Laycom Harita tüm Türkiye'ye Drone kiralama hizmeti veriyor

Kayseri ( Kocasinan ) - Merkezi Kayseri Kocasinan'da bulunan Laycom Harita tüm Türkiye geneline drone kiralama hizmeti veriyor. Yurtiçi ve Yurtdışı Harita ölçüm cihazları kiralama sektöründe ülkemizde lider konumda olan Laycom Harita fotogrametrik dronu olmayan veya iş yoğunluğu fazla olan fotogrametri ve harita bürolarına drone kiralama hizmetini profesyonel çapta katkı sunan başarılı firmalar arasında yer almaktadır.

Küçük, orta, büyük , ve ultra büyük projeler için iha operatörü ile birlikte tüm Türkiye geneline drone kiralama hizmeti veren Laycom harita fotogrametrik projelerin maliyetinin azalmasını ve hızlı iş bitirilmesine büyük katkı sağlıyor. İnsansız Hava Aracı kiralamak için Laycom Harita iletişim bilgilerinden firmaya ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Laycom Harita'nın uzman operatör ile kiraya vermiş olduğu drone ile hangi işleri yapabilirsiniz. 

Maden ocakları kübaj ve hafriyat hesaplama, İller Bankası Halihazır Yönetmeliğine uygun 1/1000 ölçekli sayısal halihazır harita üretimi, Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi, DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi True Ortofoto harita üretimi, Koridor haritalama; Yol, Akarsu yatakları, Enerji nakil ve boru hattı haritaları ve bir çok alanda koridor haritalama işlerini de yapabilirsiniz.

Laycom Harita ile ; Medium Format Kamera ile cm hassasiyetinde projelere imza atabilirsiniz.

Laycom Harita Tüm Türkiye'ye drone kiralama hizmeti veren profesyonel şirketlerden biridir.

Jeodezik uçak TOPODRONE, geniş alanlar üzerinde yüksek hassasiyetli jeodezik hava fotoğrafçılığı yapmak için tasarlanmıştır. Tüm uçaklar, kontrol noktaları kullanmadan plan ve yükseklikte 2-3 cm hassasiyetle jeodezik hava fotoğrafçılığı yapılmasına olanak tanıyan yerleşik IMU'lu TOPODRONE PPK yerleşik multisystem L1 / L2 GNSS alıcıları ile donatılmıştır. Fotogrametrik işleme yazılımı. Ekipmanımız, Pix4Dmapper, Pix4Dcloud ve tüm Pix4D ürün serisi, Agisoft Metashape, Bentley Context Capture, LIDAR360 ve diğerleri gibi herhangi bir modern fotogrametrik ürünü destekler.

Yüksek hassasiyetli jeodezik hava fotoğrafçılığı, tek frekanslı L1 GNSS RTK / PPK veya çift frekanslı L1 / L2 GNSS RTK / PPK alıcıları ile donatılmış profesyonel insansız hava araçları ile gerçekleştirilir, bu da 3 cm hassasiyetle fotoğraflama merkezlerinin belirlenmesine olanak sağlar x, y, z.

Elde edilen verilerin fotogrametrik işlenmesi, son derece ayrıntılı dijital arazi ve rölyef modellerinin oluşturulması, yoğun nokta bulutunun otomatik sınıflandırılması (yer yüzeyinin seçimi, müstakil binalar, bitki örtüsü, yollar ve diğer teknik nesneler) ile otomatikleştirilmiş bir modda gerçekleştirilir , ortomosaiklerin yapımı ve nesnelerin 3B modelleri. gibi bir çok dalda veri işlemesine olanak sağlamaktadır.

Laycom Harita Yurtiçi ve Yurtdışı harita ölçüm cihazları kiralama şirketlerinin başında gelmektedir.

KAYSERİ (Kocasinan) - Harita mühendisi ve harita teknikerlerine  müjdeli haber Laycom'dan geldi. Düşünün yeni büro açtınız hemen harita ölçüm ekipman derdine düşmemenizi tavsiye ederim. Öncelikle şunu bilmenizde fayda var. ilk aşamada bütçenizi aşacak yatırımlar yaparak mı yoksa hazır olan ölçüm cihazlarını deyenerek kiralamak mı mantıklı? Harita sektöründe çalışan biri olarak tabiki kiralamak daha mantıklıdır. Bu durumda haritacı ve teknikerlerin imdadına mesleginde uzman olan Laycom firması yetişmektedir. Laycom Harita 62 adet cihaz parkuru ve 7/24 teknik hizmetle tüm Türkiye ve yurtdışına hizmet veriyor, 2013 yılından beri harita sektöründe faaliyet gösteren firma harita faliyetleri yürüten büro,firma ve şirketlere harita ölçüm cihazı ve ekipman kiralama hizmeti veriyor. Laycom firmasından büyük müşteri memnuniyeti işitiyorum. Başarılı firmayı gündeme almak ve haritacıları haberdar etmek istedim. Haritahaber olarak Laycom firma sahibi Hasan Bey'le uzun bir konuşma yaptık. Firma faaliyetlerinden bahsetti, biz de kaleme aldık. Harita ölçüm cihazlarını durum ve şartlara göre kiralamanın daha mantıklı olacağı kanısına vardım.  

Firma sadece harita ölçüm cihaz ve ekipmanları değil, insansız hava aracı kiralaması yaparak havadan haritalama işlerinizi de drone satın almadan kiralayarak yapmanıza imkan sunuyor. insansız hava aracı kiralamada sadece drone değil aynı zamanda pilotla birlikte kiralıyorsunuz. Haritacı olarak size düşen en hızlı bir biçimde projelerinizi yapıp kendinize kazanç oluşturup,  sermaye yaparak hayalinizdeki ölçüm ve haritalama ekipmanlarına ulaşmak için Laycom firması ilk adım olacaktır. www.laycomharita.com internet sitelerini inceleme fırsatım oldu. Çok geniş cihaz yelpazesinden birini seçip firma ile iletişime geçip kiralama işlemine başlıyorsunuz.  Firma Türkiye'nin neresinde olursanız olun tüm Türkiye ve yurtdışına kiralama hizmeti veriyor.

Yeryüzü ve dünyanın varoluşundan beri süre gelen meslekler anlamında kendine uzun vadede yer bulmuş olan sosyal mesleklerden biridir Haritacılık. Gelişen ve sürekli teknoloji ile kendini biraz daha ileriye taşıyan bu mesleğin her zaman büyük ve maliyetli araç gereçleri olmuştur. Bu araç gereçlerin temini konusunda düşük bütçeli şirketler ve büyük bütçeli şirketlerin sermayelerini korumak istemesi her zaman öngörülü şirketlerin planları arasında yer almıştır.

LAYCOM HARİTA MÜHENDİSLİK MİMARLIK BİLİŞİM KİRALAMA KALİBRASYON İTHALAT VE İHRACAT LTD Şti Bu amaçlar doğrultusunda sektöre  bu yüksek maliyetli olanakları daha kolay ulaşılabilir ve düşük bütçeli imkanlar sunmak üzere 2013 yılının sonlarında ortaya çıkmıştır. Totalstation, 3D Lazer Tarayıcılar, İHA'lar, Teodolitler, GPS / GNSS Ölçme Ekipmanları, İnşaat Lazerleri, Seviyeler, Yardımcı Dedektörler, Güvenlik ve Kullanılmış Araştırma Ekipmanı dahil olmak üzere çok çeşitli hassas ölçme ekipmanı sunmaktadır..Cihaz parkurunu her geçen gün büyüterek 58 adet Leica marka totalstation ve gps ile kiralama anlamında yurtiçi ve yurtdışı hizmet vermektedir. Bu hizmetlerinde her zaman için olumlu tepkiler almış son teknoloji ürünleri ulaşılabilir hale getirerek kiralama sektörünün cihaz parkurun anlamında en Türkiye’nin en büyük ekipman kiralama ofisi olarak hizmetine devam etmektedir.

  Harita ölçüm cihazları kiralama avantajları oldukça fazladır , bu sebeble her zaman için ihtiyaç duyulan bir sektördür. Kısa veya uzun vadede ekipmana ihtiyacınız olduğunda, ancak doğrudan satın alma taahhüdü vermek istemediğinizde, tarama ve ölçme ekipmanı kiralamak akıllıca bir harekettir. Kiralama, sermayeyi korumanıza, ekipmanı satın alma taahhüdünde bulunmadan önce test etmenize olanak tanır ve size daha büyük veya daha karmaşık anket projeleri için hızlı bir şekilde ölçeklendirme esnekliği sağlar.

Yeni mezun Harita mühendisleri, harita teknikerleri gibi sektöre yeni giriş yapan genç meslektaşların yüksek bütçelerden kurtularak daha büyük iş ve projelerde zaman kaybetmeden yerlerini almasını sağlar. Bir çok markanın yer aldığı Türkiye ‘de sizi bu karmaşadan satın almak istediğiniz ürünü satın almadan test etme olanağı sunmaktadır, buda sizi ileride yaşanacak pişmanlıkdan kurtarmaktadır. Ayrıca çalınma ve kırılmalara karşı şirketimizin sigortalı kiralama hizmeti vermesinden dolayı sizi bu tür endişelerden kurtarır. Projelerinizde aktif şekilde çalışma halinde iken arızalanma, kırılma gibi durumlarda sizler en kısa süre yedek makina tedariği ile bü yüktende sizi kurtarmış bulunuyor. Totalstation ve Gps ve Nivo vb. tüm ekipmanlarımız belgeli ve bakımları yapılmış şekilde müşterilere ulaştırılır.

Laycom Harita hizmetlerinden daha çok faydalanmak ve detaylı bilgiler almak için web sitemizi www.laycomharita.com u ziyaret ederek bizim ile iletişime geçerek detaylı bilgileri alabilirsiniz.

LAYCOM HARİTA İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİMARLIK TARIM OTOMOTİV ENERJİ BİLİŞİM KİRALAMA KALİBRASYON İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ 

Sahabiye Mahallesi.Boylar Sokak 6/3  KOCASİNAN/ Kayseri

Tel: 03522220120  Web Sitesi: www.laycomharita.com E-Posta: [email protected] İnstagram : laycomharita Linkedln :laycomharita

Fotogrametrik projeleriniz ve fotogrametrik havadan haritalama işlerinizde Laycom Harita yanızda Türkiye'nin her yerine operatör pilot ile birlikte insansız hava aracı kiralayıp, fotogrametrik projelerinizi en hızlı bir şekilde yapmanıza olanak sağlayan lider kuruluştur.

Laycom Harita tanıtımını youtube video olarak aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorum Yaz