“Saadet Sahada” programı ile tüm İzmir’i dolaşacaklar

Saadet Partisi, “Saadet Sahada” konsepti ile yeni bir çalışma başlattı. Türkiye çapında tüm il ve ilçelerde ‘Halkla İlişkiler Taramaları’ şeklinde planlanan programla, partiyi daha geniş kitlelere ulaştırmak ve başarı çıtasını yükseltmek hedefleniyor. 

Bu kapsamda İzmir’e yönelik tarama programı, hafta sonu gerçekleştirilecek. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri öncülüğünde oluşturulan 20 ayrı ekiple, İzmir’in tüm ilçeleri ziyaret edilecek. Ekiplere; il yönetim kurulu üyeleri, çalışma yapılan ilçenin teşkilat yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri eşlik edecek. Program boyunca işyeri, sanayi, pazaryeri, esnaf, mesleki kuruluş, spor kulübü, huzurevi, sendika, dernek, hastane ve öğrenci evi ziyaretlerinin yanı sıra, teşkilat buluşmaları da düzenlenecek. Tarama çalışması ile parti mesajlarını toplumun tüm kesimlerine iletmek ve saha etkinliklerinin verimini artırmak amaçlanıyor. 

Ceza, kamu vicdanını yaraladı Program öncesi İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fikret Güzeller, Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası kararına değindi. Güzeller, “Milletin iradesi ile seçilen bir belediye başkanının aldığı ceza kamuoyu vicdanında yara açmıştır. İstanbul seçimlerinin yenilenmesinde alınan karar nasıl milletin aklı ve gönünde tasvip görmeyip, sandıklarda iktidara cevap olarak döndü ise, gelecekte de olacak budur. Dünden bugüne, adalet mekanizmasına kişisel ve siyasi hesaplarla müdahale edenler mutlaka ve mutlaka kaybetmişlerdir, eğer böyle bir müdahale varsa, buna müdahil olanlar şüphesiz kaybedeceklerdir.” dedi.  İktidar zenginin Robinhood'u oldu Enflasyonun maaşları erittiğini vurgulayan Güzeller, “İşçi, memur, emekli ekonomik krizin sonuçları altında yokluk ve sıkıntı çekerken, samimi ve inanılır olmayan enflasyon rakamlarının maaş artışlarında temel olarak alınması yoksullukla mücadele eden kesimler için yeni bir kayıp olarak ortaya çıkmaktadır. Diğer bir deyişle iktidar zenginin Robinhood'u olmuştur. Fakirden alıp zengine vermektedir. Çiftçi üretim maliyetlerinden dolayı mağdur. Zarar eden çiftçi topraktan ve üretimden uzaklaştı. İcra takipleri ve borçlarını ödeyemeyen köylü sahipsiz.” diye konuştu. Sadakat lidere değil, millete olmalıdır Saadet iktidarında kadroların ehliyet ve liyakat ilkelerine uygun olarak seçileceğini kaydeden Saadet Partili Güzeller, “Bu süreçte din, mezhep, inanç kültür, köken ve benzeri ayırımlar yapılmayacaktır. Bizde sadakat lidere değil, sadakat devlet ve millete olacaktır. Sadakatte sınırlarımız hukuk, ahlak ve vicdan ile toplumsal değerler olacaktır. Artık Millet boş vaatleri dinlemekten yoruldu; Vaatler gerçekleşmez ise hikâyedir. Bu iktidarın heybesinde çok hikâye var. Millet bu dönemde iktidarı emekli edecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz