Sırada Üniversite var...

Sırada Üniversite var...
Sırada Üniversite var...

3.dönemine hazırlanan Kınık Belediye Başkanı Dr.SadıkDoğruer  SevMedya Genel Yayın Yönetmeni Erkan Sevinç’in sorularını cevapladı.

haber arası detay


“Önce sevgi, saygı, samimiyet, sadakat ve sonra siyaset” diyen Ak Partili Başkan “3.dönemimizde sırada Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Tarım İktisat Organize Sanayi var. İlçemizde açılacak olan Bakırçay Üniversitesi Kınık Sağlık Meslek Yüksekokulu’ndaOptisyenlik, Ağız Diş Sağlığı, Ayak Bakım Teknikerliği ve Ortez Protez bölümleri olacak.” dedi. Dr.Doğruer  “Doktor olmak siyasette artı mıdır?”sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Biz hastanın doğumundan ölümüne kadar olan süreçte yanında oluyoruz. Aslında belediye de buna benzer bir şey. Kınık’ta kadın yaşamatölyesi , aile yaşam ve dayanışma merkezlerimiz, halk eğitim kursu, çocuk balesi, mobil diş atölyemiz var. Öğrencilere sınavlara hazırlanırken yardımcı olması için kurs merkezlerimiz var. Hasta refakatçi aracımız ve evde sağlık hizmetlerimiz var. 21 bin metrekare alana kurulu adeta bir açık hava müzesi olan Çocuk Köyü’müz var. Burada meslek tanıtım atölyeleri; sağlık, hukuk, güvenlik, yapay zeka, trafik eğitim akademisi, çocuk akademisi, meclisi ,masal kahramanları, macera parkı, atlı karınca, hayvanlar alemi beslenme birimi, Minyatür anıtkabir ve Çanakkale şehitliği var.”
“Mart 2024 yerel seçimlerinde Genel Merkez hangi adayımızı İzmir’e verirse biz arkasında olacağız. Çalışacağız ve her ilçede başaracağız” diyen Kınık Belediye Başkanı Doğruer “Merkezi Hükümet  bizde,ilçemiz bizde, İzmir’i de alırsak tadından yenmez”şeklinde konuştu.

Yorum Yaz