Uluslararası güvenlik standardında ilk helikopter oldu

Uluslararası güvenlik standardında ilk helikopter oldu
Uluslararası güvenlik standardında ilk helikopter oldu

ABERDEEN, İngiltere, 22 Mart 2021 / PRNewswire / - Bristow Group Inc. (NYSE: VTOL), Birleşik Krallık'ta uçağının uçuşa elverişliliğini sağlamak için tasarlanmış yeni bir zorunlu uluslararası havacılık güvenliği standardına ulaşan ilk helikopter operatörüdür.

haber arası detay

 

Bristow, Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı'nın ardından, Sivil Havacılık Otoritesi tarafından belirlenen Ağustos 2021 zorunlu uygunluk tarihinden çok önce, 22 Mart 2021'de - Sürekli Uçuşa Elverişlilik Yönetimi Organizasyonu sertifikası (Kısım CAMO olarak bilinir) - sertifikasını resmen aldığını bildirdi. yönergeler.

Kısım CAMO, uçuşa elverişlilik operasyonlarından sorumlu olanların emniyet yönetimi ve uyumluluk takibini içeren bir yönetim sisteminin kurulmasını, uygulanmasını ve bakımını ilk kez resmi olarak gerektiren yeni prosedürleri içerir.

Bristow İngiltere Petrol ve Gaz direktörü Matt Rhodes, "Bristow mükemmel güvenlik sicilimiz ve mühendislik bakımında en yüksek standartlara bağlılığımızla ünlüdür" dedi. "Part CAMO, bir organizasyon olarak yıllardır sürdürdüğümüz bir yaklaşımı resmileştiriyor ve müşterilerimize filomuzun her zaman en yüksek teknik özelliklere sahip olduğu konusunda güvence sağlıyor."

Bristow, Aberdeen'deki üssünde yaptığı bir dizi denetim yoluyla, sisteminin açıkça tanımlanmış sorumluluk ve hesap verebilirlik, güvenlik politikası, riskleri azaltmak için belirlenmiş eylemler, personel için sürekli eğitim ve izleme sistemleri içerdiğini başarıyla gösterdi.

Bir yönetim sisteminin kullanılması birkaç yıldır operatörler için zorunluyken, Kısım CAMO, uçuşa elverişlilik organizasyonları için kapsamlı bir gereklilik içerir.

Bristow, birkaç yıldır mevcut endüstri gereksinimlerinin ötesine geçen bir dizi kılavuz oluşturdu ve onayladı. Parçanın Oluşturulması CAMO sertifikası, Şirketin bağlı olduğu daha sıkı güvenlik yönergeleri için uluslararası doğrulama sağlar.

Rhodes, "Filo destek ekiplerimiz, uçağımızın güvenli ve verimli çalışması için bir temel sağlıyor ve bu akreditasyonu elde etmek, sürekli sıkı çalışmaları ve uçak mühendisliğinde endüstri lideri bir standart sunma konusundaki kararlılıklarının mükemmel bir takdiri" dedi.

Bristow Group hakkında 

Bristow Group Inc., dikey uçuş çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısıdır. Bristow, öncelikli olarak büyük entegre, ulusal ve bağımsız açık deniz enerji şirketlerinden oluşan geniş bir tabana havacılık hizmetleri sunmaktadır. Bristow, Denizcilik ve Sahil Güvenlik Kurumu (MCA) adına birçok ülkede ticari arama ve kurtarma (SAR) hizmetleri ve Birleşik Krallık'ta (Birleşik Krallık) kamu sektörü SAR hizmetleri sunmaktadır. Şirket ayrıca özel helikopter ve sabit kanatlı taşıma hizmetleri de sunmaktadır. Bristow'un şu anda Avustralya, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Guyana, Hindistan, Meksika, Nijerya, Norveç, İspanya, Surinam, Trinidad, Birleşik Krallık ve ABD'de müşterileri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için www.bristowgroup.com adresindeki web sitemizi ziyaret edin  . 

KAYNAK Bristow Grubu

22 Mart 2021'de yayınlandı

Altmış yılı aşkın bir süredir dünyayı aşan havacılık çözümleri ile Bristow, petrol ve gaz müşterilerine helikopter taşımacılığı, arama ve kurtarma (SAR) ve hükümet ve sivil kuruluşlara uçak destek çözümleri sunan dünyanın önde gelen sağlayıcısıdır. Bristow, en son eğitim ve güvenlik standartlarını sunar ve güvenilir, entegre havacılık çözümlerine yönelik artan talebi hedefleyen, endüstrinin en modern uçaklarından yaklaşık 256'lık bir filo içerir.

Yorum Yaz