Tarımın kalbi Denizli'de atacak

Ege Bölgesi’nin En Kapsamlı Tarım Fuarı 18. EGE TARIM,SERA ve HAYVANCILIK FUARI 01-05 Mart 2023tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda yapılacak

 

Ege bölgesinintarım sektörünübuluşturacak olan 18. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 01 Mart Çarşamba günü EGS Park Fuar Alanı’nda açılıyor. Fuar,05 MartPazar  saat 17:00’ye kadar ziyarete açık olacak. 5 gün boyunca sektörün kalbinin Denizli’de atacağı fuarda; katılımcı ve ziyaretçi arasında ticari alışveriş ve bilgi paylaşımı hedefleniyor. Deprem nedeni ile ülke tarımının olumsuz etkilendiği bu dönemde fuarı ziyaret etmesi beklenen binlerce kişi ile Ege veTürkiye tarımına büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

SON TEKNOLOJİLER BU FUARDA Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alacak. 100’ün üzerinde firmanın stantlarıyla temsil edileceği fuarın 100.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Girişlerin ücretsiz olduğu Denizli Tarım Fuarı, 01Mart  -04 Mart tarihlerinde 10:00 – 18:00, 5 Mart Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında tüm sektörün ziyaretine açık olacak. 

Yorum Yaz