TOPODRONE Jeodezik PPK uçak ile büyük ve küçük hektar uçuşlar yapabilirsiniz.

TOPODRONE Jeodezik  PPK uçak ile büyük ve küçük hektar uçuşlar yapabilirsiniz.
Geniş alanlarda yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için yeni TOPODRONE jeodezik uçağın daha önce duyurusunu yapmıştı.
TOPODRONE Jeodezik PPK uçak ile büyük ve küçük hektar uçuşlar yapabilirsiniz.

TOPODRONE Supercam PPK - 4 saate kadar uçuş sürelerine sahip yeni jeodezik uçak ile büyük hektar uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Geniş alanlarda yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için yeni TOPODRONE jeodezik uçağın duyurusunu yapmıştı.

haber arası detay

TOPODRONE , İnsansız Sistemler Şirketler Grubu ile birlikte , tüm Supercam insansız hava araçları ( İHA ) hattında TOPODRONE PPK multisystem L1 / L2 GNSS alıcılarının büyük ölçekli testlerini gerçekleştirdi ve doğruluk açısından mükemmel sonuçlar aldı.

Bir ortaklık anlaşması imzaladık ve klasik Supercam kanatlarına ve Supercam VTOL dikey kalkış ve iniş uçağına dayanan bir TOPODRONE Supercam PPK jeodezik insansız sistemleri serisini satışa sunuyoruz.
Diziliş:
TOPODRONE Supercam VTOL SX350 PPK - dikey kalkış ve iniş yapan uçak, 2 saate kadar uçuş süresi
TOPODRONE Supercam S350 PPK - iniş sırasında kanatları serbest bırakmak için bir sisteme sahip klasik bir kanat, 4 saate kadar uçuş süresi vardır.
TOPODRONE Supercam S150 PPK - hızlı açılma sistemine sahip tek parça kanat , 1,5 saate kadar uçuş süresi vardır.
Her uçak bir TOPODRONE PPK jeodezik alıcı ile donatılmıştır ve profesyonel Sony kameraları kullanarak yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığına, Micasense ve Parrot multispektral kameraları kullanarak bitki koşullarını izleme sorunlarını çözmeye ve hatta TOPODRONE LIDAR 200 ULTRA tescilli lidarları kullanarak lazer tarama gerçekleştirmeye izin verir.
Olası yük:
Yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için profesyonel kamera Azimut stabilize bir platforma monte edilebilen Sony R10C 20Mp
Yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için profesyonel kamera Azimut stabilize platforma monte edilebilen Sony A6000 24Mp
Yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için profesyonel kamera Azimut stabilize platforma monte edilebilen Sony RX1RII 42Mp
Micasense RedEdge-Mx Multispektral Kamera
Micasense Altum multispektral kamera
Parrot Sequoia + multispektral kamera
Lazer tarayıcı TOPODRONE LIDAR 200 ULTRA
Kompleksler ne zaman satışa çıkacak ve nasıl satın alınacak?
Satışlar bugün başlıyor , kompleksin teslim süresi ödeme tarihinden itibaren 4-6 haftadır.

Uçaklar, operasyon, yük ve ek seçenekler için gerekli tüm yazılımlarla birlikte eksiksiz bir anahtar teslimi paket halinde sunulmaktadır.

Satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, size önerilen kitin tüm bileşimini ve maliyetini gösteren ticari bir teklif göndereceğiz.


Hava fotoğrafçılığı için jeodezik dronlar ve yüksek hassasiyetli çözümler üretiyoruz. RTK ve kontrol noktalarını kullanmadan x, y, z'de 3 cm'ye kadar doğruluk elde etmenizi sağlayan DJI drone'larını PPK'ya

yükseltmek için hizmetler sunuyoruz . DJI Mavic Pro, Mavic 2 Pro, Phantom 4 Advanced, Phantom 4 Pro v2.0, Inspire 2, Matrice 200, Matrice 210 ve Matrice 600 Pro drone'larına kurulum için hazır PPK kitleri geliştiriyor ve satıyoruz. Uçak ve multicopters tabanlı uçmaya hazır otomatik endüstriyel PPK çözümleri sunuyoruz.

Profesyonel uçaklar üretiyoruzdikey kalkış ve iniş (VTOL PPK) ile, kendi tasarımımızın çift frekanslı L1 / L2 GNSS alıcısı ile donatılmıştır. Müşterinin ihtiyaçlarına göre her türlü yükü, örneğin yüksek hassasiyetli hava fotoğrafçılığı için kameralar, bitki endekslerini ve hassas tarım için multispektral kameralar, nesneleri aramak, araziyi izlemek ve ısı haritaları oluşturmak için termal kameralar kuruyoruz.  Yüksek hassasiyetli jeodezik hava fotoğrafçılığı siparişi vermek için

bir hizmet başlattık :  geo.topodrone.ru Uzamsal verileri

işlemek için hizmetler sunuyoruz : ortofotomap oluşturma, dijital yükseklik modelleri, dijital arazi modelleri ve yüksek hassasiyetli 3B modeller. Her karmaşıklıkta topografik ve jeodezik işler yapıyoruz.

Eğitim veriyoruzhem deneyimli kullanıcılar hem de insansız teknolojileri işlerinde ilk kez kullanmayı planlayanlar için uçuşlar ve veri işleme.


Topo Drone Genel Konular

Kendi üretimi. Önerilen tüm jeodezik çözümleri bağımsız olarak geliştiriyor ve üretiyoruz, ekipman fabrikada üretiliyor ve tüm dünyada satılıyor: Rusya ve EAC ülkelerinde Moskova şubesi https://topodrone.ru/ ve yurtdışında ürünlerimiz üzerinden sipariş edilebilir  İsviçre alt bölümü https://topodrone.org/ üzerinden satın alınabilir  .
Yüksek kalite ve hassasiyet. Jeodezik dronlarımız, şu anda piyasadaki en iyi dronlar olan DJI cihazlarına dayanıyor, onlar için yapılan yükseltmeler yüksek kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip. U-Blox ZED-F9P çipini temel alan kendi üretimimiz olan kompakt yerleşik çoklu sistem L1 / L2 GNSS alıcısı, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo ve SBAS'tan gelen uydu sinyallerinin istikrarlı bir şekilde alınmasını, elektronik kamera panjurları nedeniyle bile inanılmaz senkronizasyon doğruluğu sağlar. Veri aktarım protokollerinin kodunun çözülmesi ve bağlantı yükseltmelerinin özel olarak tasarlanmış kablolarla doğrudan dronun kendi kartına bağlanması, bu da kameranın deklanşör serbest bırakılması hakkında herhangi bir gecikme olmadan bilgi almanıza ve yüksek hassasiyetli fotoğraf merkezleri elde etmek için anında işaretler kaydetmenize olanak tanır. 20 Hz'ye kadar frekansta işaretlerin kaydedilmesini sağlar, 


Eşsiz tasarım. Temel özellik, yükseltmelerin dron gövdesi üzerindeki konumu ve içinde değil - dronun temel tasarımını değiştirmiyoruz ve dahası, yükseltmelerin endüstriyel tasarımı tekrarlanırken standart elektronik bileşenleri değiştirmiyoruz. stil ve dronların tasarım özelliklerini ve 3D yazıcılara baskı yapmak yerine döküm teknolojilerine göre yapılan gövdeleri dikkate alır, GNSS alıcısını olası mekanik hasarlardan tamamen korur. Anten her zaman kameranın merkezinin yukarısında bulunur ve GNSS verilerini işlerken, drone'nun atalet navigasyon sisteminden gelen veriler, uçuş sırasında anten eğimini düzeltmek için kullanılır ve bu da daha fazla doğruluk sağlar. Kullanılan tüm elektronik bileşenlerin kompakt boyutları, son derece düşük ağırlıkta hazır yükseltmeler sağlar (örneğin, DJI Mavic 2 Pro için bir yükseltmenin ağırlığı 60 gramdan azdır), bu nedenle, dronun aerodinamik özellikleri üzerinde herhangi bir etkisi yoktur ve uzun bir uçuş süresi korunur. Çözümlerimizden herhangi birini uygularken, yer kontrol noktalarını yerleştirmeye ve koordine etmeye gerek yoktur - saha çalışması gerçekleştirirken zamandan ve paradan tasarruf edersiniz.

Ücretsiz çalışma materyalleri. Sitede "İndirmeler" bölümünde , fotogrametrik işlem için önerilen tüm ürünlerde ve her jeodezik drone için uçuş planlama, GNSS verilerinin işlenmesi ve alınan verilerin işlenmesine ilişkin veri setleri, kılavuzlar ve video eğitimleri halka yüklenmektedir. Tüm içerik ücretsiz olarak indirilebilir ve satın alınmadan önce incelenebilir.
Eğitim Kursları.  Tüm müşteriler için ücretsiz eğitimin yanı sıra ticari ileri düzey kurslar da sağlıyoruz. Eğitim kurslarının programını görüntüleyebilir ve Eğitim bölümünde bunlara kaydolabilirsiniz .

Donanım garantisi.  Yalnızca ücretsiz veya başka bir eğitim kursunu tamamlayan müşterilere verilir. Ekipmanın teşhisi ücretsiz olarak, onarım ve bakımı ise kendi profesyonel servis merkezimizde yapılmaktadır. Satılan tüm ekipmanlar için bir garanti veriyoruz: dronlar için 12 ay veya 200 uçuş, uçaklar için 12 ay veya 100 uçuş, herhangi bir pil için 6 ay, aksesuarlar için 12 ay. Garanti, dronun düşme nedenlerine bakılmaksızın, çalışma koşulları ihlal edilen ekipmanı ve yükte mekanik hasarı kapsamaz.
Teknik Destek.  Yalnızca ücretsiz veya başka bir eğitim kursunu tamamlayan müşterilere verilir. Personel, yüksek hassasiyetli jeodezik ölçüm teknolojisi ve ekipman ve yazılımın çalıştırılmasıyla ilgili herhangi bir soruyu yanıtlamak için gerekli niteliklere sahip profesyonel pilotlar ve araştırmacılar istihdam etmektedir. Tüm talepler [email protected] e-posta ile  ve +7 (499) 938-79-18  dahili telefon  ile kabul edilir . 2 iş saatlerinde. Kabul edilen bir başvuru için yaklaşık yanıt süresi, başvurudan sonra 48 saattir.

Otomatik görevler. Ekipmanlarımızın yardımıyla jeodezik hava fotoğrafçılığı, önceden oluşturulmuş görevlere göre tam otomatik olarak gerçekleştirilir ve özel pilotluk becerileri gerektirmezken, alansal, doğrusal, cephe desteği dahil olmak üzere seçtiğiniz herhangi bir görev planlama yazılımını kesinlikle kullanabilirsiniz. araziyi dikkate alan anketler ve uçuşlar, örneğin UgCS Pro .
Rahatlık ve kolay kullanım. Ekipman tamamen bağımsız olarak çalışır, yerleşik GNSS alıcısının ön ayarını ve çalışma sırasında düzenli ek eylemleri gerektirmez. GNSS verileri, yüksek yazma hızına ve güvenilirliğe sahip bir hafıza kartına kaydedilir; alıcıya Wi-Fi bağlantısı gerektiren çözümlerin aksine, sonraki işlemler için veri alımı anında gerçekleşir. Ek olarak, kurulu yükseltmeler, standart drone taşıma kasalarının kullanımına izin verir.

GNSS veri eşitleme için ücretsiz yazılım. Her jeodezik drone ve yükseltme kiti , bir baz istasyonundan (veya baz istasyonu ağlarından) GNSS verilerini eşitlemenize, yerel bir koordinat sistemine dönüştürmenize, fotoğraflama merkezlerinin yüksek hassasiyetli koordinatlarını kaydetmenize olanak tanıyan TOPOSETTER 2.0 Pro GNSS veri işleme yazılımı ile birlikte gelir birkaç tıklama ve daha fazlasıyla fotoğrafların meta verilerine dönüştürün . 
Fotogrametrik işleme yazılımı. Ekipmanımız, Pix4Dmapper, Pix4Dcloud ve tüm Pix4D ürün serisi, Agisoft Metashape, Bentley Context Capture, LIDAR360 ve diğerleri gibi modern fotogrametrik ürünleri destekler. Bu ürünler, drone ve yükseltme fiyatlarına dahil değildir ve ayrıca satın alınmalıdır .

Jeodezik yükseltmelerimizin kendi kendine kurulumu yalnızca 10-15 dakika sürer , dronun elektronik bileşenlerini tehlikeye atmaz ve standart tasarımında değişiklik yapmaz - tüm yükseltmeler hazır kablolarla standart drone konektörlerine bağlanır, hiçbiri lehimleme ihtiyacı. Jeodezik yükseltmelerin kendi kendine kurulumuyla ilgili eğitim videoları Youtube kanalımızda mevcuttur . Ancak, kendiniz kurmak istemiyorsanız drone'u bize gönderebilirsiniz - bu, yükseltme maliyetini etkilemez veya yapabilirsiniz

Sipariş prosedürü. Ekipman ve / veya hizmet sipariş etmek için "Sepete ekle" butonuna tıklayabilir, verileri doldurup sipariş verebilir veya sitenin herhangi bir yerinde bir geri bildirim formu doldurabilir, geri arama siparişi verebilir, +7 (499) numaralı telefonu arayabilirsiniz 938-79-18 veya bize [email protected] e-posta ile  yazın . Birkaç saat içinde danışma ve ticari bir teklifin oluşturulması için sizinle iletişime geçeceğiz. Ticari teklif 14 gün geçerlidir. Mal ve hizmetlerin fiyatı, döviz kurları ve tedarikçi fiyatları gibi birçok faktöre bağlıdır, bu nedenle, ticari bir teklifin sona ermesinden sonra fiyatların geçerliliğini garanti edemeyiz.


Sözleşmenin yürütülmesi ve ödeme. Ayrıntılı bir danışmanlık yaptıktan ve ekipman yapılandırması üzerinde anlaştıktan sonra, ekipmanın satın alınacağı bireysel girişimci veya tüzel kişiliğin ayrıntılarını göndermeniz gerekir. Yanıt olarak size bir imza sözleşmesi ve ödeme için bir fatura gönderilecektir. Ekipmanla birlikte yazılım satın alınırsa, yazılımın münhasır olmayan haklarının devri için bunun için ayrı bir alt lisans sözleşmesi yapılır.
Teslimat süresi. Para alındıktan sonra sipariş üretime başlar, teslim süresi sitedeki malların durumuna bağlıdır ve ödeme anından itibaren hesaplanır:
"Stokta" : 5 iş gününe kadar;
"Beklenen" : 15 iş gününe kadar;
"Sipariş üzerine" : 30 iş gününe kadar; 
"Stokta yok" : bireysel teslimat süresi veya üretim dışı.
Sevkiyat ve teslimat.  115280 adresindeki TOPODRONE deposundan Moskova, m. Avtozavodskaya, st. Leninskaya Sloboda, 26, BC Omega-2, bina C, kat 3, ofis 313 . Yazılımın teslimi, lisans anahtarlarının e-postaya gönderilmesi ve dağıtım kitinin üreticinin web sitesinden indirilmesi şeklinde gerçekleştirilir. Rusya Federasyonu topraklarında teslimat, nakliye şirketleri tarafından yapılır ve TOPODRONE tarafından üretilen ekipmanı satın alırken fiyata dahildir, diğer ekipmanların teslimi masrafları alıcıya aittir. Teslim süresi alışveriş merkezinin çalışmasına bağlıdır. Ayrıca nakliye firmanızın kuryesi ile kargo teslimini sipariş edebilir veya depomuzdan kendi kendinize teslim alabilirsiniz.

Bayiler ve acenteler Nasıl temsilcimiz olunur?
Çağrı  7 (499) 938-79-18  veya bir e-posta göndermek  [email protected]  ve kişilerinizi "Ben bir ajan olmak istiyorum" konulu
Özel bir CRM formu ve bayi fiyat listesi aracılığıyla ilgilenen müşterileri kaydetmek için bir bağlantı alın
İş arkadaşlarınıza ve arkadaşlarınıza çözümlerimizin faydalarından bahsedin
İlk  eksper drone satışınız veya yükseltmenizden komisyon kazanın
Bayimiz nasıl olunur?
Temsilciler için tüm koşulları tamamlayın
Drone'nuz için Surveying Drone'umuzu veya Surveying Upgrade'i satın alın
Ürünlerimizi güncel isimler, fiyatlar, fotoğraflar, açıklamalar ile web sitenize yerleştirin ve verileri güncel tutun
Bayiler için özel uzaktan eğitim alın.
Müşterileriniz tarafından yapılan anket uçağı veya yükseltmelerinin ilk ve sonraki tüm satışlarından komisyon alın veya müşterilerinize satmak için bir bayi indirimi ile çözümlerimizi satın alın
Temsilcilere ve bayilere ne tür destek sağlanıyor?
Size ve müşterilerinize e-posta, telefon ve Telegram ile neredeyse 7/24 teknik destek sağlıyoruz
İlgili bilgi materyallerini düzenli olarak paylaşıyoruz: tüm ürünler için fiyat listesi, standart anahtar teslimi teklifler, güncellenmiş kılavuzlar, videolar ve örnek veri setleri, müşterilere gönderilecek kapak mektubu şablonları
Bayilerin iletişim bilgilerini, çözümlerimizi tanıttığınız bölgeyi belirten "Bayiler ve Temsilciler" bölümüne yerleştiririz


Bir müşteriyi nasıl kaydederim?
Her temsilci ve satıcıya, istemcileri kaydettirmek için CRM formuna bir bağlantı sağlanır
Kendinizle ilgili bilgileri doldurun
Müşteri bilgilerini doldurun
Müşterinin neye ihtiyacı olduğunu, hangi görevleri çözmesi gerektiğini ve ona halihazırda ne önerdiğinizi belirtin
Alınan başvurular nasıl işlenir?
Gönderilen başvuru, müşteri adayı (yeni talep) şeklinde CRM'mize (müşterilerle çalışma sistemi) ulaşır.
Her talebi manuel olarak işleriz: müşterinin daha önce başvurup başvurmadığını ve hangi taleple müşterinin verilerini CRM'nin ana bölümüne girer ve size atarız.
Bir müşterinin doğrudan talebi olması durumunda, öncelikle  sizinle iletişim kurmaya devam etmenizi öneriyoruz , aksi takdirde sizi talebi hakkında bilgilendirir ve müşteriye kendimiz rehberlik etmeye devam ederiz.
 

TOPOSETTER 2.0 Pro  P4RTK , TOPOSETTER 2.0 Pro'nun DJI Phantom 4 RTK desteğiyle geliştirilmiş bir sürümüdür . Herhangi bir koordinat sisteminde GNSS ölçümlerinin otomatik olarak sonradan işlenmesi ve EXIF ​​görüntü etiketlerindeki navigasyon koordinatlarının GNSS verilerinin sonradan işlenmesinden sonra elde edilen yüksek hassasiyetli koordinatlarla değiştirilmesi için basit ama güçlü bir araç, çıktı malzemeleri.
TOPOSETTER 2.0 Pro P4RTK , DJI Phantom 4 RTK'dan GNSS verilerini PPK modunda işlemenize izin verir , böylece sahada internete bağlanmanıza ve RTK modunda bir baz istasyonuna bağlanmanıza gerek kalmaz.

İşlevsellik
TOPOSETTER 2.0 Pro  P4RTK , el emeği miktarını önemli ölçüde azaltan ve daha fazla fotogrametrik işleme için verileri hazırlamak için harcanan zamandan tasarruf sağlayan ek otomasyon yeteneklerine sahiptir:
DJI Phantom 4 RTK ile GNSS PPK İşlemesini destekler

Herhangi bir koordinat sisteminde GNSS ölçümlerinin işlenmesi
Bir PRJ dosyasından koordinat sistemlerini yükleme
GNSS verilerinin sonradan işlenmesi
GNSS ölçümleri için ek ayarlar
GNSS verilerini UBX formatından RINEX'e dönüştürme

Anten XYZ Ofset Ayarı

Drone IMU verilerine dayalı anten eğim düzeltmesi 

Kalibre edilmiş kamera odak uzaklığı hesaplama işlevi
Deklanşör hızına bağlı olarak fotoğrafların XY koordinatlarının düzeltilmesi
Bir baz istasyonundan birden fazla uçuşun toplu olarak işlenmesi

Görüntülerin ve koordinatların otomatik eşlenmesi
Resimlerin otomatik olarak yeniden adlandırılması

Fotoğrafların EXIF ​​etiketlerine yatay ve dikey hatanın yüksek hassasiyetli XYZ koordinatlarını kaydedin
Koordinatlara sahip bir metin dosyasını Pix4Dmapper ve Agisoft Metashape ile uyumlu formatlarda kaydetme yeteneği

PPP teknolojisi kullanılarak bir baz istasyonunun koordinatlarının hesaplanması

Hava fotoğraflarını yüklemek için JPG, TIFF, DNG formatlarını destekler

UgCS, profesyonel bir hava araştırma planlaması ve İHA kontrol yazılımıdır

Çok çeşitli uçuş platformlarını destekler: DJI: Phantom 4/4 Pro, Phantom 3, Phantom 2, Inspire 2, Inspire 1/1 Pro / Raw, Mavic Pro, A3, N3 , Matrice 600/600 Pro, Matrice 200/210 / 210RTK, Matrice 100, A2, Naza-M v2, WooKong-M, Vision2 +, Ace One; Ardupilot, Px4 ve diğer MAVLink uyumlu çoklu motorlar, sabit kanatlar ve VTOL'ler; YUNEEC: H520; Mikrokopter; Mikropilot; Mikrodronlar; LockheedMartin: Kestrel, Indago

3 boyutlu arazi modelleri oluşturmak için alan, rota ve perspektif hava fotoğrafçılığını planlamak için zengin ve esnek araçlara sahiptir; rölyef, uçuş bölgeleri ve pil değiştirme ihtiyacını hesaba katarak, kalkıştan farklı bir iniş noktası belirlemenizi sağlar. site.

Bir joystick veya CLICK & GO teknolojisi kullanarak bir bilgisayardan

İHA'yı kontrol etme yeteneği sağlar.Photoscan, Pix4D, vb. Özel yazılımlarda müteakip fotogrametrik işlemeyi basitleştirmek için görüntülerin coğrafi kodlamasının yapılmasına izin verir.

3B bina modellerinin, dijital yükseklik modelinin, KML'nin, coğrafi kodlu görüntülerin ve çok daha fazlasının içe aktarımı mevcuttur

Yorum Yaz