Phase One PAS 280 MK2 fotogrametrik kamera

Phase One PAS 280 MK2 fotogrametrik kamera
RGB ve NIR görüntüleme için 280MP 4 bantlı bir çözüm mevcuttur.

Yeni nesil Birinci Aşama Hava Sistemleri ile tanışın. Daha hızlı, daha verimli görüntü yakalama. Yeni nesil hava sistemlerimiz ( PAS 280 MK2 ve PAS 150 MK2) , verimliliğinizi artırmak ve uçuş süresini kısaltarak ROI'yi iyileştirmek için tasarlanmıştır.

haber arası detay

 

PAS 280 MK2 ve PAS 150 MK2 artık, doğrudan coğrafi referansın olası kullanımıyla havadan haritalamayı daha verimli hale getiren bir Applanix GNSS-Atalet birimi içeren yeni iX Denetleyici serimiz tarafından desteklenmektedir. Amaçladığınız uygulama ve doğruluk gereksinimlerinize göre çeşitli GNSS / IMU konfigürasyonları arasından seçim yapabilirsiniz.

PAS 280 MK2
20.000 piksel alanı, kompakt boyutu ve ağırlığı ile 280 MP sistemimiz, diğer tüm geniş formatlı sistemlere kıyasla daha yüksek bir yatırım getirisi sağlar. RGB ve NIR görüntüleme için 280MP 4 bantlı bir çözüm mevcuttur.

PAS 150 MK2
150MP hava sistemi, yüksek GSD'yi korurken, çalışmaya ve daha geniş hava kapsamı ile yüksek doğruluklu görüntüler sağlamaya hazırdır. Dokuz lens seçeneği ve ihtiyaçlarınıza göre RGB ve NIR kameralardan birini seçin.

PAS 280 MK2
Phase One 280MP Hava Sistemi (PAS 280 MK2), nihai fotogrametrik ürünlerin genel kalitesini ve doğruluğunu artırarak en yüksek görüntü yakalama oranını ve dinamik aralığı sunar.

Geniş bir uçak yelpazesinde kullanım için kompakt ve hafif olan geniş format seçeneği sunar.

PAS 280 MK2, bir kamera, entegre Applanix GNSS-Inertial, Somag gyro-stabilize montaj (DSM 400), IMU ünitesi ve Phase One uçuş planlama ve yönetim yazılımı - iX Plan, iX Flight ve iX Capture ile iX Denetleyiciden oluşur.

4 bantlı yapılandırma
Phase One, RGB ve NIR görüntülerinin eşzamanlı olarak yakalanması için ek konfigürasyon sunar. 280MP 4 Bantlı Anten Sistemi, RGB verilerini yakalamak için çift 90 mm lensli iXM-RS280F metrik kameradan ve NIR verilerini yakalamak için 50 mm lensli ek bir NIR kameradan oluşur - böylece 4 bant (R, G, B, NIR) veya CIR görüntüleri.

Entegre iX Capture yazılımı, bir NIR görüntüsünün bir RGB görüntüsüyle doğru bir şekilde eşleşmesini sağlayarak, hassas ve güvenilir çıktı verileri oluşturarak otomatik olarak distorsiyonsuz 4 bantlı görüntüler oluşturur.

TIFF ve JPG biçimleri
4 bantlı RGB + NIR (RGBN)
3 bantlı CIR (Kızılötesi Renkli)
NDVI (Normalleştirilmiş Bitki Örtüsü İndeksi)
Bozulma içermeyen / düzeltilmiş RGB
Distorsiyonsuz / düzeltilmiş NIR
Atlantic, PAS 280MP ile güvenle geniş formatlı görüntüler elde ediyor
Atlantic'in Phase One 280MP geniş formatlı hava sistemine yaptığı yatırım, onlara geniş alanlarda güvenle kaliteli görüntüler sağlama ve müşterilerine daha geniş bir şirket içi hizmet yelpazesi sunma fırsatı veriyor.

iXM-RS 280F Hava Kamerası
IXM-RS 280F RGB bilgileri yakalamayı ve üstün görüntü kalitesi sağlamak için 90mm lens ile ikili mercek metrik havadan kameradır. İXM-RS 280F kamera, eşit zemin çözünürlüğüne sahip iki adet 150MP nadir görüntüden merkezi projeksiyon görüntüsü oluşturur.

Arka taraf aydınlatmalı (BSI) CMOS sensörü
Geniş dinamik alan
Geliştirilmiş ışık hassasiyeti
Günde daha fazla uçuş saati ve her yıl elde edilebilecek daha fazla uçuş
Düşük ışık koşullarında nesne çözünürlüğünü korur

GeoEye Fotogrametri Edremit / Balıkesir

Geoeye Fotogrametri Firması olarak; insanlı ve insansız hava araçlarıyla çekilen hava fotoğraflarından isteğe özel 1/1000 lik, 1/2000 lik, 1/5000 lik fotogrametrik halihazır haritalar üretmekteyiz. Aynı zamanda dron teknolojisinin kullanılamadığı sınır bölgeleri, savaş alanları gibi riskli bölge haritalarını güncel olarak 30 cm GSD stereo uydu fotoğralarından yapmaktayız.  Uydu fotogrametrisinde minumum 25 km 2 alanda sipariş alınmaktadır. daha düşük alanlar için fiyat verilememektedir.

Uydu fotogrametrisinde YKN noktalarını araziye uyguladıktan sonra en geç bir hafta içinde stereo fotoğrafların çekimini gerçekleştirip, Sayısal true ortofoto ve SYM, ve halihazır haritaları belirlenen zaman içinde teslim etmekteyiz. 1000 hektar ve üzerindeki paftalarda insanlı hava araçları, 1000 hektar ve altı alanlar için İHA larımız ile projelerinizi yapmaktayız. Projelerimizde Endüstriyel metrik kameraralar kullanılmaktadır.  Siyah Beyaz Arşiv fotolar ile 50 yıl öncesine gidip, istenilen bölge ile ilgili çalışmaları stereo çizim yaparak projenin teslimini sağlamaktayız. 

GeoEye Fotogrametri firması olarak Neler Yapmaktayız?
İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Streo Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

Fotogrametrik Nirengi Dengelemesi , True Ortofoto Üretimi, Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi,  Fotogrametrik Stereo Kıymetlendirme örneklerimiz.

 

 

Yorum Yaz