Seferihisar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor: Kalkınma ve Yaşam Kalitesi Artıyor

Seferihisar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor: Kalkınma ve Yaşam Kalitesi Artıyor
Seferihisar'da 4. etap TOKİ konutları inşa edilecek. Sığacık'a muhteşem bir millet bahçesi kazandırılıyor. Uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan küçük sanayi sitesi sorunu çözülüyor.
Seferihisar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor: Kalkınma ve Yaşam Kalitesi Artıyor

Seferihisar'da Yatırımlar Hayat Buluyor: TOKİ Konutları, Millet Bahçesi ve Küçük Sanayi Sitesi
Seferihisar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın desteğiyle önemli yatırımlara kavuşuyor. Bakan Mehmet Özhaseki'nin Seferihisar'ı ziyareti sırasında açıklanan projeler, ilçenin kalkınmasına ve yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunacak.

haber arası detay

TOKİ Konutları ile Konut Sorunu Çözülüyor

Seferihisar'da 3 etapta tamamlanmış olan TOKİ konutlarının ardından 4. etap da hayata geçiriliyor. Seferihisarlıların konut ihtiyacına cevap verecek olan 4. etap TOKİ konutlarının inşaat projesinin hazır olduğunu ve ihaleye çıkılacağını belirten Bakan Özhaseki, "Seferihisar'da ikamet şartı ile 4. etap TOKİ projesini başlatacağız" dedi.

Sığacık'a Muhteşem Bir Millet Bahçesi Geliyor

Seferihisar'a kazandırılacak bir diğer önemli yatırım ise Sığacık Millet Bahçesi. Yaz sezonu bitimi ile birlikte inşaatına başlanacak olan millet bahçesi, 2025 yazı öncesi hizmete açılacak. Yeşilin ve mavinin buluştuğu bu alanda, Seferihisarlılar keyifli vakit geçirebilecek, doğayla iç içe olacak.

Küçük Sanayi Sitesi Sorunu Çözülüyor

Uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan Ürkmez Doğanbey Küçük Sanayi Sitesi sorunu da nihayet çözülüyor. Bakan Özhaseki, sanayi sitesinin ele alınıp bir an önce yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Bu konuda bakanlık olarak üzerimize düşeni yapacağız. Değerli başkanıma destek vereceğiz. İnşallah onun sözü bizim sözümüz olarak yerine getireceğiz" dedi.

Projeler Seçim Vaadi Değil, Gerçek Yatırımlar

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, lansmanını yaptıkları hiçbir projenin seçim vaadi olmadığını, altyapısı hazırlanmış ve hayata geçirilmeyi bekleyen projeler olduğunu belirtti. Aydın, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin 31 Mart sonrası çok kısa sürede yaşama geçireceğinin müjdesini verdiği projeler, diğer projelerimiz gibi seçim vaadi değil bunlar altyapısı hazırlanmış projeler" dedi.

Bakan Özhaseki'den Seferihisar'a Destek

Bakan Özhaseki, Seferihisar'a her zaman destek olacaklarını ve ilçenin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özhaseki, "Seferihisar Türkiye'nin gözbebeği bir yer. Buraya yapılacak yatırımlar hem ilçenin kalkınmasına hem de yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunacaktır" dedi.

Başkan Aydın'dan Teşekkür

Bakan Özhaseki'nin Seferihisar'a göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür eden Başkan Adayı Aydın, projelerin 31 Mart sonrası hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini kaydetti. Aydın, "Seferihisar'ı hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Seferihisar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor

Bakan Özhaseki'nin ziyareti ve açıklanan projeler, Seferihisar için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Seferihisar'ın kalkınması, yaşam kalitesinin yükselmesi ve daha güzel bir ilçe olması hedefleniyor.

Yorum Yaz