Jet müdür Erhan Dayı deprem bölgesinde

Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in memleketi olan Balıkesir ilinin Havran ilçesi nüfus müdürü Erhan Dayı Kahramanmaraş'ın en kalabalık ikinci ilçesi olan Dulkadiroğlu'nda depremzede vatandaşlara hızlandırılmış nüfus kimlik kartı veriyor.

Havran ilçesinde jet müdür olarak olarak bilinen nüfus müdürü Erhan Dayı beş kişilik ekip ile birlikte Dulkadiroğlu ilçesine görevlendirildi. Bu ilçede vatandaşlara yeni kimlik kartlarını ve ölüm tutanaklarını geçiyor. Havran ilçesin de hızlı yaptığı hizmetler ile jet müdür olarak olarak tanınan Erhan Dayı : "Çanakkale Kahramanı Kocaseyit in Memleketinde görev yapan Havran nüfus müdürü Kahramanmaraş ta 6 şubatta yaşanan deprem nedeniyle Kahramanmaraş deprem bölgesi Dulkadiroğlu ilçesine Sayın bakanımız Süleyman soylu ve genel müdürümüz Şefik Aygül’ün görevlendirmeleriyle bize ihtiyaç olana kadar buradayız Allah bize bu görevi nasip etti yaraları sarıyoruz.  Devletimiz gücü her zaman her yerdedir. Allah devletimize zeval vermesin. Gece gündüz demeden depremzede kardeşlerimize hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz. Allah bir daha bu millete böyle bir afet vermesin. büyük üzüntü içerisindeyiz, elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Depremzede vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde yeni kimlik kartlarını ve depremde vefat eden kardeşlerimizin kayıt işlemlerini yapıyoruz. Görevimizi tamamlayıncaya kadar buradayız." ifadelerini kullandı. 

EDREMİT KÖRFEZİ'NDE JET MÜDÜR OLARAK BİLİNİYOR.

Balıkesir ili Havran ilçesinde yapmış olduğu hızlı işlemler ile adı jet müdür olarak bilinen Erhan Dayı tüm Edremit Körfezi'ne hızlı bir şekilde, yeni kimlik kartı, yeni ehliyet çıkarıyordu. Edremit Körfezi'nde Randevusu olmayanları bile kabul eden Jet Müdür Erhan Dayı  köylünün ayağına giderek yeni kimlik kartlarını vermeye devam etti. Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in  köyünde yeni kimlik kartı olmayan vatandaşların hepsini kimlik kartlarına kavuşturmuştu...

Nüfus müdürü Erhan Dayı, depremzede vatandaşlara yeni kimlik kartlarını verdikten sonra onların dertlerini de dinlemeyi, onlar ile acısını paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

Yorum Yaz