Milletvekili Mustafa Canbey'den Teşekkür ve İkinci Tur Mesajı

"Ülkemiz ve Balıkesir’imiz 14 Mayıs seçimleriyle bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Aziz milletimizin kararı başımız gözümüz üstünedir.

21 yıldır her seçimde olduğu gibi sandıktan çıkan sonuçları titiz biçimde değerlendirerek gerekli adımları atacağız.

Çünkü biz sırtını sadece milletine yaslayan, milletimizle omuz omuza yürüyen AK kadrolarız. Bunun için milletimiz 21 yıldır teveccühünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’mizden yana göstermektedir.

İnşallah iki hafta sonra tekrardan sandık başına gideceğiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yine milletimizin takdiriyle 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.

Bu vesileyle 14 Mayıs seçimlerinde şahsımı tekrardan milletvekili yapan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Balıkesirimiz için her alanda yeni bir heyacan ve üstün bir gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önceliğimiz; hemşehrilerimizin her türlü sorununda yanlarında olmak ve önemli yatırımların şehrimize kazandırılması için gece gündüz çalışmak olacaktır.

Balıkesir’imizde seçilen diğer milletvekillerimizi kutluyor, gece gündüz demeden kapı kapı, mahalle mahalle çalışma yürüten tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi tekrardan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için tüm gücümüzle çalışma vaktidir.

28. Yasama Dönemi hayırlı uğurlu olsun.

Dağılsın bulutlar, Mazlumlar söylesin şarkılarını Başlasın Türkiye Yüzyılı..."

Yorum Yaz