İzmir Ticaret Odası Meclis üyelerinden 19 mayıs kutlaması

İzmir Ticaret Odası Meclis üyelerinden 19 mayıs kutlaması
İzmir Ticaret Odası Meclis üyelerinden 19 mayıs kutlaması

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTO-MÜD) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir araya gelerek kutladı. Pasaport Dernek Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Meclis Üyeleri eşleri ve çocukları ile birlikte katıldı.

haber arası detay

Hep birlikte hazırlanan kahvaltıda birbirleri ile sohbet etme imkanı bulan Meclis Üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da Türk bayraklı balonlarla süsledikleri dernek merkezinde hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla kutladılar.

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTO-MÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, yeni dernek merkezlerinde üyelerini ve eşlerini ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. 19 Mayıs’ın 104. Yılı anısına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ve üyeleri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutladıklarını dile getiren Aşçıoğlu, “Derneğimiz 2009 yılından bu yana aktif olarak faaliyet gösteriyor. İZTO Meclis üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyoruz. Onun kurarak bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni her zaman koruyacağız. Kendisine minnettarız. Eğer bu ülkede özgürce çalışıyorsak, ekonomiye katkı sağlıyorsak hep onun sayesindedir. Bir kez daha kendisini rahmetle anıyoruz” dedi.

Kahvaltı sonrası da yeni dernek merkezlerinde sohbete devam eden üyeler, hep birlikte günün anısına fotoğraf çekimi de gerçekleştirdiler. 

Yorum Yaz