi ürününüzü Terraview veya yetkili servis merkezine göndermeniz için yönlendirecektir. Ürünün güvenli bir şekilde paketlenmesinden ve Terraview servis merkezine gönderim masraflarından siz sorumlusunuz. Kanada veya ABD'de bir adres kullandığınız sürece (Porto Riko ve ABD Mülkiyetleri hariç) Terraview, onarılan veya değiştirilen ürünleri nakliye ücreti önceden ödenmiş olarak size gönderir. Diğer yerlere yapılan gönderiler navlun tahsil edilecektir.

Garanti hizmeti, ürünün veya bir parçanın değiştirilmesini içerdiğinde, değiştirilen öğe Terraview mülkü olur. Değiştirilen ürün veya parça, Terraview kalite standardına göre yeni veya yenilenmiş olabilir ve Terraview'ın takdirine bağlı olarak benzer tür ve kalitede başka bir model olabilir. Terraview'ın kapsam dahilindeki ürünü değiştirme yükümlülüğü, kapsam dahilindeki ürünün orijinal perakende satış fiyatını aşmayacaktır. Değişim ürünleri ve parçaları, orijinal ürününüzün bu sınırlı garantinin kapsamına giren kalan garanti süresinin yanı sıra 30 gün ek olduğunu varsayar.

Bu Garantinin Kapsamadığı Hususlar: Bu garanti, yenilenmiş veya yenilenmiş ürünler için geçerli değildir. Bu garanti, kullanım talimatları ve kullanım kılavuzunda yer alan genel bilgiler ve uyarılara uygun olarak yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da normal koşullar altında normal kullanımı kapsar. Bu garanti devredilemez.

Pil garantisi, pilin standart işlemlerde kullanılması ve yeniden şarj edilmesi sırasında ortaya çıkan tipik azaltılmış kapasiteyi veya insan hatası, aşırı şarj veya pilin yanlış depolanması veya bakımının neden olduğu bozulmayı kapsamaz.

Bu garanti, Terraview ürününe Terraview'den gönderildikten sonra eklenen ürünle birlikte sağlanan aksesuarları, gimballeri veya yükleri ya da üçüncü taraf parçalarını, bileşenlerini veya çevre birimlerini, örneğin satıcı veya kullanıcı tarafından eklenen sensörler, veri kaydedicileri, vb. Garanti bilgileri için bu tür öğelerin orijinal üreticisine başvurun.

Terraview, Terraview etiketi veya logosu veya derecelendirme etiketi veya seri numarası / numaraları çıkarılırsa veya ürün yanlış kullanım, kötüye kullanım, yanlış kurulum sonucunda düzgün bakım yapılmazsa veya düzgün çalışmazsa garanti hizmetinden sorumlu değildir. uygun olmayan veya anormal kullanım, kaza ihmali, uygun olmayan nakliye, yangın, sel ve yıldırım gibi afetlerden kaynaklanan hasarlar, uygun olmayan elektrik akımı veya Terraview yetkili servisi dışındaki servis. İddia edilen bir kusur tanımlanamaz veya çoğaltılamazsa, oluşan masraflardan sorumlu tutulacaksınız.

YUKARIDA SAĞLANAN GARANTİ VE ÇÖZÜM MÜNHASIRDIR VE TİCARİ ELVERİŞLİLİK, İHLAL ETMEME VEYA BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK GARANTİLERİ DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE DİĞER TÜM AÇIK VEYA ZIMNİ GARANTİLERİN YERİNE GEÇER. BAZI YASALAR ZIMNİ GARANTİLERİN HARİÇ TUTULMASINA İZİN VERMEZ. BU KANUNLAR GEÇERLİ İSE, TÜM AÇIK VE ZIMNİ GARANTİLER YUKARIDA BELİRTİLEN GARANTİ DÖNEMİ İLE SINIRLIDIR. BURADA BELİRTİLMEDİKÇE, BAŞKA BİR KİŞİ VEYA FİRMA TARAFINDAN YAPILAN HERHANGİ BİR BEYAN VEYA TEMSİL GEÇERSİZDİR. BU YAZILI GARANTİDE BELİRTİLENLER DIŞINDA, ÜRÜNÜN KULLANIMINDAN KAYNAKLANAN VEYA KULLANIMDAN KAYNAKLANAN DOĞRUDAN, ÖZEL, ARIZİ VEYA DOLAYLI HASARLAR DAHİL OLMAK ÜZERE, TERRAVIEW VEYA BAĞLI KURULUŞLARI HİÇBİR ZARAR, YANLIŞLIK VEYA ZARARDAN SORUMLU OLMAYACAKTIR. GARANTİNİN İHLALİ VEYA DİĞER HERHANGİ BİR YASAL TEORİ.

Bazı yargı bölgeleri, zımni garantinin ne kadar süreceği konusunda sınırlamalara izin vermez ve bazı yargı bölgeleri, arızi veya sonuç olarak ortaya çıkan hasarların hariç tutulmasına veya sınırlandırılmasına izin vermez, bu nedenle yukarıdaki sınırlamalar ve istisnalar sizin için geçerli olmayabilir. Bu garanti size belirli yasal haklar verir ve yargı alanından yargı alanına değişen başka haklarınız olabilir.

Terraview, ürünün tekrar gönderilmesi gerektiğinde tüm orijinal ambalaj malzemelerinin saklanmasını önerir.


 

Yorumlar
can ">

iyi de çok paralı bize yetmez

can ">

11 Şubat 2021 12:01

Yorum Yaz