Merve'nin Erdoğan hayali gerçek oldu

Yaşamı boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek isteyen Edremit’teki engelli Merve Aslan’ın hayali gerçek oldu. Merve, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara’da bir araya geldi.

 

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Yönetimi’nin uzun zamandır özel ilgi gösterdiği 27 yaşındaki zihinsel engelli Merve Aslan’ın en büyük hayali yürekten sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görüp sarılmaktı. Partinin Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, sık sık ziyaret ettiği Merve ile geçtiğimiz yıl Eylül ayındaki görüşmesini video ile görüntülemişti. Esrah Gönüldok’un elinden hediyeler alan Merve, hediyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiğini duyunca sevinçten havaya zıplayarak duygusal anlar yaşatmıştı. 8 Ekim günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir mitingi öncesinde hazırlık yapan Merve, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini afişe yazarak dikkat çekmeye çalışmıştı. Afişte, “Seni görmeden buradan gitmem Recep babam” yazıyordu.

Mitingde “Recep Babam” dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşemeyen Merve Aslan, geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Kadın Kolları kafilesiyle birlikte Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkez Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantı çıkışında Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Merve, en büyük hayaline kavuştu. Erdoğan’a sarılarak sevgisini ifade eden Merve, duygusal anlar yaşadı. Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ta, Merve’nin hayalini gerçekleştiren AK Parti Lideri Erdoğan’a teşekkür etti. Duygu yoğunluğu ve yaşadığı büyük heyecanı yüzünden okunan Merve, Erdoğan’ı Edremit’teki evine davet etti. Merve, geçtiğimiz yıl çekilen videodaki konuşmasında Erdoğan’ı evinde misafir etmek istediğini, ona çay, kahve, poğaça ve dolma ikram edeceğini söylemişti.

Yorum Yaz