Topcon & Boels kiralık ekipman konusunda anlaştı

Topcon & Boels kiralık ekipman konusunda anlaştı
Topcon & Boels kiralık ekipman konusunda anlaştı

Topcon, kiralık ekipman için üretkenlik seçenekleri sağlamak için Boels ile anlaştığını duyurdu. Topcon Positioning Group, Avrupa inşaat pazarındaki en büyük kiralama şirketlerinden biri olan Boels Rental'ın bir parçası olan Boels Survey & Laser ile bir anlaşma yaptığını duyurdu.

haber arası detay

 

Ortaklık, Hollanda'da anket ve GPS ekipmanı ile başlayacak, ancak Boels'in hem Topcon ekipmanı türlerinde hem de Avrupa çapında iki şirketin hizmet verdiği daha fazla coğrafi pazarda genişlemeye olanak tanıyacak.

Kiralama düzenlemesinin, yükleniciye ve anket profesyonellerine filo yönetiminde gelişmiş esneklik vermesi ve projeye, mevsime, şirket büyümesine veya diğer taleplere göre konumlandırma ekipmanı eklemelerine izin vermesi amaçlanmıştır. Kiralama seçeneği, üretkenliği, verimliliği ve karlılığı artırmak için tasarlanmış teknolojiyi kullanırken müşteriye herhangi bir projenin ihtiyaçlarını karşılayacak ölçeklenebilirlik sağlar.

Topcon Positioning Hollanda'nın geomatik satış müdürü Guido Elzenaar, “Boels, müşterilerine en üst düzeyde hizmet ve destek sağlamasıyla tanınan saygın bir şirkettir. Boels ekibini, Topcon çözümleriyle bunu yapmaya devam etmeleri için gereken ekipman ve eğitim kaynakları ile buluşturmaktan heyecan duyuyoruz. Bu işbirliği, kullanıcının ihtiyaçlarına hizmet etmek ve onlara benzersiz operasyonel ihtiyaçlarına en uygun üretkenlik araçlarını ve kaynaklarını sağlamakla ilgilidir. "

Boels Survey & iş birimi yöneticisi Robbert Willemsen, "Anket ve lazer pazarlarının önemi artarken, bu profesyoneller için kaliteli enstrümantasyonun ve onları destekleyecek uzmanlığın - kiralama deneyiminin daha büyük bir parçası olması gerektiğini anladık," dedi. Lazer. “Topcon ile yaptığımız bu anlaşmanın, bu teknolojiyi müşterilerimiz için daha kolay kullanılabilir hale getirmesinin yanı sıra onarımlar, kalibrasyonlar ve bakım çalışmaları için Topcon sertifikalı bir servis merkezi olarak hareket etmemize de olanak tanıyacağından memnunuz. Bu, bu pazarlarda artık en son çözümleri kullanabilen, müşterilerine daha iyi hizmet verebilen ve kendi işlerini büyütebilen kiralık müşterilerimiz için büyük bir artı. Herkes fayda sağlar. "

Elzenaar, "Müşterilerin ve projelerinin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilmiş en son teknolojiyi sağlamak için heyecan verici fırsatlar görüyoruz." Dedi.

Topcon Positioning Group hakkında ek bilgi topconpositioning.com adresinde mevcuttur . Boels Rental hakkında daha fazla bilgi boels.nl/en adresinde ve Boels Survey & Laser'de boels-surveylaser.nl adresinde  mevcuttur.

Boels Survey & Laser Hakkında Boels
Rental bünyesinde uzman olan Boels Survey & Laser, daha güvenli bir çalışma ortamı sağlayan profesyonel ekipman ve çözümlerin kiralama ve satışı alanında bir otoritedir. Boels Survey & Laser, öncelikle sörveyör ve saha araştırmacısına odaklanır, ancak aynı zamanda endüstri, altyapı ve etkinlik sektörü için çeşitli güvenlik ve iletişimle ilgili çözümler sunar.

Topcon Positioning Group Hakkında Topcon Positioning Group
Teknoloji ve müşteri avantajlarında her zaman bir adım öndedir. küresel inşaat, jeo-uzamsal ve tarım pazarları için hassas ölçüm ve iş akışı çözümlerinin endüstri lideri tasarımcısı, üreticisi ve dağıtıcısıdır. Topcon Positioning Group'un merkezi Livermore, California, ABD'dedir ( topconpositioning.com , LinkedIn , Twitter , Facebook ). Avrupa merkez ofisi Hollanda'da Capelle a / d IJssel'dedir. 1932 yılında kurulan Topcon Corporation ( topcon.com ), Tokyo Borsasında (7732) işlem görmektedir.

Basın İletişim
Topcon Konumlandırma Grubu
[email protected]
Staci Fitzgerald, +1 925-245-8610

Yorum Yaz