Yuva Urla Açıldı

 Yuva Urla Açıldı
Urla’da Yuvanızda Gibi Hissedeceğiniz Bir Mekan;  Yuva Urla Açıldı
 Yuva Urla Açıldı

Urla Bademler Köyünde açılan Yuva’nın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Mekanın enerjisi ve sıcaklığı ile Yuva’nın insanlara dönüşümlerinde kucak açan bir alan olması düşüncesiyle varolduğunu dile getiren Kurucu Asya Solhan, “Birbirimize iyi geldiğimiz, farkındalığımızı yükselttiğimiz, kendimize iyi baktığımız, kendimizi sevdiğimiz bir alan yaratmak istedim. Yuva’nın içinde bu hayatı yaşarken mental olarak da bedenen de bize iyi geleceklere, bize güç verecek şeylere yer verme niyetinde olacağım her zaman. Hep birlikte bunu çoğaltarak yaşatacağız.” diyerek duygularını ifade etmiştir. 

haber arası detay

 

Yuva Urla’da Yasemin Dinçler ve Pınar Özer ile yoga, nefes ve meditasyon dersleri başladı. Kettlebell eğitmeni Inna ile de mobility training, cardio ve mat pilates dersleri gerçekleşiyor. 
Aynı zaman da Mutluluk Tasarımcısı Gizem Dağ ve farklı eğitmenler Yuva’da mutluluk, sevgi, sağlıklı yaşam, iyi hissetme üzerine atölyeler ve eğitimler düzenleyecek. 

Kurucu Asya Solhan, herkesi bu yuvanın bir parçası olmaya davet ediyor. Bilgi almak için @yuvaurla instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum Yaz