İZİKAD ‘Biz Bize’ toplantıları devam ediyor

İZİKAD ‘Biz Bize’ toplantıları devam ediyor
Üyeler birbirini tanıyor, birlikte iş yapıyorlar
İZİKAD ‘Biz Bize’ toplantıları devam ediyor

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ‘Biz Bize’ etkinliklerini sürdürüyor. Üyelerin birbirini yakından tanımasını ve birlikte iş yapmasını hedefleyen etkinlikte, farklı sektörlerde yer alan İZİKAD üyesi iş kadınları girişimcilik öykülerini ve yaptıkları çalışmaları üyelerle paylaşıyor.

haber arası detay

 

Alsancak La Cigale’de İZİKAD İş Geliştirme Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen toplantıya İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD Yönetimi ve üyeler katılırken, derneğin yeni üyeleri Damla Şişdağ ve Sibel Elbir'e rozetleri  takıldı.

Zuhal Altınoluk’nun moderatörlüğünü yaptığı toplantıda İZİKAD üyeleri Ebru Acar, Dilek Sarvanlıoğlu  ve Gülşah  Erinç kendilerini ve yaptıkları işleri anlattılar.

“Dernek aidiyetini de artırıyoruz”

Toplantıda konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin,  Biz Bize toplantı serisini başlattıklarını belirterek, üyelerin birbirini yakından tanımasını sağladıklarını söyledi. İZKAD üyelerinin birbirleri ile iş yapmasının dernek aidiyetini de artıracağına inandıklarını belirten Sezgin, “Her toplantımızda 3 üyemiz kendini anlatıyor. Girişimcilik öykülerini bizimle paylaşıyorlar. Biz bu anlatımlardan çok şey öğreniyoruz. Üyelerimizin ne kadar nitelikli ve iş hayatında ne kadar başarılı olduklarına şahitlik ediyoruz. Daha önce başka firmalardan hizmet alan üyelerimiz, bu toplantıların ardından İZİKAD üyesi kendi arkadaşlarını tercih ediyorlar. Bu yararlı projemize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yaz