Leica Pegasus mobil haritalama cihazının dijital şehirleşmede kullanımı arttı

Leica Pegasus mobil haritalama cihazının dijital şehirleşmede kullanımı arttı
Araba, tren veya tekneden dijital gerçeklik yakalamalarına olanak tanır.
Leica Pegasus mobil haritalama cihazının dijital şehirleşmede kullanımı arttı

Leica Pegasus: İki Üstün Mobil Sensör Platformu; Gelişmiş akıllı şehir uygulamaları için nokta bulutuna kalibre edilmiş kesintisiz 360 derece görüntüler Leica Pegasus: Two Ultimate, Pegasus: Two, Leica Geosystem'in güvenilir mobil haritalama platformunun güncellenmiş sürümüdür ve iki arka arkaya kamerayı bir araya getirerek altı kamera birleştirme ihtiyacını ortadan kaldırarak 24 MP 360 derecelik bir görüntüyü kalibre eder. Araba, tren veya tekneden dijital gerçeklik yakalamalarına olanak tanıyan LiDAR profil oluşturucu verileri. Ofiste daha hızlı işlemeyi sağlamak için, çıkarılabilir bir SSD, verilerinizi kolayca çıkarmanıza ve ofise girmenize olanak tanır.

haber arası detay

 

Yeni Leica Pegasus: Two Ultimate, çalışma gününüzü artırır - çeşitli aydınlatma koşullarında ve araç hızlarında çekim yapılmasına olanak tanır - büyük bir sensör / piksel oranı ve bir çift ışık sensörü ile daha yüksek bir dinamik aralık etkinleştirilir. On iki mega piksel artırılmış yan kamera çözünürlüğü ve yerleşik JPEG sıkıştırması ile fotogrametri ve görüntü kalitesi geliştirildi.

Pegasus ile karşılaştırıldığında: Yükseltilen sistemde olası stereo çiftlerinin geometrisi nedeniyle bu konumlardan sunulan fotogrametri ölçümlerine ihtiyaç duyulmadığı için ön ve arka olmak üzere iki kamera kaldırılmıştır.

Yan kameralar 12 MP'de 8,0 FPS sunar, her bir yan kamera 61 ° x 47 ° FOV sağlar
10 m'de maksimum piksel boyutu 3 mm'dir
12 mm lensli ayarlanabilir kaldırım kamerası, yol boyunca veya tünelde hedeflenmiş görüntü yakalamaya olanak tanır
Leica PegasusTwo Ultimate
ÖncekiSonraki
360 derecelik kamera

Yeni 360 derecelik 24 MP kamera sistemi, 'dikişsiz panoramik görüntüler sağlar. Teleskopik bir direk, kamera kafasının hasar görmesini önlemek için kolay saklama sağlar. 360 derece kamera verileri, nokta bulutunu renklendirmek için kullanılabilir. 360 derecelik görüntü ve nokta bulutu birlikte katman olarak görüntülenebilir.

Şehir dijitalleştirme

Şehir altyapılarının, planlamasının ve kaynaklarının dijitalleştirilmesi, Akıllı Şehir'in temelidir, Pegasus: Two Ultimate, büyümenizi ve bu pazar için en iyi çözümü sunma yeteneğinizi sağlayacaktır. Dijital nokta bulutuna kalibre edilmiş kesintisiz 360 ° görüntüler, otonom araçlarla bir gelecek için kolayca gerçekleştirilmiş veri varlıkları sunmanıza yardımcı olacaktır.

Bilgi paylaşımı

Verilere istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişmek ve paylaşmak için yeni Leica Pegasus: WebViewer'ı kullanın. Yazılım, bulutta depolanan yakalanan verilerin daha hızlı görselleştirilmesini, teslim edilmesini ve faturalandırılmasını sağlar. Sistem, gezinmek ve ölçüm yapmak için ek eklentiye ihtiyaç duymadan herhangi bir tarayıcıda nokta bulutu oluşturmaya izin verir.

Artan esneklik

Daha fazla sensör genişletme portu, ek sensörler bağlayarak şehri birler ve sıfırlar halinde yakalamak için ek araçlar sunar. Kullanıcının verileri doğrudan çıkarılabilir sürücüye kaydetmesini ve USB 3.0 arabirimi ile herhangi bir PC veya sunucuya sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlayan endüstriyel, ancak çıkarılabilir USB 3.0 sabit sürücü ile zamandan daha fazla tasarruf sağlanır.

Yorum Yaz