MÜSİAD yeni kabine değerlendirmesi yaptı

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur; “Yeni Kabine ve Ekonomi Yönetimi Ülkemize Yeni Bir Dinamizm Getirecektir”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Gökhan Temur,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kabine listesini açıklamasının ardından kabine değerlendirmesi kapsamında yazılı bir açıklama yaptı. 

Temur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine ve ekonomi yönetiminin Türkiye'ye yeni bir dinamizm getireceğini belirterek, şu değerlendirmede bulundu: "Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki dönem bakanlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni dönem bakanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Motivasyon Kaynağı Oldu  Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini devralan ve yalnızca ülkemizde değil küresel arenada da önemli bir saygınlığı olan Sayın Mehmet Şimşek'in yanı sıra; geçmişte MÜSİAD'ın 3'üncü dönem Genel Başkanlığı görevini de ifa eden Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat'ın reel sektör ile ekonomi yönetimi arasında önemli bir köprü görevi göreceğine inanıyorum. İlaveten, Devlet Planlama Teşkilatı ve Kalkınma Bakanlığı geçmişiyle Sayın Cevdet Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığına atanması da yeni dönem ekonomi politikalarının devlet yönetiminde bütünsel ve etkin ele alındığını göstermiş, reel sektör beklentileri ile iş piyasalarında oldukça olumlu bir motivasyon kaynağı olmuştur. Bu minvalde Türkiye Yüzyılı'nın temelleri atılırken iş dünyası olarak, bugüne kadar olduğu gibi bakanlarımızla pozitif gündem odaklı bir işbirliği içerisinde ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz"

Yorum Yaz